Nou stil de viatza (119)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Asa este dar sa speram ca intram in 2007 mai "slabute".
Pup

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Tzuni, nici un ness micut nu servesti dimineatza? Un ceai cald...ceva...sa fie acolo...

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Nu, nici nessu' n-are efect. Da' beau cafea slaba asa, ca sa fiu "in rand cu lumea" . Mi-e pofta de parizer taranesc. Sa-l mananc cu paine calda rupta in bucati si cu sana rece. Toate puse pe un ziar. Ar merge si o ceapa... (si niste bice, ar adauga Delidana)

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Doamne de cand nu am mai mancat paine...

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, de ce ti-as da bice, dom'le ia zi! Ca si mie imi place piinea calda, ce sa-ti mai zic de ceapa...da' merge si parizeru'.
Eu n-am mai mincat piine calda de.....aseara.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Tzuni, de ce ti-as da bice, dom'le ia zi! Ca si mie imi place piinea calda, ce sa-ti mai zic de ceapa...da' merge si parizeru'.
Eu n-am mai mincat piine calda de.....aseara.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

ahaaaaaaaaaaaaaaaa, te-am prins! tine:

PS. eu mananc acum parizer. miroase in toata firma... poate ma concediaza astia...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Aici e un frig!! Brrr!

Zuzilici, sa-ti traiasca papusica! O scumpete!

Sigridutza fetitza ta e frumusica rau..asa delicata! Sa va traiasca!

Tzuni, mi-ai trezit niste amintiri cu parizerul..in Romania la serviciu ne luam paine fierbinte de la brutaria de peste drum cu parizer si branza topita. Yum-yum! Lucram si eu in media pe atunci..dar la noi pana si seful se trata cu o asemenea "delicatesa"!

Carmen, succes la pregatiri! Ati impodobit bradul sau in Ajun?

Delia, sa faci poze cu bradutzul? Le aduce ceva Mosul la cutzulashi?

Dordia, felicitari! Ai baiat mare!

Mik, sa-ti traiasca pitcutza si sa va bucuratzi de ea!

Io azi am impachetat cadourile, am facut ultimile cumparaturi iar acum ma apuc putzin de curatzenie.

Pup toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, reao!

Crystina, o sa fac poze, cum sa nu... La cutulici poate le aduce Mosu' ceva cu conditia sa ma lase si pe mine sa dorm noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetelor, in caz ca nu mai am ocazia sa intru vreau si eu sa va fac urarile de rigoare: Craciun Fericit - multa sanatate, fericire, liniste si belsug in case!

Va pe toate!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ha, ha, ce amintiri mi-a trezit parizerul asta al vostru....n-am mancat parizer de ani buni, i-am si uitat gustul...

Crys, bradutzul l-am impodobit de duminica. Avem poze in album. Pup
Io mor de cald, m-am saturat de caldura. Sunt 26 de grade in camera...uf, numai cu geamul deschis stau.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Dragele mele, vin si eu cu moralul meu...sub nivelul marii...
Am fata bolnava, treaba multa la munca, n-am facut cumparaturi, nici un fel de pregatiri, ma doare gatul de zici ca-i in pioneze
Noroc ca pentru ziua fetei, care e duminica, o aranjasem de multa vreme...se ocupa ei de papica pentru kinderi si tortulet
daca ma credeti, nici n-am avut vreme sa ma urc si eu pe cantar( si nici vreo tragere de inima in sensul asta!), dar in ultima vreme m-am hranit pur si simplu haotic, cu ce-am nimerit
Ei, las' ca vine anu' cel nou si bun si ma apuc eu de treaba!
Primesc si

Daca nu mai apuc sa va "vad", va pe toate si sa aveti sarbatori ca-n povesti!

Mergi la inceput