Mamici de martie - aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanici spune:
Mie imi place Riana.... nume de sfant iti alegi dupa propriile gusturi, mie imi place cum merge si cu Elena....Riana Elena
Tot nu au venit colindatori...sunt oficial dezamagita....am ascultat ceva colinde la tv.
Cu mancatul stau bine...ma hranesc la cerere adica is mai tot timpul la frigi. Azi ma chinui sa mananc organizat la masa frumos aranjata ca de Craciun. Surpriza kg o las ptr dupa sarbatori.
Planuiesc o iesire in decor mai pe seara ca prea am stat numai incasa in ultimele zile.
si sa petreceti frumos
roxana 27+
mari-lu spune:
Craciun fericit tuturor viitoarelor mamicute si familiilor lor!
Sa ne dea Dumnezeu bebelusi sanatosi si frumosi!
Am primit un CD cu cantece de leagan pt si ii pun zbantuitului meu.Sper sa nu adorm eu prima...
Bine ati revenit pe aici cu 2 comori la purtator!Aveti grija de ele!
Am si eu contractii nedureroase destul de dese...Dar merg joi la control si sper sa fie ok!Il simt pe BB cumprotesteaza dc ma culc pe-o parte de parca l-as turti.Trebuie sa stau mai mult pe spate.
Mihaelaa nu fi suparata,poate ca e mai bine ca nu conduci acuma gravida,si vei mai da ex mai tarziu,pari o fata ambitioasa.Si la urma urmei si cu sofer e bine!Eu n-am curajul sa conduc in nebunia din Bucuresti,asa ca sunt o doamna,cu sotul sofer gata sa ma duca peste tot.
Va pupicesc p toate!!!
Maria 31+ & BB Alex
madmat spune:
hop si eu la raport.
nu stiu cum va descurcati voi dar eu am ramas cu capul in frigider si in bucatarie,sotul ma spune de parca nu am vazut mancare in viata mea si ca o sa ma ingrasi cate o scroafa,.
in rest suntem bine multumesc lui D-zeu.
si mie imi place numele RIANA.
VA
matilda25+
kisstherain999 spune:
Abia acum m-am prins ca mami_2007 e userul comun ... mi-am cerut si scuze, ma miram eu ca nimeni nu le accepta
kiss
24+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
RaisaFudulu spune:
La multi ani Kryssi!
Sa-ti aduca mosul tot ce-ti doresti si un bebe frumos si sanatos
Gravidutzelor ce faceti? Mai puteti ? Eu am fost abonata la frigider,pe langa mancare am mancat si dulciuri ,multe dulciuri eu ziceam ca vrea bebitza ....da de unde ca mama-sa era cea care ar fi mancat ...........ma simt dar nu are importanta.
Aseara am fost in centru si in oraselul copiilor , a fost foarte aglomerat dar plimbarea ne-a prins foarte bine, am facut loc pentru alta mancare
Bebelina cred ca sa bucurat de priumul ei Craciun , de acolo din locsorul ei a dat din maini si din picioare cand a simtit nevoia
Va pupam si asteptam sa aflam cum a fost la voi?.......
O sa pun niste poze din centrul Craiovei, de la patinoar si poze cu mine si bebelina.
Uitasem numele Riana mi se pare deosebit si cred ca merge cu Maria sau Elena.
Diana 25 +
RaisaFudulu spune:
Vad ca nimeni nu s-a trezit
Eu deja am condus o serie de musafiri urmeaza runda a doua..... am putin timp si vreau sa va intreb ceva...
De ceva timp aproape de la inceputul sarcinii sau mai tarziu nu mai stiu sigur, mi-au aparut foarte multe alune, alunitze.......acum parca din ce in ce mai multe si nu m-ar deranja atat de rau dar sunt iesite in afara.
Mami meu a zis ca ei nu i-au aparut dar ea este foarte alba iar eu seman cu tati, am tenul inchis. Poate imi poate explica si mie cineva ce se intampla.......cand aveti timp ca acum vad ca toate sunteti in patut
Pupici .......noi acum mergem la plimbare sa mai dam jos din mancare
Diana 25 +