PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Va uram si noi CRACIUN FERICIT!
Multa sanatate, fericire si bunastare voua si familiilor voastre, sa primiti si sa daruiti iubire, liniste si pace sufleteasca.

Nati, mami de Lia papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Consi, eu abia acum am vazut filmuletul vostru. M-a impresionat foarte mult. Luca e o dulceata! Sarbatori fericite!

Leistra, vrem sa vedem pozele noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_oprea spune:

Acum cand gerul iernii ne ingheatza trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam Raza Dumnezeiasca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne tramnsformam inimile in tortze arzatoare ale bucuriei!

Va doresc ca de sarbatori sa aveti in suflet bucurii, pe buze un zambet si in minte liniste si sa petreceti zile frumoase alaturi de cei dragi!

Dana si bb Sebastian-30iunie 2006
Sa fii mic e lucru mare!
http://b1.lilypie.com/C15Wp2.png
http://new.photos.yahoo.com/oprea_dana2005/album/576460762374375802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Craciun fericit si sa va aduca tot ce va doriti!!!

Cum li se pare piersicutelor bradutul? Lui Radu ii place.

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by mamanati

Consi, eu abia acum am vazut filmuletul vostru. M-a impresionat foarte mult. Luca e o dulceata! Sarbatori fericite!

Leistra, vrem sa vedem pozele noi!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Darius pare incantat mai mult de luminitze. Si de o carticica primita de la mosu, din aia din plastic.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Albumul piersicutzelor MY FIRST CHRISTMAS va asteapta.
Puteti upload singure pozele username:iulaug2006 parola:aceiasi ca la mail-ul comun sau imi puteti trimite pozele pe mirunaj@yahoo.com dar va rog sa precizati numele piersicutzei si nick-ul mamicii.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Antonia
leistra, mamici, am pus pe mailul comun colinde cu hrusca;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

In sf reusesc sa intru pe forum si ieri si azi tot imi zicea ca nu ii available pagina.
Craciun fericit tuturor! Eu v-am trimis o felicitare pt contul comun, daca aveti timp poate intrati sa o vedeti.
Am adaugat si noi niste poze la albumul cu My first Christmas, daca vreti sa ne vedeti.
Mosul a trecut si pe la noi si piersicutza a primit o www.woolworths.co.uk/ww_p2/product/index.jhtml?pid=50789045" target="_blank">papusica, un www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Fimbles-Find-a-Tune-Radio/dp/B0002VZ2M8" target="_blank">radio pt copii cu 6 melodii diferite si niste mutzunei de plus si un glob cu my first christmas.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput