Cirese de Mai-Iunie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by adriella

Camelia t, abibrinza, eu stiu ca am PM activat pt. caam mai primit mesaje.... e posibil sa se dezactiveze? atunci cum il activez?

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

De la profil!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Camelia.t sper ca am reusit...astept PM..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Am scris un mesaj lunggggggggg si ceva s-a intamplat..si nu mai e!

Flory - ai 2 copii superbi!! Sa va aduca numai bucurii.

Puiudana -

Adib - vacanta placuta. Ralucai.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adriella

Camelia.t sper ca am reusit...astept PM..

Nu apare activat nici acum.

Baieteii lui mami AICI

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc pentru aprecierile voastre.

DianaR - olita am cumparat-o de aici, din market. Este una foarte ieftina, dar mi-a placut ca e stabila.
Vazut pozele noi cu Timi. O dulceata

Luana - a rezistat ca era preocupata de cutia cu bere Insa dupa ce-a terminat cu ea...a luat si hartia la jumulit. Am scos-o si i-am atarnat un pachet de servetele umede, hartia nu era eficienta.

Mergi la inceput

Lyly - frumoasa pijama. Ce frumos rade, dragul de el!!

Amiss - super haioasa Petra cu punga-n gura.

Ildy jucaria este: Vtech
uite aici:
http://www.johnlewis.com/Nursery/Baby+and+Pre-school+Toys/Baby+and+Pre-school+Toys/Ride+Ons+and+Walkers+/213/230202147/Product.aspx

Mergi la inceput

Arleena - multa sanatate micutului.

Eu sunt aici la ora asta...ca mi-a adormit Luana..fara baie..si stau sa pandesc momentul..s-o trezesc. Maine dimineata mergem la vaccin..si cum dupa vaccin nu se face baie o zi...2 zile fara baie pe cap..nu se poate..asa ca stau..e vina mea..ca m-am uitat la un film

Lyly - pana la revelion...trimit si eu poza haioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

aha.....deci numai cu haiosii e concurs.......da cu voturile cum facem??ca am uitat?cum votam?asa direct sau secret??trimitem PM la lacri??
si azi dimiineata a avut scaun diareic....am incercat sa-i dau sa pape orez cu morcovi,da' saracu e asa de mucos ca de abia poate respira, nici sa suga nu prea poate.....nu ma mai duc veci la socri ca numai imi imbolnavesc copilu

virgi multumim

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Areleena eu zic c-ar fi bine sa mergi la doctor si oricum sa ai grija sa-l hidratezi la greu.
Azi terminam tratamentul cu antibiotic, ieri a mancat super bine (deschidea singur gurita si lua din lingurita), azi mi-a facut mofturi la piureul de morcov (of, il inteleg )dar l-am pacalit : i-am dat o lingurita de inox sa se joace cu ea si a fost atat de absorbit de ea ca nu a observat ce mai facea mami .
Am si eu o intrebare (stiu ca sunt niste fete cu experienta medicala):azi am luat telefonic rezultatul analizei scaunului lui bebe si nenea a spus citez "candida cu trei cruciulite". Din ce am citit eu candida se dezvolta super bine cand organismul e slabit, cand se face tratament cu antibiotic. Proba a fost recoltata dupa 4 zile de tratament cu antibiotic. Vreau sa stiu daca acum trebuie sa-i dau alt tratament pentru chestia asta (azi am terminat tratamentul cu Cedax), sau e o chestie normala care se va rezolva de la sine. El nu are nicio iritatie la fundulet.
Lyly mi-ar fi parut rau daca ai fi plecat de aici !

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Ella ce mai faceti? Ce mai face Ana? Sper ca sunteti bine.

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput