prurit: streptococ,stafilococ,bacterie,virus?

prurit: streptococ,stafilococ,bacterie,virus? | Autor: happycat

Link direct la acest mesaj

Am o problema grava: am de o cateva sapt un prurit, care initial era usor, si am crezut ca e din cauza PH-meu acid, apoi a devenit extrem de puternic...
Ma revad cu logodnicul meu peste 3 sapt si sunt suparata..el lucreaza de mult timp in alta tara si eu am calcat o data pe langa cu un fost...o tampenie..insa faptul e consumat...
Nu m-ar ierta...deci nu pot sa ii spun...si atunci, nu stiu la ce medic sa merg si cand, azi e deja 21 dec..
Am avut cateva experiente negative cu medicii ginecologi..tratamente care se bateau cap in cap...si nu mai stiu unde sa merg???
In zona Circ Stefan cel Mare este oare ceva?Stiam de Colentina..insa..mi-e groaza
Ma puteti ajuta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

medicover grozovici, cu programare.
e posibil candidoza, care nu se face de "calcat stramb", e chestie de pH, imunitate scazuta, antibiotice...
poti sa te risti cu un tratament pt candida, sau macar fa niste spalaturi cu bicarbonat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Incearca 2 ovule de Lomexin, la 3 zile distanta (asta ar fi ptr candida)...apoi fuga la un control, nu e de glumit

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput