Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 16
anymony spune:
asta intrebam si eu unde e lumea.. ioana abia s-a trezit ma duc sa o schimb ca e plina de kk..pute....
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
Bombonicaaaa spune:
Craciun fericit , la multzi ani si fie ca sarbatoarea nasterii Domnului sa va aduca pace in suflete si multe bucurii alaturi de cei dragi !
MERRY CHRISTMAS ..HO HO HOOOO
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Biancas spune:
Si la mine a fost deja o tura la colindat..
Si Sandra a mers la colindat cu colegii de clasa...poate vin si pe aici...
In rest stam acasa pana deseara si dupa ora 9 mergem sa ne intalnim cu gasca.sa si sa sarbatorim Craciunul cu cadouri si toate cele
Anasol...de ce nu raspunzi la telefon? macar sa stim ca esti bine..si acasa..
Fetelor mai sunati-o vedeti ce e cu ea...
In rest nimic nou, mancarea am facut-o ieri si azi am mancat din ea deja. Prajitura am pregatit-o pe suport....si cam atata...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
monica70 spune:
POZE DE LA CHEFUL LUI MARIO
http://www.dropshots.com/day.php?userid=207370&cdate=20061218&ctime=184026
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Haricleea spune:
mamicilor,sunt disperata!!!!!!Va rog din tot sufletul ajutati-ma cu un sfat!!!!am nascut in urma cu 4 zile un baietel superb...problema e ca am sanii pitroi,ma ard din cand in cand.mi-am luat pompa de san de la avent si ma mulg cam 30 ml la fiecare san de fiecare data cand trebuie baiatul sa fie alaptat.ma simt ingrozitor!!!!daca stiti ceva despre asta ajutati-ma va implor!!!!!
Bombonicaaaa spune:
Haricleea , eu am patzit la fel in primele zile dupa nastere si este tare neplacut .Eu ma simteam muuuult mai bine daca mulgeam din amandoi sanii pana simteam ca nu mai sunt foarte tari,nu-ti fie teama ca mai are bebe lapte , sau potzi sa faci un dush cald si lasa sa curga sanii sub jetul de apa.Ideea e ca daca-i lasi sa se umple peste masura si sa se intareasca potzi avea dureri groaznice si alte complicatii .Eu asa faceam , altceva nu stiu ce sa-ti zic
Craciun fericit si tzie si multa sanatate tie si lui bebe
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Biancas spune:
Haricleea asa am patit si eu. Ce sfat as putea sa iti dau...
La mine a venit sora-mea si m-a muls, mi-a pus comprese cu apa calda si m-a muls, aproape de tot.
Sfatul meu e ca pompa nu te ajuta mult in astfel de cazuri, si ca ar trebui sa rogi pe cineva sa te mulga cu mana sau cu o pompa electrica cel putin.
La spitalul nostru exista pompa electrica. Daca as mai pati odata ce am patit as merge acolo.
Pune-ti carpe cu apa fierbinte pe sani(atat cat suporti), si mulge-te pana cand se desfunda canalele.
Daca nu reusesti te sfatuiesc sa mergi la spital sa te mulga vreo asistenta sau infiermiera ca ele oricum sunt de garda in noaptea asta.
Succes si ai grija de tine...
Mie asha umflate imi erau ca m-am chinuit 30 min sa ii bag sfarcul in gura la bebe si apoi a supt 30 min 20 ml lapte.
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Biancas spune:
Bombo, ce iti face printzesa? In America se colinda???Habar nu am Daca nu se colinda ce faceti??? mergeti asha simplu in vizita? Sau nici nu mergeti...?
Moni, faine pozele cu Mario, e baiat mare
Albumul nostru
maraki spune:
Se colinda si la americani, nu ai vazut in filme? Doar ca aratau copii mici de mana cu parintii
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
anasebe spune:
Am pus un film cu Tibi dansand.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica