Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

dana, am vazut si eu pozele voastre de craciun...intr-adevar sunteti niste parinti fericiti cu asa fetite..si mie mi-au placut a,bele rochite ale oanei...si mi-a mai placut cum fac ele baita impreuna...cred ca este o bucurie sa le privesti cum se joaca

gata, din pacate, a trecut cam repede craciunul...

acum urmeaza REVELONUL.....
CUM VA PREGATITI DE REVELION?

am pus si noi poze noi...de la munte

bumbita si sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

am si eu de facut o urare ffffffffffff importanta:

LA MULTI ANI STEFANUTILOR DE ANASEBE, OACHI SI COSMI 1975! SA FITI SANATOSI, FRUMOSI SI NOROCOSI!!!

PRIMA LOR ANIVERSARE DE SFAINTI!!!!

imi pare rau ca am uitat, dar niciodata nu e prea tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

asa e.........sa ne traiasca Stefanutii.
moni-eu is mai conservatoare de felul meu, asa ca cele cateva poze sunt la contul comun si o sa mai adaug cand mai gasesc ceva timp.

noi am trecut prin niste emotzii in ziua de craciun. alex in scaunul lui, legat bine in chingi, era alimentat de mamaie. dansa se ridica sa-i ia iaurtul din dulap(la un pas distantza). cand intoarce capul sa-i arate ce o sa aiba desert, Mr. era in 4 labe pe masa noastra, care era lipita de scaunul lui si ii ranjea victorios cu toti ce-i 4 dinti ce-i poseda ......... l-a prins imediat si a inceput sa strige super speriata dupa noi, care eram in hol la 3 m distanta. sigur era bine ancorat ca doar eu ii prinsesem toate sigurantele...cum s-a evadat, numai el stie.......se pare ca incepe distractia in cartier, iar ieri si-a trantit un sertar peste deshte si acu are niste julituri haioase foc........cl de bunica: asta nu seamana de nici o culoare cu var'su.............ala la varsta asta dormea, se juca linistit in coltzu sau patu lui........a terminat-o -a ajuns femeia la cl ca mai bine sta in picioare langa pom si tv decat sa alerge tot timpul dupa el..........cam aste-s noutatile ep al noi ..........in + frig de crapa pietrele

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

pe unde sunteti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Da' chiar asa! Sa ne traiasca Stefanutii! Si sa creasca mari si sanatosi.
Bumbita, frumoase pozele! Tare fain c-ati fost la munte.
Moni si Andiaroro, din ce vad eu ca fac copiii vostri, eu deduc ca ori is mai cuintei ca Ana, or am eu sange rece mai mult si/sau imi place sa traiesc periculos . Pai eu nici nu ma mai agit sa o "inching" pe Ana. Fata mea are oroare de constrangeri! Asa ca in scaunul de masa se sta fara chingi, de babetica la gat nici nu poate fi vorba, desi mare parte din papa ajunge direct pe haine. DAr sa revin la scaun. EU una nu intorc capul nici un moment cata vreme Ana e in scaun. Nu am tupeul! Si asa si se ridica in 2 labute si mie-mi sare inima din loc. Io pregatesc papa cu pitica in brate sau printre picioarele mele, apoi trecem la scaunul de masa, unde de obicei nu se mananca mai mult de 4-5 lingurite. Urmeaza faza "in picioare" la TV. Pana de curand "in picioare" sprijinita de canapea. Acum circula si "in picioare" inseamna "pe drum" prin casa, iar eu taras cu papa dupa dansa, echilibristica sa nimereasca lingura din mana mea, o gurita mica in miscare..
Mirela, imi pare rau de saracul Dani, ca sufera la cresa. Dar vorba fetelor, poate ai putea sta cu el cateva ore, pentru acomodare. Groaznic tb sa te simti! Si cu nodulul, tin pumnii sa nu fie absolut nimic. Cred ca e ceva hormonal, nu? Te-ai mai plans tu de niste simptome asemanatoare sarcinii si poate o fi vreun exces de foliculina.
Primesc musafiri si revin pe seara, ca si asa barbat n-am ( pleaca la lucru desi nu era musai, promite ca vine la 12 acasa si uite ca e 6, iar eu n-am primit un telefon. Mai merita sa ma enervez?).

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am bagat iar nasul pe aici - pana acium am fost pe hardul de conta,am lucrat Pe Diana am trimis-o cu Ghitza la mami la magazin,ca afara e friiig .A dus-o in brate pana acolo,acum s-au intors si direct la nani.
BEE pai nici noi nu o prea legam,ca cica suntem langa ea .Doar eu am mai legat-o cateodata in scaunul de masa,dar largeste chestia aia si iese,ceva gen Alexandre De obicei sta cumintica -vorba vine - pana are ocupatie adica linguri,farfurioare ,capace de plastic etc. de troncanit sau aruncat pe jos.Cand a terminat cu ele si se plictiseste,abia atunci incearca sa plece din scaun...
BUMBITA i-am dat si cateva bucatele de frunza de varza plus umplutura de la sarmale si am completat cu paine cu ou - ramasa de azidiminezta
La noi cel mai bine cu papa se rezolva in hinta - asta cand e crizata rau si nu sta in scaun ...
ANDIARORO e clar ca si Alexandre e argint viu ,doar e pui de oltean ,dar se mai crizeza si el,daca nu-l lasi sa faca ce vrea? Ca Sebi - alt pui de oltean vad ca e gen Diana pana si pe Emma cica o mai apuca La capitolul sertare, Diana si-a prins de nu stiu cate ori degetele in ala cu jucarii,dar nu se lasa:acum e fan dulap cu haine
Eu cand va aud cu televizorul,mor de ciuda: si azi am incercat sa o fac sa stea macar 5 minute locului,sa se uite la TV,dar fara succes Cel mult 10 secunde sta,daca ii atrage atentia ceva - gen caini,vreo cantareatza care ii pica cu tronc sau mai stiu eu ce ... si atat. Ea trebuie sa umble non stop Isi ia un bagaj - vreo jucarie,telecomanda,un telefon,sau mai nou o haina si se invarte cu ele prin casa,bodoganind de una singura ...
MERSI CA MI-ATI ZIS DE SF.STEFAN,CA HABARN-AVEAM . LE ZIC SI EU LA MULTI ANI!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

ANDIARORO vai ce hal de mos a venit si la voi ! Si cu ce moaca se uita Alexandre la el!
Ce pacat ca n-am apucat eu sa cumpar un echipament d-ala ca sa se imbrace si la noi careva Dar cred ca ar fi fost tare dezamagita Diana daca ar fi venit si nu s-ar fi apucat moshu sa cante si sa danseze ,ca doar asa face ala mare de peste drum
Am vorbit la telefon cu prietena-mea si amandoua fetele (de 3 si 4 ani) sunt cu varicela de ieri Si chiar aveam chef sa ne vizitam zilele astea Ce stiti,cat e perioada in care se mai poate contamina dupa ce le trece? Ca pe 8 ianuarie e ziua Laurei,prietenei mele si vreau sa mergem cu Diana cu tot!

Iar m-a parasit husbandu',acu s-a dus la Billa sa imi toace tichetele de masa Tot e bine ca a adormit-o pe spiridusa inainte ... si cand se trezeste ,va veni mami la ea.Eu ... doar chef de munca sa am cu conta asta ... BUMBITA ,dupa cum vezi,nici acasa nu-s foarte relaxata

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

si la mine a adormit sebi...sper sa se trezeasca pt ca la 19, 30 trebuie sa plecam la soacra-mea la onomastica...sa vezi acolo petrecere - cumnatii, nepotii, nasii, parintii mei, unchii lu' dani....da' lu' sebi ii place tare muuult. bine, cel putin, ca doarme acum.

si sebi isi prinde degetele la sertare...ii place si lui sa le deschida si sa scoata tot ce e acolo.

ii place sa intre intr-o camera si sa inchida usa, iar noi sa batem la usa si sa ne " rugam" de el sa ne deschida, el deschide putin se uita si incepe sa rada, dupa care inchide repede usa...

si el trebuie sa aiba neaparat un bagaj cand merge prin casa...si ce e mai nasol este ca mi le muta de colo - colo de nu le mai gasesc: telecomande, chei, papuci, sticle, telefon.

vreau sa va zic ca elefantelul care i l-a adus mosu' este pentru el iubirea lui...se duce il pupa, il mangaie, dar nu prea sta pe el...nu prea are stabilitate...e pt copii mai marcei un picut.

la munte cand am fost, ii placea foarte mult sa uce in patru labe scarile...se juca cu copii in salon...ii placea taaaare mult sa e uite la semineu, ii dadea lui dani orice hartie sa o arunce in foc.

Mergi la inceput

BUMBITA distractie placuta la chef

Eu nu ii las la indemana decat jucariile sau alte chestii inutile ,ca altfel ... risc sa nu mai dau de ele. Dianei ii mai place sa se ascunda dupa mobila,si sa o gasim gen "cucu - bau" Si ea a pupat pozele in care era ea,cand i-a cerut mami asta! Si pe mine nu ma pupa Dar stie tot mai multe ,a facut ieri o demonstratie cand era vara-mea! Ce i-am cerut aia a adus: papusa,pisica,piticii,mosul,mingea balonul etc.(tot mai muuuulte ) Si cand e intrebata unde e mami,tati etc. se uita la respectivul,dar nu arata cu degetul.Cu degetul arata doar obiectele pe care le vrea si dupa aia se arata pe sine Deja stie sigur ce e papa (mancarea),"tai tai" (ca tot s-ar duce),baia,hinta nu mai zic,la fel "canta si danseaza " evident ca intelege cand ii zic ca nu e voie - dar asta nu inseamna ca ma si baga in seama - ba dimpotriva,se grabeste sa faca boacana pana nu ajung eu la ea sa o opresc
Ce ciudat e ... ca mi se pare ca brusc a invatat toate astea,parca mai acum o luna-doua era asa ... mai "leguma" sau numai mi se parea?

Mergi la inceput

Cautam parteneri pentru grup folcloric http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20061227&ctime=160811
Bianca,il bagi si pe Dani ?

Dia inca doarme si ... in loc de mami,a venit tati bun si el!

Mergi la inceput