Mamici de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu mi-am ascultat prietena care mi-a spus, doarme copilul, dormi si tu ca ai timp sa il admiri toata viata. A functionat regula vreo luna pana m-am invatat cu oboseala si dupa nu mai dormeam cam tot timpul, in schimb nu l-am verificat niciodata daca respira. Aveam incredere in el ca e baiat de gasca si nu imi face figuri de astea .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Nici eu nu l-am verificat daca respira, dar nici nu aveam timp ca dormea atat de putin, mai degraba atipea. Atipea si dupa cateva minute o luam cu toate de la capat...era un chin, ca nu-i placea sa doarma...nu ca acum ar fi altfel, dar deja ma inteleg altfel cu el...

Andra7+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Sa va zic ceva haios: maica-mea a primit primele sfaturi referitoare la sarcina de la un medic veterinar. Si nenea i-a zis ca trei zile pe saptamana sa manance numai fructe. Ea a respectat chestia asta si s-a simtit foarte bine, cu toate ca a lucrat in mediu toxic si trebuia sa se trezeasca dimineata la 4 fiindca ajungea la serviciu in 2-3 ore.

Acum m-a stresat iar maica-mea: "pai daca ti-e atat de rau, e imposibil sa nu ramai cu urme si dupa sarcina, ca nu se poate sa ai atata greata pe un ficat perfect sanatos" !

Carla, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu cititsem se sindromul mortii subite si gata, eram convinsa ca o sa mi se intample mie, Doamne fereste. In plus eu am avut depresie post natala, incurajata si de alte evenimente imi aduc aminte ca totul era negru in mintea mea. Nu glumesc, ma culcam visam ca plange copilul de foame si eu n-am bani de lapte (nu am avut lapte la san nici o picatura) , ma trezeam plangand si iar ma luau gandurile negre din mai stiu eu ce motiv... In plus Cosmin a fost prea mare pentru mine, eu fiind migniona, si m-am rupt intern si va jur ca doua luni am plans de dureri intre picioare, si mergeam de zici ca aveam un pepene intre picioare... Doamne ca greu a mai fost insa asa suntem noi femeile, uitam si vrem din nou

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Carla eu tot nu inteleg, ce legatura au gretzurile matinale de gravida cu ficatul?

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

N-au nici o legatura, numai in mintea maica-mii. Daca imi e atat de rau cu siguranta am probleme cu ficatul sau cu colecistul sau cu inima sau cu... capul

In fiecare zi gaseste motive sa ma enerveze, maine poate o sa-mi spuna ca mi-e rau din cauza ca nasc un extraterestru!

Carla, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor multumesc de complimente si pt urarile de sanatate!chiar am nevoie....
imi cer scuze dar printre randuri am citit din urma...
jadi azi a fost si la mine cea mai groaznica zi.tusesc si nu reusesc sa scot flegma din gat,aia ma termina!muci cat china veche!beau ceaiuri fierbinti si lapte fierbinte de-mi oparesc faringele si sunt infratita cu Boiron-ul....daar am reusit sa dorma acum dupa amiaza sunt dupa 3 nopti de chin...asa bine mi-a picat,simt ca mi-am incarcat bateriile!
nu stiu cum sa fac maine ca as merge si eu cu sotul la metro sa luam una alta de sarbatori....nu am iesit din casa de luni.
nikole ce ma bucur ca ti-ai mai venit putin optimismul!hai gandeste asa in continuare si ai sa vezi ca in iulie de incuscrim il cuplam pe al meu cu a ta sau invers,si daca sunt de acelasi sex ii invatam sa butoneze de mici pe internet!
jeni felicitari pt slujba,eu zic sa nu te impancientezi inca cu diabetul....
anya am o intrebare de cand am vazut pozele cu ingerasul tau sa-ti traiasca (am atins monitorul ca poate se ia....)am vazut si burtica ta care a fost burtoaie in ultimele luni!ai facut vergeturi,cu ce te-ai dat?

alina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ce spaima am tras azi fetele...

am iesit putin sa caut un cadou pt mama.cu masina bineinteles.
dupa o juma de ora m.au luat niste dureri de burta care nu ma lasau cu nici un no spa...nik...credeam ca mor!am zis ca ok..asta mi.a fost cu sarcina...m.a busit un plans...ei si asa m.a durut burta 1 ora dar atat de rau ca nu ma puteam abtine sa nu urluuuuu...iar eu nu sunt sensibila chiar deloc!!!!!
am sunat la eco si am facut programare dar abia acu vin de acolo...

da bb e ok...sacul nu e desprins deloc...a crescut taaaaare si e frumusel foc...dr asta de la eco spunea ca uterul meu nu e pregatit sa suporte o sarcina,si o sa fie cam problema ca nu e normal sa ai asa dureri...daaaaaa...sa dea DD sa fie bine!

gata...m.am mai linistit si apropo de paranoia...eu am nu mai putin de 7 pozutze...si cateva filme cu bb...iar pana pe 5 ian nu fac nici o analiza nik ca atunci o sa am 10 sapt si abia atunci se poate trata dak e ceva...ce rost are sa stau cu morcovu toate sarbatorile astea dak si asa nu as avea cum sa tratez ceva acu???????

ALINA am gasit pe site la PALMERS niste uleiuri suuuuuuper..si cum zicea CARLA se pare ca au efect!
am vazut ca se pot comanda si in ro!eu ma gandeam sa incerc sa comand!sunt ffffff ieftine!uita.te si tu...eu nu stiu sa pun link dar da cautare pe google la,,palmers cocoa butter ,, si iti apare site.ul.se cheama altfel...il gasesti tu///

oana8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by jeni71

Salutare din nou !
Amameda-mi-a facut doar ekg, si consultatie, ca a zis ca nu are rost, nici un motiv medical sa imi faca ecografie la inima, mai ales ca mi-a vazut si analizele de sange. Ca e perfect normala si nu am nici un motiv sa ma stresez, si a zis sa revin prin martie.
Luna1-mersi de incurajari, mai am nevoie si maine cand ma duc la testul de glicemie provocata. Simt insa ca va fi bine pana in final si la anul pe vremea asta vom avea toate bebelusii in brate la brad.
Mioara2004-multuemsc. Pai a zis doctorul doar sa ma plimb, sa ma relaxez, si daca ma angajez sa vin la el sau sa ma duc la ginceolog si sa mai stau si in concediu medical ca sa fie bine si sa fiu odihnita.
Jadi-chiar ca sunt bau bau, dar pe undeva mai bine asa cu toate testele facute decat sa fie probleme mai incolo, nu??
Oanabbb-ce misto ca mergi in Italia. Asa mi-as lua si eu o vacanta prin februarie sa plec undeva cu ai mei.............
emaaimee-bine ai venit sarcina usoara si fii alaturi de noi pana la final.
pupici la toate fetele !

Jeni

mersic mult de urare,nu sunt .vom lucra intens la proiect de maine cand ma voi vedea cu sotul.poate vin din urma...eu doar i-am raspuns lui brabe ca stam pe aceleasi meleaguri si nu are Pm activat.

btw: prod de palmers mi-au placut mult burticoasa fiind.f bune.insa ma apuca un pic de sila de la miros.nu asa rau.da-s buune.nu ma mai manca asa pielea.genetica joaca un rol hotarator privitor la vergeturi.crema doar ajuta pielea sa fie hidratata.ai gene bune nu faci temutele dare rosii, n-ai iti crapa pieleaio nu am avut nici o vergetura.daca mama voastra nu a avut, e posibil sa o mosteniti.a mea nu a avut. nu-i bai dac le faci totusi, se estompeaza cu timpul,devin alb sidefii.

pup gashca de burtici mici

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Seara buna fete dragi !
Multumesc pt incurajari narcisa, andraz, amameda, carla V, Luna1, andra z, alina.a.
Eu nu mai inteleg niika.
Mi-am repetat azi glicemia acasa cu aparatul de cate ori mi-a zis doctorita, si am avut valori absolut normale ale glicemiei (84, 78, 111, asta 111 la 2 ore dupa ce am mancat). Eu nu inteleg, se poate sa fie asa fluctuatii in decurs de cateva ore, de la 220 la 84, fara sa ai nici un simptom de diabet? Plus ca stiu ca diabeticii trebuie sa manance f regulat, ori eu am mancat in unele zile si fix doar odata pe zi. Azi am mancat prima oara pe la 1 si nu mancasem de ieri de la ora 15. Si nu am avut nimic.
Narcisa, mi-au dat testul de glicemie provocata pt ca parintii sunt cu diabet, iar primul copil s-a nascut f mare (4.650 kg si 61 cm). Tu ce manifestari aveai daca ai trecut prin asa ceva? Aveai ceva simptoime, ca eu nu am nimic. Si in urina nu mi-a iesit.
Carla si eu m-am gandit ca poate fi de la stres ca de o saptamana dau examene iar de mareti non stop fac analize si care mai de care ma sperie. Si poate daca ma linistesc am valori normale.
Andra z si eu fac pipi des pt ca sarcina apasa pe vezica si enormal, tin minte asa a fost si la prima sarcina.
Amameda-mi-au facut azi in spitaslul judetean si analiza de care zici maine iau rezultatul.
Luna1 si eu pe fiimea cd era bebelus o miscam noaptea sa vad mai respira, sau mi-a cazut din pat intr-o nioapte si a dormit mai departe pe jos si cand am pus-o in pat s-a apucat de plans ca o deranjasem, dormea bine pe jos.
Apoi sincer feteleor in paranoia mea ma mai gandesc la ceva - daca nu au reactivii buni in spital? Pt ca sunt patita-la prima sarcina mi-am facut Rh-ul la Instit Hematologie din Buc. si culmea mi l-au gresit. Noroc cu sotul meu care a zis ca Rh se mosteneste de la tata si e ceva neclar, am repeptat Rh si a avut dreptate. M-am dus la Inst Hematlogie si cd i-am spus aleia mi-a repetat analiza si a venind cerandu-si scuze de imi venea s-o impusc ca muream cu zile daca era ceva si primeam sange cu alt Rh. Iar apoi a patit-o sotul meu in spoital i-au repetat o analiza de sange de 4 ori crezand ca are cancer si de fapt erau reactivii prosdti si aparatele necalibrate bine. Pt ca sincer nu imi explic cum e posibil azi o valoare si peste 48 ore niste valori colosale.
Oricum ar fi saptamana viitoare ma duc si repet analiza de glicemie la alt laborator si poate si testul de glicemie provocata, pt ca repet in urina nu mi-a iesit.
Va pupic si multumesc ca existati

Mergi la inceput