Montignac : ce am mancat azi (81)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Eu eram cu painica Haiduc,e Monti ca numai din grau integral 10 rondele au doar 100gr dar mie nu prea imi place gustul, o mananc doar cand raman fara paine si n-am timp de copt.
Eu stiam ca vinul de coacaze ridica tensiunea dar sincer nu stiu de unde faci rost.Eu cumparam cand mergeam la Pestera Ursilor ieseau taranii cu el la vanzare.Dupa ce am nascut n-am mai avut probleme cu tensiunea si aveam 90 cu 60.As zice sa intri intr-un magazin naturist defapt oricum intri acolo si intreaba de ceva tincturi sau extracte din plante.( mai era vascul pentru tensiune oscilatorie)
Si apoi mai poti bea cate o cafea lesinata,ai vazut Teo a slabit si asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Crisstinuta, ies in jur de 10-12 buc. Ti-am zis ca mie-mi plac uscate, fara miez, crocante. Daca vrei sa le faci mai mari nu-i bai.
In general incerc sa mananc 2, dar daca mi-e foame o iau si pe-a treia...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Fetelor,ce regim e asta Monti?Sa nu ma credeti inapoiata dar am putin timp de cand am descoperit acest forum.Ma chinui sa slabesc si eu si mi-ati fi de mare ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

CAMINIK bine ai venit ... citeste tot ce s-a scris , sunt pe prima pagina si carti si retete si indicatii ... te asteptam apoi cu intrebari despre ce nu ai inteles

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Andanii- ce mai faci? Tot ocupata esti? Spor la treaba! Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Arata bine painea Monti!Eu sunt o mare mancatoare de paine si ar fi ok sa pot manca din asta.Cu dulciurile nu prea ma impac dar eu cred ca ma ingras din cauza painii.Pot manca paine Monti cu orice e fiert si fara grasime?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

caminik, poti manca paine monti (glucidica) doar cu branza 0.1 % grasime, iaurt 0.1% + legume, dulceata cu fructoza.....si din ce am vazut eu mai recent, cu peste, cu toate ca eu nu ma risc.
corect fetele? eu asa procedez.

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ralu, mersi de intrebare, ocupata ocupata si la lucru si acasa .... va pup

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
eu is necajita, ca am fost intr-o sedinta si am mancat un pannini, dar era foarte mic, si am tras o sticla de fantaDe fanta nu imi pare rau ca is foarte racita si imi vine ffff bine la raceala, dar de pannini
Am mancat si niste branza goala, dar numai cu 3 felii subtiri nu ma saturam, si nu aveau decat preparate din cartofi
Asta e.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Poftiti la un nou capitol
Montignac : ce am mancat azi (82)

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput