Bucurii de sept - oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 2
mexxa spune:
Si daca am inceput cu urari..vreau si eu sa va zic cateva cuvinte....deoarece acest capitol va fi unul din cele mai frumoase...care ne aduce aminte de dorinta ce o aveam fiecare de a avea un copil...de aflarea rezultatului pozitiv....de bucuria ce s'a nascut pe chipurile noastre odata cu aparatia sarcinii si mai tarziu a copiilor ce sunt ca o lumina ce ne lumineaza viata eu va doresc tot binele din lume...multa sanatate..dragoste...spor...bucurii...bani...noroc..tot ce aveti voi nevoie.
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
mephala30 spune:
Vad ca suntem la moment poetic...
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
amarantina spune:
Da, e ceva in aer.
Si eu ma gandeam cum era acum un an pe vremea asta. (Si la cat de slaba eram)
alinamoro spune:
Am vorbit la telefon cu Ioana (Pufy), e bine, doar ca i s-a "bulit" calculatorul si spera ca azi sa il termine si sa poata intra, are sa va dea o veste buna.
Pupici tuturor!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
eleņia spune:
buna dimineta si de la noi
mam trezit cu o durere de cap ingrozitoare
darius sia schimbat programul singur nus ce sa mai fac de pe la 4 dimineat are chef de vorba pana pe la 6 sau 7 dupa care mananca si iar somn si eu sunt zombi de vreo 2 zile
inni multumim de urari
mexxa avand in vedere ca eu sunt o plangacioasa mai facut sa ,e ff frumos ce ai scris si iti multumim
eu pun in timpul zilei colinde in casa si ma apuca o jale de zici ca a murit cineva si asta numai pentru ca ai mei nu sunt cu noi de sarbatori
sper ca ai mei sasi puna cat mai repede internet ca ma apuca oftica
a era sa uit
david stefan,matteo,robert alexandru,thomas,elena carina
sa cresteti mari sanatosi,frumosi s sa va bucurati parintii
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
http://www.dropshots.com/darius_2006
nicolstoy spune:
Fara tort,cura de slabire ca nu mai intru in nimic
Eu sunt tare bucuroasa ca mi-am luat lucrusoare noi...pantaloni 3/4,cizmulite cu blanita....Face asa bine la moral.....
Am pus poze noi aici
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
nicolstoy spune:
Aici poze noi
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
alessia80 spune:
Neatza
Lili- am facut bagajul si am vreo 3 valize dintre care una maaaaare kre nu incape nici pe portbagage-ul suprapus....si eu am o masina maaaaareeeee! Cred k-si pune mama mainile in cap knd m-o vedea
Gripo- ai scris ffffffff frumos!
mephala30 spune:
Nicol, ce baieti delicati ai!
edit: si chiar esti la cura? acu, de sarbatori?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
nicolstoy spune:
Alessia
Si eu sunt cam zombilica...mi-au trebuit 10 min cred ca sa ma prind ce vroiai sa-mi spui
POZE