Iubesc un barbat incurcat cu alta

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Pai am un bb.
Adica "o bb".

Si tot la modul general vorbeam si eu.
Personal nu sint in nici una din situatiile descrise. (sper )

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

http://www.drphil.com/shows/show/415
o intamplare reala si parerea unui specialist

anca

edit: eu am urmarit toat povestea la tv
pe scurt: el, doctor, isi inseala nevata cu o asistenta medicala, colega (clasic) care de altfel ramane si gravida
ii marturiseste sotiei, dupa care oscileaza intre amandoua, cind nu poate trai fara una, cand fara alta - este incapabil de alua o decizie (extrem de egoist)
sotia nu vrea sa renunte, incearca din toate puterile sa-si salveze casnicia
pana la urma situatia se finalizeaza cu: sotia il da fara din casa, de data asta definitiv, ea decide in sfarsit cum o sa decurga viata ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatydebaiat spune:

Elise, sa fie intr-un ceas bun, felicitari si multa sanatate.
Ache, de obicei asa se intampla, barbatul ajunge la un pseudo-echilibru in care mentine si confortul conjugal (spalat, calcat, camin, familie) dar si o supapa pentru defulare sexuala si alte senzatii tari care se pierd (de obicei) dupa primii ani de convietuire in comun.
Asa ca ii convine sa penduleze intre cele doua moduri de existenta si nu va dori sa provoace o schimbare majora (divort, partaj, suferinta pt el/altii, etc).
Bineinteles ca pana la urma este vorba doar de o forma mai rafinata de egoism si situatia in sine nu are nimic onorabil in ea.
Dar daca va putea, barbatul va prelungi cat mai mult aceasta situatie, in general pana se plictiseste sau este parasit de una din parti, final perfect anticipabil de catre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

multumesc.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by Elise

Iar daca as fi nevasta inselata, decit sa stea cu mine pentru ca la mine sint fierul de calcat shi mashina de spalat, mai bine duca-se.

Recunosc ca eu sint destul de radicala, de felul meu.

Elise



Si eu la fel. Sunt perfect de acord.

Cat despre ce spune tatydebaiat, cum ca

Facem deseori greseala, normala de altfel, sa judecam lumea prin prisma experientei personale si sa catalogam/clasificam oamenii numai dupa sablonul a ceea ce traim/cunoastem noi.

eu personal cred ca tocmai de aceea exista forumul asta, ca sa facem schimb de experiente personale, asta e mult mai interesant, sa aflam prin ce experiente au trecut altii, cum s-au manifestat, ce concluzii au tras si ce au invatat despre viata si despre alti oameni din experientele respective, cum au fost marcati si cum i-au schimbat acele trairi etc.

Asa ca eu una voi fi mereu subiectiva si imi voi expune concluziile trase in mare majoritate din experientele personale. Nici nu-mi doresc sa corespunda cu concluziile tuturor, altfel unde ar mai fi partea interesanta de a vedea si alte puncte de vedere?

Inchei cu o gluma de pe o carte postala: "Fiecare are dreptul la punctul meu de vedere" si cu speranta ca nimeni pe acest forum nu gandeste asa.

Ca sa descoperi America, uneori e suficient sa pleci din Spania.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am citit tot subiectul...si nu inteleg de ce nu mai apare Raluca???
Daca subiectul e asa...tac.
Daca nu ii spun decat ca e bine sa renunte la cel care nu este doar al ei!la acele relatii pasagere...cacu va veni o vreme cand se va intreba:de ce am facut asta?Sa isi gaseasca pe cineva care sa fie doar al ei, sa o iubeasca pe ea, caci viata trece repede...omul e trecator...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput