Bucurii de sept - oct 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

TUTUROR BUCURIILOR NASCUTE INTR-O ZI DE 23.

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
sarbatoritilor de azi!
Buna cafeaua, fetelor. Intra si la mine vreo doo. Aseara l-am lasat pe Luk sa vedem cat poate sa stea treaz. Si a stat, pana dupa 12 noaptea. Ma sleieste de puteri copilul asta seara. Si nici Ilinca nu s-a culcat devreme, pe la 11. Azi facem si noi bradul, abia astept.

Bun venit bucuriilor noi in gasca!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!!!

Maaaamaaaa, ce-am mai dormit !!!! ce bine e! uitasem cum e. La noi, Vio e plecat sa taie porcul, mananc sorici, iar fi-miu, mai nou, vorbeste si cand mananca, e de groaza!

LA MULT ANI SARBATORITILOR DE AZI VLAD-ALEXANDRU, ROXANA-MARIA, RARES-GABRIEL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Luk vrea sa vada "filmul ala care nu se termina". Fiindca altceva n-am scos de la el, am presupus ca e vorba de "Tanar si nelinistit".

Dori, mai stiu io o fata de rade non stop, inclusiv la masa. Ilincutza o cheama.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by MamiLili
La Iasi sunt intre 19-24 lei/kg. Iar cutia cu "Lapte de pasare" e 10 lei. Ehhhh, pai daca bucurestenii-s mai cu motz, scot mai multi banuti din buzunar.

Marina, intamplarea a facut ca azi cand eram la farmacie sa aud la radio ceva de genul "despre semnificatia Craciunului se va vorbi pe 25 dec la ora 7 si in reluare la ora 11". Asa ca ai doua sanse sa te auzi. O sa caut si eu BBC acasa, sper sa prind postul...si-o sa ascult la 11 ca la 7 fac naniiiii.

Pai la ce loc si-au gasit ca sa deschida magazinul....cred si eu ca umfla pretul ca sa isi plateasca chiria babana

Lili, ar fi bine sa se dea in reluare, dar eu nu stiu nimic despre asta. Tu esti sigura ca in farmacie era radioul pe BBC?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by inni

Nu mai stiu cine intreba de vaccin.
Infanrix IPV-Hib trebuie la 4 luni.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

eu intrebam merci

POZE CU PRINTESA

POZE COSMINA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Dupa 1 luna si6 zile in sfarsit avem si noi internet iar. Sper ca nu m-ati uitat de tot (nici nu apucasem sa va "stiu" prea bine ca hop o pauza asa lunga...). Intretimp noi ne-am mutat la casa noua, am implinit si 2 luni... iar eu v-am simtit lipsa tare mult. De vina este astralulnesuferit cu firma lor... a durat 3 saptamani sa ajunga si la mine...
Oricum, va urez Sarbatori fericite, sa ne creasca bebelusii frumosi si sanatosi si sa ne "auzim" cu bine. De cracium am ce face :) recuperez discutiile dintre voi, cat oi apuca... Cand am timp o sa si actualizez albumil nostru cu poze, sa vedeti cat de mari ne-am facut.
Salutari si asa tare ma bucur......

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Salutari din Suceava!
Am plecat ieri la 6 dimin din Buc si-am ajuns la 12pm. N-am facut in viata mea atat de mult pe drum, daca punem la socoteala cate 2 opriri pt papa de 1/2h tot nu iese. Scumpetea mea a dormit primele 3 h- mult fata de cat doarme ziua-2h mai nou- dupa care nu mai stiam ce sa-i fac, se plictisise rau. Cand am ajuns aveam numai jucarii pe bancheta in ladou...

MEPHALA- nici mie nu-mi prea plac bucuriile- sper sa nu ma bate fetele- sunt fan Raffaeli Si Rocher-!

LILI- frig a'naibii in SV. Deh, m-am aobisnuit cu clima de Buc. De fapt asta e unul din motivele care m-a facut sa parasesc SV! Iesiti azi pe 'strasse'?

GRIPO- la esente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

INNI- Ar trebui sa scrii o carte pt copii! Esti talentata nu gluma!, ah..

PUFY- felicitari si de la noi si multe 'bucurii'in noua casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Buna fetelor si tuturor sarbatoritilor de astazi!!!!
Inatai de toate multumim mult de tot inni pentru ca ne-ai pus si pe noi in listuta. Suntem tare mandrii!! Uitede la noi!

Noi tocmai ce am papat de pranz si acum suntem cuminti..stam in balansoar (l-am primit cadou de Craciun de la bunici!!!) si vorbim cu tati...zilele astea, daca tot e liber, profit si eu sa-l las mai mult cu tati!

Ma apuc acum sa citesc ce am mai pierdut din urma..pupici!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
Poze yahoo

Mergi la inceput