Buna
Am o intrebare ; am facut TT la 14s+1 zi . Doua dintre valori au iesit in limite normale , insa la estriolul liber nu sunt sigura ca stiu sa interpretez.
Pls, help:
deci valoarea pt s14 : 0.4-1.6 si pt S15: 1-4.4
Mie mi-a iesit 2.6
Daca am facut testul la 14 s+1 zi cum credeti ca ar tb sa interpretez? Eu m-am uitat la 14 s si ma intreb daca e ok sau nu.
Astept parerea voastra
Va pup
Elena si fetele 18+
Iubita triplul test nu se interpreteaza asa.E mai complicat,se tine cont de varsta mamei ,masuratorile de la Eco si varsta sarcinii.Laboratorul care ti-a facut testul trebuia sa iti faca interpretarea, calculand riscul pe care il are bebe de a avea ceva anormal.(Doamne fereste!)Sper ca vei reusi sa ai interpretarea mult dorita.
MEDA 9
+
draga mea, cele 3 analize nu au nici o valoare fara calculul de risc care ia in calcul ce ti-a spus amameda (varsta mamei, masuratori de la eco).
Vorbeste cu un medic. Vezi ca la CMU se face calculul de risc. Costa 500000 si e gata in 3 zile
bafta 
19+
Buna
cu riscul de a va face sa radeti cu gura pana ala urechi sau sa ziceti"offf, saraca,,,", va zic ca am facut atunci TT complet, riscul a iesit scazut (S Down 1/4000 la ambele micute si celelalte doua 1/10.000). Paranoia mea a inceput de la faptul ca eu am facut la 14s (la Medlife - scria pe analiza ca se face in intervalul 14-21 s; apoi am vazut ca la CMU se face 15-19 si ca varsta optima e 16 s) si de aici intrebarea: oare avea ce sa evolueze de la 14 la 16 care sa duca la alt rezultat? si ochii mi-au cazut pe acel estriol liber
Daca mai suportati o parere, eu astept:)
Va pupam
Elena si domnisoarele:) 19+
elen , eu zic sa stai linistita si sa te bucuri de sarbatori; TT l-am facut la 14 s si 2 zile;este ok testul tau, nu scrie la sfarsit, rezultat negativ? nu te uita la cele 3 valori, ele sunt interpretate cum a zis si amameda; te uiti la calculul de risc genetic, asa cum este la tine, este super ok;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
Anasia,
Multumesc, chiar m-ai linistit.
Va pup si eu pe toate, sarbatori fericite si un An Nou cu multe bucurii.