Nou stil de viatza (119)
Raspunsuri - Pagina 2
ancadragoman spune:
Asa este dar sa speram ca intram in 2007 mai "slabute".
Pup
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Tzuni, nici un ness micut nu servesti dimineatza? Un ceai cald...ceva...sa fie acolo...
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Nu, nici nessu' n-are efect. Da' beau cafea slaba asa, ca sa fiu "in rand cu lumea"
(si niste bice, ar adauga Delidana)_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Tzuni, de ce ti-as da bice, dom'le ia zi! Ca si mie imi place piinea calda,
ce sa-ti mai zic de ceapa...da' merge si parizeru'.
Eu n-am mai mincat piine calda de.....aseara. ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Tzuni, de ce ti-as da bice, dom'le ia zi! Ca si mie imi place piinea calda,ce sa-ti mai zic de ceapa...da' merge si parizeru'.
![]()
Eu n-am mai mincat piine calda de.....aseara.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ahaaaaaaaaaaaaaaaa, te-am prins! tine:

PS. eu mananc acum parizer. miroase in toata firma...
poate ma concediaza astia...
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
crystina spune:
Buna fetelor!
Aici e un frig!! Brrr!
Zuzilici, sa-ti traiasca papusica! O scumpete!
Sigridutza fetitza ta e frumusica rau..asa delicata! Sa va traiasca!
Tzuni, mi-ai trezit niste amintiri cu parizerul..in Romania la serviciu ne luam paine fierbinte de la brutaria de peste drum cu parizer si branza topita. Yum-yum! Lucram si eu in media pe atunci..dar la noi pana si seful se trata cu o asemenea "delicatesa"!![]()
Carmen, succes la pregatiri! Ati impodobit bradul sau in Ajun?
Delia, sa faci poze cu bradutzul? Le aduce ceva Mosul la cutzulashi?
Dordia, felicitari! Ai baiat mare!
Mik, sa-ti traiasca pitcutza si sa va bucuratzi de ea!
Io azi am impachetat cadourile, am facut ultimile cumparaturi iar acum ma apuc putzin de curatzenie.
Pup toata lumea!
Delidana spune:
Tzuni, reao! ![]()
Crystina, o sa fac poze, cum sa nu... La cutulici poate le aduce Mosu' ceva cu conditia sa ma lase si pe mine sa dorm noaptea. 
leeloo2004 spune:
Fetelor, in caz ca nu mai am ocazia sa intru vreau si eu sa va fac urarile de rigoare: Craciun Fericit - multa sanatate, fericire, liniste si belsug in case! 
Va
pe toate!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mephala30 spune:
ha, ha, ce amintiri mi-a trezit parizerul asta al vostru....n-am mancat parizer de ani buni, i-am si uitat gustul...
Crys, bradutzul l-am impodobit de duminica. Avem poze in album. Pup
Io mor de cald, m-am saturat de caldura. Sunt 26 de grade in camera...uf, numai cu geamul deschis stau.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
cookie spune:
Dragele mele, vin si eu cu moralul meu...sub nivelul marii...
Am fata bolnava, treaba multa la munca, n-am facut cumparaturi, nici un fel de pregatiri, ma doare gatul de zici ca-i in pioneze ![]()
Noroc ca pentru ziua fetei, care e duminica, o aranjasem de multa vreme...se ocupa ei de papica pentru kinderi si tortulet 
daca ma credeti, nici n-am avut vreme sa ma urc si eu pe cantar( si nici vreo tragere de inima in sensul asta!), dar in ultima vreme m-am hranit pur si simplu haotic, cu ce-am nimerit 
Ei, las' ca vine anu' cel nou si bun si ma apuc eu de treaba!
Primesc si
![]()
Daca nu mai apuc sa va "vad", va
pe toate si sa aveti sarbatori ca-n povesti!