** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

Craciun fericit si un an nou plin de lucruri frumoase ca minunile din burticile noastre

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Numai_tu...:)
Eu beau sprite si fanta intr-o mare veselie. Derept e ca si apa minerala. Nu o face bine, da' daca mie imi place...
Ca sa compensez lipsa de lapte beau iaurt de baut, tare bun, taie greata...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Buna, burticute!
Hmmm, bag de seama ca fetitzele din burtici tind sa devina majoritare! Sunt curioasa cum va arata *scorul* final (asta mai ales ca noi am schimbat deja o data culoarea caruciorului). Important este sa fie toti bebelinii sanatosi!
Simva, iti tin pumnii ptr amniocenteza!Sper ca totul sa fie in regula si bebelina ta sa fie sanatoasa! Oricum, TT este orientativ si ai toate sansele ca fetita sa fie bine! Ne gandim frumos la tine!
Serbanela, detaliaza putin durerea de inima (te inteapa, te strange, te apasa, etc sau sunt doar palpitatii, unde anume doare, daca merge undeva de acolo, in ce conditii apare si cam cat tine durerea).
Numai_eu, incearca sucurile naturale de fructe. Ti le poti face singurica acasa si contin si multe vitamine.La inceputul sarcinii, cand ma chinuiau putin si greturile cu asta m-am hidratat. Avantajul este ca poti incerca ce combinatii iti trec prin minte. O alta alternativa sunt compoturile. Eu una beau multa apa plata sau slab carbogazoasa (incearca Perla Harghitei in sticla verde) si uneori cate un Sprite. Si nu te juca cu infectia urinara! Daca ai primit indicatie de antibiotic este mai bine sa il iei!
Ieri am avut o energie...ceva de groaza! Am terminat curatenia!!!Sunt tare mandra! E drept ca aseara eram rupta de oboseala si mi se umflasera picioarele, dar am terminat! Azi ceva cumparaturi si incepem bucatareala incet-incet.
Va doresc tuturor un Craciun linistit, cald, cu multe colinzi si cozonaci pe masa, un Mos bogat si bebelusi sanatosi si miscaciosi!
Florina 20+

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, azi e ult mea zi de lucru pe 2006 si in week-end plecam la parintii mei la BR. Acolo n-am acces la net si deci va pot citi abia la anul.

Va urez tuturor un Craciun minunat alaturi de cei dragi si un An Nou plin de impliniri. Nu in ultimul rand va doresc SANATATE caci e mai buna decat toate!
Savurati si pozele noastre! Pupici la mamici si burtici!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Apar si eu "la ceas de seara, la drum de vara"

Felicitari tuturor gravidutelor care au aflat ce e bebe. Eu tot nu stiu ce e bebe dar nici nu ma (mai) agit caci stiu clar ca pana in sapt 19 dr meu nu va spune nimic nici picat cu ceara. Si saptamana 19 va fi la sf lunii ianuarie, deci pe la consultul din februarie voi sti. V-am spus eu ca voi fi codasa listei!

Numai eu ia antibioticul daca e sigur, nu mai astepta. Despre bauturi: eu beau in general sucuri naturale ( imi cumpar mandarine, mere, grapefruits, banane si le bag la juicer) , mai beau uroncha ( oolong tea fff slab) sau apa minerala slab carbogazoasa ( aici am 2 brand-uri care imi plac : Perrier si Pellegrino).

Paflo si eu mai am accese de-astea de energie de-i uimesc pe toti din jurul meu. La curatenie nu prea m-am agitat anul asta , recunosc.

Va urez si eu Craciun Fericit! Sa aveti masa plina de bucate, sa va colinde copilasii si sa va fie cei dragi aproape! Un Mos Craciun plin de cadouri si un bradut bogat!

POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

ziua buna!

venim si noi cu vesti noi. e fetita! cred ca si eu si tati asteptam baiat dar ne bucuram la fel de mult si de fetita. probabil suntem doar putin dezorientati acum de fapt tati s-a dus in romania pentru o saptamana si le-a zis tuturor ca el stie ca are baiat .

daca vrea cineva sa ne puna si pe noi pe listuta: DN 09/09/1977, UM 04/08/2006, DPN 10/05/2006 cu o bebelina roz numita Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Buna fetele,

Am avut o saptamana tare incarcata, dar astazi am citit "la zi" tot ce ati scris. Felicitari mamicilor de fetite, si noi ne dorim tot o fetita.

Luni dimineata am anuntat vestea pe sefu meu, care s-a aratat foarte entuziasmat (il suspectez ca juca teatru), si apoi pe ceilalti colegi. A fost ok una peste alta.

Am fost cu micul sobi la doctor miercuri la un control si ne-a spus ca totul e ok. Doctora vrea sa facem triplu test in februarie, insa din ce m-am documentat eu ar fi un pic prea tarziu, asa ca de la mine putere vreau sa-l fac la inceputul lui ianuarie sa scapam de o grija. Fetelor imi puteti recomanda un loc unde pot sa fac testul?

va pup, si va doresc sarbatori fericite!

Andreea 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

ah! era sa uit! vin si pentru mine 3 zile de stat acasa asa ca:

Craciun Fericit! burticutze dragi! nu mancati prea mult . sa ne auzim cu bine saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna gravidutele mele,
GinaM multumim ptr noul capitol.

abia acuma am putut intra pe la voi...ca toata ziua am avut dureri de cap groaznice ....si toate acestea de la tensiunea mea mica care o scazut si mai tare.acuma ma simt mai bine ca am baut o ceasca buna de cafea...am sperat sa treaca fara dar...nu o fost sa fie.

irrinuca_usa felicitari ptr fetita.sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Va doresc un CRACIUN FERICIT si UN AN NOU PLIN DE BUCURII.Dumnezeu sa va aiba in paza gravidutelor.

14+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetele mele dragi, se pare ca vom avea un carucior albastru dar binenteles ca nimic nu e sigur ( ne dorim enorm un baietel)
numai_eu, poti sa-ti faci suc dintr-o lamaie si o portocala + zahar, intr-un litru de apa plata. E super si te apara si de raceala.
Va pup pe toate si va doresc sarbatori fericite

gabi

18+

Mergi la inceput