Erika, revin la mesajul meu cu precizarea ca temperatura de 37,8 pe care o are in mod constant baietelul meu si pentru care nici un medic nu-si face probleme e temperatura lui de totdeauna. Creste cand se da jos din pat si incepe sa alerge si scade singura cand se culca (sau sta linistit 1/2 ora - lucru care se intampla doar in mod exceptional). Eu la asta m-am referit cand ti-am spus ca am vaccinat copilul cu temperatura asta, controlata intrarectal, copilul neavand in mod evident nici o alta suferinta, dupa toate analizele si controalele medicale facute. E important sa vezi daca in momentul cand e linistit sau imediat trezit din somn are o temperatura considerata normala (adica pana in 37,5 intrarectal) si daca tamperatura scade singura, fara sa-i administrezi antitermice. In cazul nostru mi s-a spus ca e o temperatura care creste de la agitatie (probabil ca la toti copiii se intampla asta, dar in limite mai rezonabile la majoritatea) si probabil de la o hidratare insuficienta. Multa sanatate!
BB al meu are 37,8 in mod normal. Daca se agita in timp ce ii iei temparatura nu are nici o semnificatie. Nu poti sa stii cum reactioneaza. La doua luni a facut 38,5 timp de trei zile.La 4 luni n-a facut deloc, iar la 6 luni a facut din nou. Daca pediatrul tau gaseste ceva in neregula mai asteapta cateva zile si nu se intampla nimic daca mai intarzii. Nepotelul meu a racit la sase luni si nu a putut face vaccinul pana la sapte luni si nu a fost nuci o problema.
Mult succes!
sorm