Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 11
Biancas spune:
Urmeaza la zile de nastere: Jasmine, Angelos, Alexandra (???)

Si vine anul 2007

Mai ce fain de copii nascuti in 31 decembrie si 1 ianuarie... cu o cheltuiala isi tin si Revelionul si ziua de nastere
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
irinatunza spune:
M-as duce la somn, dar parca totusi nu ma cheama patul.
Am ramas numai noi doua pe-aici.
Am vazut pozele, Bianca. Sunteti o familie tare frumoasa. Si copilasii au primit o multime de cadouri. 

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Da, incep cite unul , cite unul sa fac 1 anisor. Sabina mai are ceva vreme, e penultima in gasca.
poze Sabina
irinatunza spune:
I-am dat Sabinei azi fructe din alea la borcanel de la Nestle. Nici alea nu i-au placut.
Dar am reusit sa-i amestec jumate din borcan cu cereale si i l-am dat. Cum ? Ii arat biscuitele, ea casca gura si in loc de biscuite intra lingurita cu papa. se strimba, bocorodeste, dar inghite. Si uite asa ne chinuim noi cu papatul fructelor .
poze Sabina
irinatunza spune:
Hai ca ma duc in patut ca oricum vorbesc singurica pe-aici. Bianca a adormit pe scaun cred.
Pupicei
poze Sabina
irinatunza spune:
Maraki, , ce faci ? O
pe cumnatica ? Ce mai da ochii peste cap grecoaica! Dar lasa, fii tu altfel decit ea.
poze Sabina
Biancas spune:
Irina...
Ma retrag si eu sa ma uit la vreun film...nici pe mine nu ma trage patul ca e gol...adica e Sandra in locul sotului meu ca el e la servici
cand nu e acasa, doarme ea cu mine
Noapte buna tuturor..
Maine pe vremea asta o sa 
pe undeva![]()

Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Pana am facut eu o gramada de omuletzi Irina a scris 4 mesaje
Irina...hai la somn ca numai noi bantuim la ora asta pe net![]()
Noapte buna
Si Dani face figuri la fructe, trebuie sa ii fie foarte foame sa manance mai nou. Nush ce a patit...
Nici iaurtul nu il mai mananca cu placere...
Au crescut draga si au "gusturi" deja...
Le trebuie mancare k-lumea nu fructe...aia e mancare?![]()
![]()
Azi maine le dam sarmale draga..
Chiar...puteam face niste sarmale din carne de pui, invelite in ....frunze de vitza...(la primavara cand or aparea frunzele
) sau in foi de ...de?? hai veniti cu idei![]()
Bianca

Albumul nostru
Craciun 2006
maraki spune:
Fetelor de cate ori se duc socrosenii pe la magazine cu Angelo, se intorc cu baloane luate gratis de la Mc`Donalds, etc.
In loc sa-i cumpere ceva copilului e mai bun ce e gratis
In seara asta au venit cu 3 baloane legate la carut, ei le aduc iar eu cand raman singura, le dau drumul pe balcon afara ![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
Biancas spune:
Oau...la Dani ii plac tare mult baloanele...
Le prinde in mana, le pisca si se sparg...se distreaza de minune
Maraki...pai zi-le data viitoare sa ii cumpere niste cartofi prajiti sau un hamburger![]()
Sandra nu prea nimereste baloane cand mergem si e tare dezamagita...
Data trecuta era o party acolo si eu o asteptam afara cu Dani si am vazut ca a intrat la aia sa ceara un balon si nu i-au dat aia..nesimtiti..si aveau o gramada
Bianca

Albumul nostru
Craciun 2006