Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

LA MULTI ANI DANIEL!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

M-am intors, nu a vrut neam sa dea mai mult de 550 euro ....tot spunea ca acum nu cumpara absolut nimic pt curatenie, ca are firma de curatenie tot, asta stiu dar nu recunoastea cat da pe luna la ei Pt ca stiu cat de zgarcit este am cerut 600 si tot nu vroia sa dea...el rac eu gemeni.... in final am spus ca nici ca el, nici ca mine...sa dea 570 si am batut palma Asta este....este ambitios, ar fi preferat sa ramana cu aia de la firma sa dea mai multi bani decat sa accepte propunerea mea M.am mai certat cu el pt. Robert anul trecut, nu a vrut sub nici o forma sa dea 200 in plus la salariu ne-am certat ca chiorii de mai avea ala un pic sa ma dea afara din restaurant

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki sory ca ai un sef asa de zgarcit
Ursulina am vazut filmuletze cu Raisa umblareatza si pupacioasa, e tare dulce, sa-ti traiasca!!! Felicitari

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

DANI- MICUL INGERAS
LA MULTI ANI, SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA AI NUMAI BUCURII IN VIATA ALATURI DE PARINTII TAI !

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

V-am pus si eu poze cu masinuta noastra
http://www.dropshots.com/new.php?userid=201449&cdate=20061217&cimg=0

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI ce sa faci,buni si aia,asa sunt ei super zgarciti,dar daca voiai 600 trebuia sa ceri 700,sau macar 650 ... ca ei daca nu simt ca au castigat ceva nu-s sanatosi
Sunt curioasa cat i-or da directorului general,ca cel putin cu inginerasii aia m-am lamurit,au profitat ca sunt proaspat absolventi ca sa le dea foarte putin ... voiau sa le dea 300 euro,pana la urma le da 400 euro in mana,pana incepe productia si dupa aia le-au promis 600 de euro parca,in mana evident. Pai e putin,atat ca-s fara experienta ... Aia doi de la noi au acum 600 euro in mana si vor sa plece, ca e foarte putin ! Adevarul ca e plin de posturi de ingineri si de contabili de fapt prin zona si se fatzaie de la o firma la alta de nu-i adevarat
Ce voiam sa va zic,pe ei i-au trambalat deja vreo trei luni in Italia i-au tinut la hotel au zis ca e frumos,dar ca n-ar sta acolo ca au un mic defect: sunt prea multi italieni I-am intrebat cum se inteleg cu ei,cica nu prea ca n-au habar de legile de pe aici si orice le zice ca trebuie,gen "fisa postului" spun "a! astea-s mici detalii" si toate "se rezolva" in 8 ianuarie ... adica atunci vine gasca de italieni si aparem si directorul general si cu mine Eu una ma duc direct cu lista de probleme facuta de acasa Ca de treaba in mod sigur nu ma pot apuca - nici mobilier nu e inca - trebuie sa facem direct lista si de cumparaturi (rechizite si alte alea ) nu ca mi-ar displacea chestia asta,dar ramane de vazut la ce categorie de italieni zgarciti sunt in privita cheltuielilor firmei (ca la salarii in mod cert toti italienii sunt din prima categorie): extrem de zgarciti,foarte zgarciti,zgarciti rau,cacanari,sau zgarciti suportabili
Ioaiiii ce m-am intins aiurea pe aici !
E careva prin zona? Daca nu,trec la citit sau conta,evident daca ma lasa Diana - acum e in hinta ,dar cam cere atentie si acolo In schimb, daca e pe jos, nu cere decat sa fie lasata sa isi faca de cap

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ma bucur ca v-a placut colinda a avut putine emotii ca se simte in voce dar e ok
Giova, Craciun fericit si tie alaturi de cei dragi
Silvi, cred ca numeri orele pana se intoarce sotul tau.. la Alain
Deea o sa ne fie dor de tine...
Am tratat cu socrul meu, maine vine si face pe mosul...
Fetelor eu am un copil exemplar deocamdata. A pus mana odata pe brad cand nu era impodobit (asta pe la amiaza) si sotul meu a spus ca nu e voie si a mai pus odata mana...O=a dat peste manutza , a plans si cu asta gata.
Acum lumineaza in toata casa, s-a dus catre el, sotul meu a spus ca nu e voie, i-a raspuns inapoi de alea lui dar nu a pus mana si a venit spre noi...
Deci la noi functioneaza .
Daca si maine va fi asha nu stiu, dar deocamdata sunt happy ca nu are treaba cu bradul
Oana, masina...
Moni, noi cand mergem la cumparaturi il punem in cos, ii iau o paturica si o pun jos si sta pe aia inauntru in cos. La Kaufland sunt cosuri speciale unde are loc copilul..
Silvi ti-am urmat sfatul si m-am cadorisit ieri cu pantalonii si azi cu un pulover pt sfat..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Inca nu doarme Dani ca a dormit dupa-masa 2 ore...
Ne-am jucat cu mingea vreo 10 min si m-am ridicat si l-am lasat sa se joace singur. la un moment dat mingea s-a bagat sub brad. A mers pana la el, s-a uitat la brad,s-a la mine, am zis ca nu e voie si a plecat de langa brad, lasand mingea acolo
Merg sa il culc ca deja i-a sarit ora de somn cu 30 min

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

L-am culcat deja si vad ca tot singura vorbesc pe aici
Pe unde sunteti fetelor????

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Hai mai fetelor, pe unde sunteti? Toate ati plecat acum la culcare?

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput