Aspirante optimiste >20 ani (23)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Fetelor, eu va multumesc pentru ca datorita voua, clipele grele de asteptare devin suportabile...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

gaby,
las ca trecem noi si peste asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Fete dragi, m-ati facut sa plang, dar lacrimi de emotie si de fericire.
Biby, spor la . Noi le-am facut aseara si de-aia m-am trezit asa tarziu. Acum e totul curat si parfumat. Esti o dulce, si nusha are dreptate, meriti acel titlu.
Gabitzu', esti o pustoaica nazdravana si totusi profunda si experimentata. E combinatia perfecta.
Seli, mai fa o data testul in ziua de Craciun, ar fi tare frumos.
Nana, spor la facut bagajele si eventual la triat. Noi cand am venit aici am avut 140kg, adica 90kg de extrabagaj, asa ca stiu cum e sa triezi si sa nu ai la ce renunta. Poate aseara a fost seara ce mare.
Anca, si eu am facut ieri sarmale si ardei umpluti si au iesi tare buni, i-au placut sotului. Dac-ati sti cum astept sa guste sa-i vad reactia...
Numeioana, ai o meserie nobila si frumoasa care merita sa i te dedici. Copiii sunt cea mai de pret comoara. Si eu in Ro eram profesoara de engleza.
Rox, Andreea, Kriss, Nusha, Laura, Catty, Ramo, Didi, Danielle, Olim, Oana, Alish, Aylla, Smaddy, Bubuleana, alina.z, Mirella, Maria va si va iubesc. Daca am uitat pe cineva

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."

Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Olivia, aseara am facut bagajul de cala si sunt in plus doar cu 1kg, insa bagajul contine numai cadouri. Upsss. Acum trebuie sa ma rog de sot sa imi primeasca si mie hainutzele la el in bagaj, el are cadouri mai putine. Hi hi hi.
Te .

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
Mami si tati te asteapta, !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Olivia te pup si mai vb.Nu?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Iaca-ma si pe mine! Spor la treaba toturor celor care s-au apucat de curatenie si de mancarici! Eu maine fac putina treaba prin casa, pentru ca azi avem serbare la gradinita si nu am timp sa fac nimic. Mancare nu fac, pentru ca de sarbatori suntem plecati la socrii, nasi, cumnati si la parinti. De Revelion plecam de acasa tocmai in Apuseni. Abia astept! Sper sa se intample acolo minunea!

Va pupic!

Ioana

Mergi la inceput

Ioana o sa se intample ca acolo e aeru tare

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Fetele eu am plecat ,va pupacesc pe toate si mai vb diseara.
pupici

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

OOO Gabitzule ce frumos ai scris! Ai dreptate! Asa suntem cateodata de incrancenate in lupta asta ca uitam ca DD ne priveste de sus si hotaraste el cand e mai bine sa vina bb. Poate ca drumul asta in sine e o lectie de viata, o lectie de iubire si rabdare.

Eu sunt cam deprimata. Multumesc Olivia si Nana pentru suport. Am avut un an foarte greu si nu ma asteptam sa se termine cu bine. Familia mea inca mai sangereaza dupa loviturile din anul asta. Am vrut sa ii mai indulcesc cu o veste buna de sarbatori, dar nu e in puterea mea. Asta e si unul din motivele pentru care nu am mers acasa - ca nu pot sa mai vad atata suferinta acolo Sper sa nu imi pierd speranta si credinta ca Dumnezeu imi va indeplini dorinta intr-o zi. In sufletul meu e o durere surda si nu am cu cine sa o impartasesc. Sotului meu nu ii prea spun multe ca el zice ca eu numai ma plang. Asa ca toate lacrimile le vars singura in baie, sau cand e plecat el de acasa pentru ca nu imi intelege durerea. E foarte greu sa fii singur in doi.

Nu vreu sa va stric si voua dispozitia acum.
Va multumesc din suflet ca imi dati voie din cand in cand sa imi vars aici amarul si lacrimile din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fetelor, va urez de aceste sarbatori tot ce e mai frumos, sa fiti fericite si sa aveti liniste in suflete! Si la anul sa venim cu vesti bune de bebic.

Va pup pe toate, fara exceptie, nu nominalizez pe nimeni sa nu uit pe cineva. Mi-e tare drag de fiecare in parte, chiar daca nu am timp sa scriu, citesc absolut tot si simt ca va cunosc foarte bine.

si si pentru fiecare in parte.

CLAU

Mergi la inceput