Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza si de la mine!
Inca nu am reusit sa pap,acum papa Diana cu miorlaituri Cred ca ii ies iar ceva dinti ca si azinoapte s-a trezit de nici nu mai stiu cate ori plangand,ca a scapat suzeta.Si de adormit foarte greu a adormit aseara,niste zbierete de ziceai ca e deochiata
MARAKI aia e verisoara din Arad care i-a fost "moasha" Dianei.Ea va face in primavara o incercare "in vitro" ,iar daca nu reusesc vor infia un copil ... Cea din Germania azi ar cam trebui sa soseasca...
Am pus si o tura de haine la spalat,azi ma apuc si de conta ... noroc ca sunt acasa saptamana asta ,in concediu.
Fug sa o schimb pe Diana ca parca simt ceva arome pe aici ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna dimineata!
Pt noi fu dimineata mai pe la 8, iar Ana deja e din nou la "somnul de frumusete", cum ii spun eu.
Ieri am avut si noi petrecerea oficiala de rupere a turtei. Si i-am pus noi pe tava toate cele. SI madmoisella nu voia deloc sa se decida sa aleaga ceva! De fapt nu voia nimic. .......nimic decat pe mami si pe tati! Noi ziceam: "Ia uite Ana ce-i pe tava", Ana tzusti la Radu. De la Radu tzusti la mine si tot asa. Blitzurile clipoceau, Anuta nimic. Abia dupa muulta vreme, cand am lasat-o singurica, mai atingea ceva, se mai razgandea, etc. Si a luat oglinda si banii. Da e clar ca tot dupa fusta lui mami si pantalonii lui tati o sa fie mandra. Petrecerea noastra de ziua Anei s-a lasat cu muuulta mancare. Muult mai multa decat se poate spune. Cred ca de Revelion mancam in continuare ce am facut acum (nu degeaba n-am avut eu vreme de net).

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

neatza...
Am fost si noi la cabinet si avem faringita, ne-a dat biseptol si sirop de tuse. Pe mine ma doare capul ingrozitor, la ora 22 m-am pus in pat ca niciodata si am adormit
Silvi, e super meseriasa trusa, sa o folosesti cu placere.
Mirela, imi pare rau ca Dani a plans la cresa. incearca sa il duci doar 4 ore la inceput pana se adapteaza. Asa se duc copii la inceput vreo sapt doua... Sa mergi la control si sper sa fie bine cu nodulul
Moni, si eu am pus haine la spalat Super dulce Dia cum asculta muzica populara. Si la Dani ii place mult..si chiar ma mir ca noi nici sa dansam nu stim la Dia.
Maraki, super joscul cu bile, Angelo e un scump ce frumos se joaca cu ele
Bee, super ca a luat banii Pe aia i-as fi luat si eu
Si in rest nimic nou.....

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ho Ho Hooo !
Buna iubitelor cu pici craciunei.
Va citesc si revin.

pupici

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Moni- is grabita!

Mirela -adaptarea la cresa se face treptat. Tantile alae ar trebui sa stie f bine cum se procedeaza. Noua ne-au dat un fel de grafic: in prima zi o ora cu parintele, ina doua azi iarasi cu parintele care pleaca cand e prins copilul cu joaca 10-15 min si tot asa.....apoi ajunge sa ia si masa acolo,sa si doarma.....in sf, creste treptat perioada ep care o petrece la cresa. tantile noastre aveau vre-o 2 variante: una speedy -adaptare intr-o sapt si una mai usurica cu 2 spat de adaptare. noi am optat pt cea de-a 2-a. normal ca el s-a speriat mititelul!. poate citesti si gasesti o solutie sa incepeti o adaptare treptata ca altfel se va speria.
silvi- ai o megatrusa........

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bine v-am regasit, mamici de spiridusi frumosi!

noi ne-am intors aseara in casuta noastra draga, dupa un drum lung de 4 ore si jumatate, am gasit pe masa toate bunatatile craciunului, puse de mami, bineinteles, asa ca am fost niste norocosi....ma si gandeam ce o sa pregatesc repede-repede...dar noroc cu parintii...

sebi acum doarme de pe la 10, recupereaza, deh!

aseara, vroiam sa-i fac baita dar a adormit pe la 21, 30....imediat dupa ce a mancat....un snitel de pui.

la munte a mancat de toate...ciugulea mereu cate ceva...

de-abia astept sa citesc din urma sa vad cum ati sarbatorit sf sarbatoarea craciunului.

asa ca, citesc din urma si revin.

a venit si la noi mosu'

bumbita si sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

M-am intors, am pus poze .

POZE CRACIUN

Pupici tuturor.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

am pus si noi poze noi...de la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20061222" target="_blank">Poze de la impodobirea bradului Oanei si Roxanei

www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20061223" target="_blank">Poze de la impodobirea bradului lui Luca si al Ilincai

www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20061225" target="_blank">Poze din ziua de Craciun

www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20061226" target="_blank">Poze din a doua zi de Craciun

Bee, simpatica foc Ana. Oricum a ales bine

N-am apucat sa va citesc, sunt in agitatie fiindca am ramas singura cu fetele si parca au extra-baterii.
La noi Craciunul a fost frumos, fetele s-au bucurat din plin de cadouri. Au primit f.f.f. multe jucarii, dulciuri si hainutze.
Noi - desigur - ne-am bucurat de fericirea lor.

Ieri am avut musafiri la masa: nasii Roxanei si finii nostri.

Asadar am tot petrecut.

Astery nu are net din ziua de Ajun. Poate astazi se rezolva problema.
Razvanel are o viroza respiratorie, tuseste si are mucusori. Ii face tratament cu antibiotic, in rest e vesel.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

deci, pentru inceput...

mirela, imi pare sincer rau de dani cel mic....totusi persevereaza cu cresa...mai bine sa fie langa voi decat departe...nici eu n-as putea sa nu-l vad...te inteleg ca iti este el, mai sunt si alti copilasi, se joaca, socializeaza...o sa fie bine, o sa vezi1e greu, dar gandeste-te ca acolo este bine, cu persoane specializate...care se ocupa de el, mai sunt si copilasi cu care se joaca, socializeaza, o sa fie bine, o sa vezi!
tie, daraga mea, iti doresc multa sanatate...si du-te da, repede la dr., cu nodulul ala nu e de glumit.....doamne, da' cum le aduni pe toate, draga mea?

bee, am vazut si eu pozele....fumoasa foc anushca...si petreceerea pe cinste...deci frumoasa si cu bani...pai, ce e mai bine, nu? deci nu o sa duca lipsa de nimic. super!!!!

maraki, oachi, imi pare rau ca sunteti necajite cu ...asa rubedenii! eu, in locul vostru, nici nu as sta sa ma mai necajesc...asta este, oricum angelos si razvanel au de TOATE....nu le lipseste nimic, iar de dragoste nici nu mai este loc, nu? au destuuuuuula de la voi.

as fi vrut si eu sa bag vreo doua masini, dar azi fiind sarbatoare, mai bine pass...maine.

se trezi si sebi...si acum asculta muzica, umbla pin casa...imi aduce de pe hol in sufragerie ghetutele lui si papucii...incepe dezastrul!!!!!!!

am pus si noi poze noi...de la munte

Mergi la inceput