Aspirante optimiste>20 ani (24)
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
Īn seara de Cr#259;ciun, cānd bun#259;tatea se a#351;terne īn inimile noastre, cānd colindele r#259;sun#259; la casele tuturor, īngerii vegheaz#259; sufletele noastre. S#259; devenim fiecare dintre noi mai buni #351;i pe lāng#259; mas#259; īmbel#351;ugat#259; de Cr#259;ciun s#259; ne amintim #351;i de īnsemn#259;tatea acestei s#259;rb#259;tori! va urez Sarbatori Fercite alaturi de cei dragi... Multa fericire si bucurie...Craciun Fericit !!!
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
AYLLA spune:
fetelor nu dormiti ca asa n-o sa-l vedeti pe mosu....sau voi aveti alte treburi si atunci da-ti bataie!!!!!
AYLLA spune:
dar tu ce faci didi ai program de noapte?eu si sotul avem niste magazine de haine si nu avem un program fix de munca (cu exceptia cand facem aprovizionarea)si ne-am cam obisnuit sa pierdem noptile.acum abia ne-a plecat familionul de pe cap,sotul da cu aspiratorul si eu trag cu ochiul sa vad ce ati mai facut pe aici.
AYLLA spune:
oare ce spun vecinii mei de faptul ca noi aspiram la ora asta ?pesemne ca ne-am tacanit!!!un lucru e clar ne trebuie urgent un bebe poate ne revenim!!!!