PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
Sabana spune:
Larissa felicitari. Super ideea. Acum stiu de unde sa imi iau bijuuri. Si noi vindem exclusiv pe net. Avem deja un site, dar mai trebuie actualizat www.tour-romania.info
Si pentru traduceri www.biroutraduceri.com si pentru net www.mach9dotcom.net cel ptr fotografii il cunoasteti deja.
Pup fetele.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Sabana spune:
Fetelor multumesc pentru incurajari. Radiez de fericire. Nici nu mai speram, ca o sa primim licenta anul asta, cu toata birocratia.
ani_nutu spune:
LARISA, SA STII CA SI AL MEU UNEORI PLANGEA RAU SEARA INTRE 19.00 SI 20.00 DAR ACUM IL FORTEZ SA DOARMA UN PIC INTRE ORELE ASTEA CA SA SE SCOALE FRESH, SA PAPE PE LA 9-9.30 SI CUM ADOARME DUP-ACEEA POTI TAIA LEMNE PE EL PANA PE LA 4 NOAPTE CAND II E CAM SETE. dE REGULA, EL STA TREAZ VREO 2 ORE, 2 ORE 1/2 SI 1 H DOARME.
avmaria spune:
Larissa, am dat un tur si chiar imi place cum e facut site-ul. E complet, placut ca design, explicit in ce priveste plata si livrarea comenzii. O singura hiba : cand selectionez un produs apasand pe poza, nu pot veni inapoi, mi se ofera doar posibilitatea sa cumpar sau sa vad comentariile. Si inca o chestie, poate pt ca eu sant asa obisnuita de pe aici : cand ma duc in modalitatile de plata de ex, am un buton "continua" si eu ma astept sa se continue modalitatile de plata, de fapt se revine inapoi. Eu as numi butonul "inapoi" nu continua.Dar e un detaliu. Ah si inca o chestie, as preciza si la formularul de inscriere ca adresa trebuie sa corespunda la adresa de pe buletin nu la cea de livrare. Partea asta cu adresa de facturare si adresa de livrare parca nu mi-a fost clara, dar pe de alta parte am trecut in fuga
Diana si Vlad Gael
MissJJ spune:
Buna fetele!
Mai da cat ati mai scris,
, am citit in fuga si tot mi-a luat o ora.
Mamanati nu te supara de ex eu de multe ori nu deschid filmuletze ca Pc-ul meu de antic si dedemult si merge f greu si se blocheaza tot timpul si ma uit la poze, filmuletzele nu prea le ot vedea cum trebuie. Si la poze am vrut sa ma uit dar nu se vedeau.
Pupici si nu fi suparata.
Sabana, Larissa felicitari sa aveti cat mai multi clienti si profit cat mai mare!
Nu stiu cine zicea, sorry
dar e f mult scris si nu prea mai tin minte la cat am citit, dar si eu cand vreau sa raspund la mai multe fete o fac cu hartia si creionul, notez ce vreau sa zic ca altfel uit.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
anasia spune:
dana, este pe prima pagina;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
dariana spune:
SABANA, FELICITARI PT AGENTIE!Poate faceti si un site sa vedem mai multe detalii si sa ne alegem unde plecam la vara
Dariana si Darius (30.07.2006)
MissJJ spune:
Larissa un mic comentariu: cand selectez un produs sa vad mai multe detalii despre el ma astept sa vad o poza mare. Mai degraba in lista de produse sa fie poza mai mica iar cand il deschid sa fie poza mare. Uite un site de nijuterii care mie imi place mult www.hsamuel.co.uk poti trage un ochi pe site-ul lor pt cateva idei. Si ar fi fain daca se poate cate o mica descriere la fiecare produs. Si inca ceva, chiar langa numele magazinului este o bijuterie care e din aur, asa arata, ma gandesc ca mai bine puneti alta poza de la alta bijuterie, ca numele incepe cu silver si bijuteria e galbena deci din aur sau faceti un S4Y ca o sigla ceva langa nume.
Pupici si spor la treaba pt ca stiu ca nu e usor sa faci un site. 

---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
dariana spune:
Sabana, scuze eu am raspuns repede entuziasmata fiind, nu apucasem sa vad messul in care ziceai de site, intru acum sa ma uit.
Larissa, felicitari si tie si vanzare buna, misto siteul.
Sabana spune:
quote:
Originally posted by dariana
Sabana, scuze eu am raspuns repede entuziasmata fiind, nu apucasem sa vad messul in care ziceai de site, intru acum sa ma uit.
Larissa, felicitari si tie si vanzare buna, misto siteul.
Acela e portalul nostru de turism. Situl agentiei va fi www.e-vacanta.com. Urmeaza sa ii dam drumul in curand. Dar tu spune ce te intereseaza si eu te servesc.