Nazdravani de august-septembrie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Apropos de excursia noastra in Mexic. Am anulat-o ca ne-am hotarit sa ne remodelam bucataria. Sa punem gresie, granit pe countertop si sa vopsim. Ne va costa citeva miute bune si de aia am anulat excursia. Poate plecam totusi la Disneyland inainte de 15 ian.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ma iuly, da' a muscat-o rau!! imi era asa mila de emma... si matza mea sare cu dintii la andrei, l-a muscat de mana (e drept ca si andrei tragea de ea, era autoaparare), si-am ajuns la "pus la colt". daca andrei e pus la colt cand o loveste, ii fac si ei la fel. nu ca ar pricepe iris ceva, dar macar vede andrei ca i se aplica si ei aceeasi pedeapsa.
n-am idee daca da rezultate, dar alta idee n-am deocamdata.

danateu, ma, da' tare frumos mosu vostru! asa mai da, nu se uita copii dubios la el, si arata ca in reclame...

voi vorbiti de tuns copii...pai fi-mea are 3 fire ca de pisica, sper sa se mai indeseasca pana la primavara, da' de la natura. pur si simplu nu am inima s-o tund. abia il tund pe andrei, revenim la tunsoarea noastra cu bretonel. e mai dulce asa, nu mai are mutra aia de copil mai mare.
om vedea cum evolueaza blana, da' nu cred ca vom ajunge la breton... nu mi-a placut nici pe vremea mea. plus ca bretonul trb sa-l tai mereu cand intra in ochi.

si uite-asa stau eu pe net... cu gandul la ziua de maine. ne-am planuit un revelion odihnitor. adica dupa miezul noptii ne culcam, ca de dimineata ne iau copii de proaspeti. tati nu vrea nimic deosebit de mancare, doar o salata, io n-am chef de stat in bucatarie, asa ca privesc cu gust amar reclamele de la tv, se pare ca vor fi niste programe . sa vedem ce filme avem prin pc si n-am vazut, si probabil rulam vreo doua...
o sa salutam la miezul noptii cu un pahar virtual de sampanie pe toti care vor fi on line!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Hop surpriza, intru iar in numai cateva zile!!! si eu ma mir ! dar profit de o pauza de conterstrike a lu' sotu' si de cumintenia Raducului care sta linga mine si se joaca cu un radio mic
Si noi stam de Revelion acasa, asa cum am facut in mai toti anii de dupa 2003, de cand il avem pe Raduc. Nici nu simt nevoia sa haladui, poate daca s-ar fi ivit ceva deosebit, ma incumetam, dar asa nu am simtit nevoia sa-mi caut. Probabil ofi batrinetea, oboseala adunata peste an, nici cu moralul nu stam prea bine... Si-asa nu stam mult impreuna, asa ca macar in astfel de momente sa fim impreuna noi, familia Poate vom trage o fuga pin' la universitate, inainte de-a incepe nebunia, cand s-o insera, ca sa vedem grozavia de lumini si sunet.
Cat despre Mosh, ca ma intreba ankalaura m-am ocupat eu si inca o colega de cadouri, ni s-a dat o suma (micutza cred eu, 500 mii de copil) si a trebuit sa ne incadram in ea, nu pot sa iti zic ce nebunie, cu tabel pe grupe de varste, sa nu fie ceva care sa sara de suma asta, sa ne ajunga banii si de ambalaj, aveam 3 cosuri pliiine cu varf de jucarii (cristinamh stieeee, ca ne-am intalnit chiar la iesirea din hipermarket) ehhh, nebunie dar a fost frumos, mai ales ca stiam ca o facem pt bucuria puilor.
Eu acum ma pregatesc sa fac ceva de papa pt diseara, ca oricum nu ma omor sa maninc la orele alea, dar deh, traditia cere sa nu avem masa goala. Fac azi o prajitura gen cremsnit si cu fructe de padure deasupra (am inceput cu desertul), o fripturica de porc la tava in sos de vin, un orez cu ciumperci si curry, niste peste si cam atit, ca si-asa e mult.
Mai fetelor, ce sa zic, va doresc ce v-am dorit si-acum doua zile, intr-un cuvant sa va mearga BINE in 2007. Eu una, am un gust amar asupra acestui an care se incheie, si sper din tot sufletul ca anul ce va sosi peste cateva ore sa fie un pic mai lejer si mai bun din toate punctele de vedere, pentru toata lumea!
LA MULTI AAAANI!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI!

2007 sa fie cel mai bun an din cati au fost pana acum !

Petrecere frumoasa !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Buna fetele. Sa povestesc si eu repede ce am facut de Craciun. In seara de ajun am pus masa la noi acasa, au venit niste rude de-ale lui Roli si am petrecut linistiti la masa. Fetele cu noi, bineinteles. Au adormit destul de tarziu asa ca mosul a intarziat si el. Cand s-au trezit dimineata au gasit darurile sub brad si erau tare dezamagite ca nu l-au prins pe mos. Le-a adus mosul un patut pentru papusi, un set de accesorii pentru papusi, desenate cu Pooh si prietenii (carucior de zici ca-i pentru copii, tarc, scaun de mancat si scaun de masina), un set de articole de par (perie, oglinda, clame, elastice de tot felul), o poseta Barbie cu ochelari de soare, cheie de masina cu telecomanda, telefon mobil (care face fotografii), farduri, o trusa medicala. DE Craciun am stat acasa ca ne-am trezit destul de tarziu si ne-a fost lene sa mai iesim macar la o plimbare. Seara Andreea s-a culcat devreme, vroia sa-l prinda pe Mosul de dimineata. Bineinteles ca a doua zi n-a mai venit, i-am zis ca mai vine la anul dar ea tot crede ca va veni si urmatoarea zi. Era tare dezamagita, "mami, azi n-a venit Mosul". Pe 26 a inceput sa ninga tare, in cateva ore erau 20 cm de zapada, dar am fost la Quebec la nasul Emmei pentru ca aici soselele se dezapezesc imediat. Acolo ne-am plimbat cu sania. Seara au venit la el niste prieteni si am avut placerea sa intalnim niste cunostinte mai vechi (surpriza pentru noi). Ce mica e lumea!! Pe 28 ne-am iontors, am avut examenul auto, l-am luat de data asta, am avut noroc ca erau strazile ude si cu putina zapada (ca tot ningea) si am mers cu 30-40 la ora si aveam timp sa intorc capul in toate partile sa se vada ca ma asigur la unghiul mort. Azi vom fi singuri acasa, poate ne vom plimba seara prin oras, nu stiu ce vom face. Cert e ca vom pregati ceva pentru masa.
Anul urmator se anunta bunicel pentru noi, Roli va incepe pe 8 ianuarie scoala, Master in Informatica la Universite de Montreal iar eu voi incepe tot pe 8 serviciul la Banque Nationale du Canada (nu e banca nationala, asa se numeste doar). De cand suntem aici am trimis cam 50 de CV-uri, am fost doar la vre-o 3 interviuri, si aici m-au acceptat. Roli de la inceput a vrut sa faca scoala. Si eu vreau doar ca la cursurile pe care le-am ales eu (la alta universitate) am pierdut inscrierea (termen limita era 30 oct, noi am venit pe 21 sept si n-am avut timp sa trimit actele), acum pot sa ma inscriu pana la 1 martie pentru cursurile din vara sau pana la 1 iunie la cursurile din toamna.
Cam asta e, va pup pe toate, va urez un an nou cu tot ce va doriti, multa sanatate voua si copilasilor (ca am vazut ca sunt multi puiuti bolnaviori, ii pupam, sa se faca repede bine)!!!!

Iuliana si familia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Nu puteam sa nu intru si eu sa va urez un pic, acum la sfarsit de an.
De craciun am fost la Severin la copii (i-am dus acolo pt perioada sarbatorilor), a venit mosul (un vecin mai putin cunoscut de Alexandra), a fost tare frumos, ei nu-i mai tacea gura, sa-i zica cat mai multe poezii, baietii l-au tras de barba..frumos.

V-am vazut piticutii in poze de Craciun, gradi, la aniversare...frumosi, avem niste copii minunati! Iar la mosul vostru Danat m-am uitat cu o mare nostalgie..super!

Si sa n-o lungesc aiurea, abia astept sa scapam de anul asta imputit, scuzati-mi expresia..sa vina unul mult, mult mai bun.
2007 SA VA ADUCA IN CASE SANATATE, LINISTE, DRAGOSTE, IMPLINIRI SUFLETESTI!

VA PUP SI SA NU AUZIM DECAT DE BINE!

PS: uitam..copiii sunt bine, sanatosi, multumesc lui Dumnezeu!

Flori, fetita Alexandra si baietii Mihai si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Iuliana, felicitari pentru carnet si job. Sa stii ca asigurarea in punctul mort e un lucru extraordinar. Eu de multe ori vroiam sa schimb linia si as fi facut accident daca nu intorceam capul sa ma asigur. Nu ai tu idee cum iti sta inima in loc atunci cind realizezi ca erai aproape de a face accident.

Dragele mele, va urez La Multi Ani!! si 2007 sa va aduca numai sanatate, fericire si multe parale:) !!!

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

bine v-am gasit in noul an!!!

noi ne-am trezit devreme, deh, la 9 aveam de luat antibiotic... andrei e ceva mai bine, adica febra nu mai face, mucii s-au rarit considerabil, nici nu mai tuseste. a facut o pasiune in a-si administra singur medicamentele, sa-si apese pe seringa. mai nasol e ca se suie in dulap sa ia el sticla cu "sirop bun". constat asadar ce destepti is aia cu nurofenul, si capacele alea anti-copii. ca sticla de eurespal am cocotat-o sus de tot, ca voia sa bea direct din ea.

aseara ne-am culcat pe la 2. ca ne-am luat cu vorba... la 12 am stat si-am aprins artificii, andrei a fost incantat, la fel si iris, c-am lasat-o sa tina si ea in manuta. se uita fascinata pe geam, pacat totusi ca n-au mai fost asa multe ca-n alti ani. apoi am stat pe telefoane, suspect, n-a mai picat nici o retea! nu stiu de romtelecom, ca pe-aici n-am sunat. dar rds-ul a mers f bine!

ma duc sa vad ce le fac piticilor de mancare. ca am numai porc-arii prin frigider.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

La multi ani!
Va dorim sa fiti sanatosi si la punga grosi!

Eu am sarbatorit prin munca la hotel, Erik cu Calin au fost in Piata Universitatii si le-a placut mult, pe la 3 m-am culcat si la 9 erm iar in hotel, ca asa e cu unii se integreaza muncind, pana se dezintegreaza. De abia astept weekendul sa ma odihnesc.
Erik e bine, a primit o ramada de cadouri de la Mos, i-a placut de revelion ca dormit la mami la serviciu, dimineata, am avut clovn si a fost pictat pe fata, cat de curand o sa punem si poze.
L-am dus 2 zile la gradinita si a plans ingrozitor, nu vrea sa auda la gradinita si am renuntat. Mai incercam la primavara, macar 4 ore pe zi.
Ce planuri mi-am facut pentru 2007:
-sa fim sanatosi si sa avem liniste in casa si sa ne intelegem bine;
- sa merg in concediu o saptamana la Barcelona;
- sa-mi schimb job-ul cu unul la care sa nu stau atatea ore in plus si sa-mi schimb domeniul!

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

LA MULTI ANI!

2007 sa va aduca sanatate, multe bucurii, realizari, implinirea tuturor dorintelor si mai mult!!

Pupici cu drag pentru toate mamicile, taticii si suriorii si fratiorii din gasca de nazdravani,

David si Reby

Mergi la inceput