Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (36)LMA!
Raspunsuri - Pagina 6
bubu05 spune:
Patri, eu nu vreau sa ma intind...in Auchan era 1,7 mil si l-as fi luat...mai aveau unii doar pe rotile, fara balansoar, aia erau 1,5 mil...dar 2,5 mil nu dau pe un cal...mai bine iau unul adevarat O sa astept, poate dupa Craciun mai aduc...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
danielai spune:
Patricia, am aceeasi parere proasta despre BooBoo Land.
Bubu, probabil ca fiind o petrecere cu circuit inchis a iesit mai bine decat de obicei. Plus ca bugetul alocat de firma a fost probabil substantial.
lavinia345 spune:
Salut mamici!
Rayan La Multi Ani!
Eu nu ma simt prea grozav de ieri...am dormit bine azi noapte dar tot nu-s chiar intreaga...
Craciun fericit mamici!
M-am apucat sa fac sarmale,tineti-mi pumnii,e pt a doua oara in viata mea cand fac....am de oparit varza ca nu am murata aici.
Lavinia
Natalia
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, aveam impresia ca tot atit costa si acolo. dar este chiar f scump oricum.
daniela., eu cind am fost au zis ca in pret (250 mii) intra si un kinder si nu ne-au dat, iar locul de joaca este tare saracut si copiii pot fugi usor de acolo. spatiul pt copii mai mari e ok, dar sa nu fie f aglomerat. Mai mult mi-a placut la city mall si am auzit ca s-a deschis si mai misto la Mobexpert Pipera.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Fetelor, multumesc pentru urari.
Azi a fost cumplit, a trebuit sa aleg intre 4 oferte.
Am ales job-ul cel mai greu, dar cu o pozitie ceva mai buna. Sper ca am ales bine, altfel ma impusc.
Am emotii mari.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
lbelciug spune:
Crinuta, ce veste minunata!
Felicitari pt noul job! Ai vazut ca incet incet se rezolva problemele? Rayan ti-a purtat noroc azi. Mult succes! Daca poti, spune-ne si noua ce ai ales.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (3)
crinuta spune:
Va spun pe privat, ok?
De 2 saptamani am fost mai mult pe drumuri si chiar nu ma asteptam la atatea oferte.
Crinuta si Rayan
sirimie spune:
Liviana Sarbatori Fericite!
Shobo daca te-ai mutat la semanatoarea sintem aproape, eu lucrez la Grozavesti
Crinuta felicitari si bafta! Daca e cel mai greu inseamna si ca e cel mai bine platit, nu?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
crinuta spune:
E putin mai bine platit decat celelalte, nu mult, insa sunt posibilitati de crestere continua.
Crinuta si Rayan