Nou stil de viatza (119)
Raspunsuri - Pagina 5
miag spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
300??????????????
In toata viata mea nu cred ca am facut 300,bravo fato.....
anca
poze nunta
asteptam gemenii....

nici eu...Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
Delidana spune:
Poate n-ar fi rau sa incercati. N-aveti decit de cistigat. ![]()
Carmen, ti-ai culcat comorile? 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:
ciao fetelor! asa cum v-am promis, iata niste poze de la Christmas party de la job. Nu am timp acum sa scriu, sunt la job, insa vin cat de curand cu vesti...asa printre cozonaci si fripturi ![]()
va pup pe toate,
Roxa
pozne X-mas Party
Delidana spune:
Roxa-boxa, frumoase poze, iar tu arati foarte bine (cam slaba totusi), mi-a placut cum ti-ai facut parul si rochita e draguta. Dar mai toata lumea era la negru...cam aduce a inmormintare...
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
miag spune:
Roxa-boxa, vazut si subsemnata poze..placut foarte mult...dar vorba Delidanei...mama ce-i cu atata negru ?
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
DianaR spune:
quote:
Originally posted by mephala30
motaneii sunt maraiti. Mai precis, cel mic.
Merg sa-i adorm pe amandoi (Pe Ius il legan pe picioare, c-o mana legan patutzul lui Teo, cu cealalta butonez telecomanda
, nu?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Maama, esti fantastica! Iti mai trimit 2 prunci sa ai grija de ei?
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Zuzilici spune:
Buna dimineata!
Carmen felicitari!
La cat de activa esti ma mir ca nu slabesti macar la picioare. Eu pe Isabella inca n-am pus-o pe picioare si sper sa nici nu o invat asa.
Roxana frumoase poze dar asa cum s-a mai spus ... prea mult negru in ele.
Delidana felicitari pentru abdomene. 
Crystina spor la cozonaci. 
Miag ceva poze cu bradutul tau?
Doina sanatate multa tuturor. 
Sabina
sper sa scapi cat mai repede de perioada asta mai dificila.
AncaD felicitari pentru gr.pierdute. 
Dragelor eu azi am sa merg cu Isabella la dr ca nu se mai poate. Are in fiecare noapte cate un episod in care tuseste si i se infunda nasul si mi se rupe sufletul cand o vad cum se chinuie si nu se poate odihnii. Sper sa nu fie nimic prea grav.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
mephala30 spune:
Diana, cred ca m-as descurca si cu ai tai. Te pregatesti sa mi-i faci pachet? ![]()
Zuzilici, pai cum sa slabesc? Ca daca mai aveam o mana, cred ca mancam...lol...
Sanatate Isabellei si speram ca nu e decat o simpla raceala.
Delia, imi amintesc acum 4 ani faceam seara de seara 150 de abdomene. Mai mult de 3 luni n-am rezistat. Dar ce bine ma simteam!
Roxa, am vazut si eu pozele. Arati bine!
...intr-adevar, parca v-ati vorbit cu toate de v-ati imbracat in negru....cu putin rosu ![]()
Crystina, spor la cozonacit!
Sa ne spui cum au iesit!
Sigrid, tu ce mai faci?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
crystina spune:
Fetelor, mersi..io incerc ca deh! mi-a sosit timpul sa-mi inving fobia de facut cozonaci! ![]()
Zuzi,bafta la doctor..sunt convinsa ca Isabella nu are nimic grav dar e bine sa mergi si pentru linistea ta. Este foarte frustrant sa-i vezi ca se chinuie mai ales cand sunt asa mici. Multi pupici pentru bolnavioara!
Roxana, esti tare inaltutza si subtirica! Frumoase poze!
sigrid26 spune:
Carmen fac bine , am fost la scoala, acum sunt un pic nostalgica cu sarbatorile,.............
Mamica de printesa
de 5 anisori