Buna fetelor,
Placile de intins parul de care vorbiti seamana cumva cu cea din reclama Velform de pe TVShop? AM vazut acum cateva zile tipul acela de perie care are incorporat si foehn si perie de intins parul si spune ca e tot "ceva ceramic".Nu m-am documentat prea bine insa daca aveti Veform se merita?Costa cam 1 milion jumatate si am inteles ca s-ar gasi la Magazinul Cocor sau Obor.
De ani de zile incerc sa gasesc ceva performant care sa imi faca parul sa arate bine intins si nu reusesc. Si daca gasesc, voi spuneti ca totusi nu e bine de folosit la fiecare spalat pe cap?Si ce alte produse hranitoare pentru par se pot folosi?
Poate ma laumriti si pe mine
Va multumesc
carmen Velform e o mare porcarie
l-am testat si eu la o colega de faculatate. Este adevarat ca atat foehnul cat si placa de intins parul trebuie folosite cat mai rar. Eu una dupa ce imi spal pe cap las parul sa se ususce natural. Produse pentru par sunt bune cele profesioniste. Eu dintotdeauna folosesc balsam dupa sampon iar o data pe saptamana masca pt par. Poti opta si pt masti naturale care iti for face parul mai puternic si stralucitor.
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
Buna seara,
Asa si eu am descoperit cat de bine imi sta cu parul lins odata la coafor. Dar imi iese lins tare si extrem de fain , numai si numai cu peria. Fara placa. Acasa am incercat singura si imi iese destul de lins. Dar fara placa. Distruge parul.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE