Nazdravani de august-septembrie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 29
iuliana spune:
Emma ma sperie acum cit maninca:. Cred ca iar are o perioada de crestere. Alaltaieri a adormit la 7 seara si a dormit vreo 12 ore, iar ieri a dormit 4 ore la prinz si de vreo 2 zile maninca mult. Unde ea ciuguleste dimineata, azi a mincat 3 nuggets, un waffle cu unt si gem si o juma de suc de portocale. Ier a mincat un castronel de ciorba cu perisoare si piinica si iaurt ca desert, ceea ce e clar un semn ca e in "pofte":). Eu nu pot decit sa ma bucur, dar nu tine mult asta, ca apoi iar intra in greva foamei.
Diana si-a revenit bine de cind a fost bolnavioara. E aceasi mincacioasa si pofticioasa de dinainte. Nu am mai cintarit-o ca astept controlul de la 1 an si 11 luni si atunci o sa le masor si cintaresc pe amindoua.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
ankalaura spune:
Hei! Si noi vrem sa mergem sambata la Baby Expo. Nu am decis ora, dar asa avem de gand. Cris, unde gasesti info despre targ, ca eu am intrat pe pagina lor, si mare lucru n-am gasit, nici macar calendarul expozitiei nu mi-l deschidea. Noi nu cautam nimic special, dar daca gasesc ceva bluzite m-as bucura. Din nou avem manecile scurte.... Si la incaltari stam prost, avem nr 26, fata de anul trecut cand avea 24 in primavara si 25 in toamna. Deci, clar, trebuie completat. Cred insa ca ma duc intai la Leonardo, macar au reduceri, iar daca cumperi doua perechi, la a doua ai 50% gratis
poate impusc doi iepuri deodata.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
dana_ene spune:
Daca ajungeti la Baby Expo sa va intoarceti la noi cu poze multe si sa ne povestiti cum a fost!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
cristinamh spune:
siiigur dana, cum sa nu!!
ca doar asa ma gandesc la traseu... pe unde facem poze si pe unde ne jucam!
de joaca e la ING, la itsy bitsy, la minimax... poze la HP, la city pharma, bebeko, si sony parca... nu mai stiu acum.
aaa, sia steptam sa mancam "la ursuletul albastru" ![]()
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Sisi spune:
Ei... va vine sa credeti???
"Cine mai e si Sisi asta?" is back!!
Nu ma mai plang de cata treaba am. Hai mai bine sa va fac un super rezumat despre noi:
- Petra e o scumpa si desteapta, merge la gradi, este foarte socialbila, are o memorie fantastica, face niste conexiuni de ne cade falca... samd samd
- Avem si porblemutze: are strabism cu vedere alternanta, putram deocamdata ochelarei si ocluzie dar nu e suficient, urmeaza operatia.
Nici mami nu e intreaga ... la cap... anul trecut am facut scoala de motor (A) am luat carnetul, am luat si motor... si la prima prlimbare, ca sa fie in premiera, am facut si accident... politie, salvare, coaste rupte, operatie, scos splina, ditai taietura pe burta ...de zici ca am facut cezariana si eu (asta dupa ce m-as straduit sa nasc natural). In rest sunt ok
astept sa ma repar de tot si sa ma sui din nou ... cu mai multa grija insa.
Asta ca sa nu spuneti ca nu am noutati ![]()
Nu mai am timp acum, abia astept sa mai pot citi despre voi.. si promit sa mai revin pe aici. Va pup pe voi si pe pitici si va doresc o primavara super frumoasa!
http://community.webshots.com/user/sisi03
dana_ene spune:
Mai, sa lesin nu alta cand am vazut ca e mesaj de la Sisi. Salutare, doamna
.
Mai, dar ce-s cu noutatile astea?
Doamne, Doamne, ce-ai patit-o. Ai grija de tine.
Numai bine si Petrei, am mai auzit de asemenea probleme si stiu ca se rezolva prin operatie la varsta asa de mica, nu?
Nu ma surprinde ca-i desteapta foc. Are cu cine semana.
Si-apoi, hai sa nu fim modesti si sa recunoastem ca toti nazdravanii nostri sunt tare isteti, pup eu pe fiecare-n parte
.
Cris, asa sa faceti!
Fii-mea ma zapaceste acuma, ultima noutate e sa-mi faca declaratii de dragoste-n engleza: AI LĂVIU, MAMI! ![]()
Iar eu, ca-s obosita la maxim, o naucesc, saraca: IHIII... BINE, BINE...
iuliana spune:
Emma continua sa ma uimeasca de cit maninca. Ieri le-a facut ta-su 6 cartofi prajiti cu cremvusti, maioneza si ketchup (junk food-ul pe care il iubesc fetele la nebunie si care e una din "salvarile" pe care le folosec cind sint in pana de idei si timp
) si de abia le-a ajuns. Seara, cind am ajuns acasa si am mincat eu ramasitele de cartofi, au mai cerut si de la mine din farfurie, in special Emma. Ma rog si eu sa o tina cit mai mult...are acum o burtica ca ccc copilasii din Africa:). Si in citeva zile a crescut si 1cm.
Am facut greseala sa ii spun (ca sa taca...facea scandal) ca Jana (maica-mea:) ii cumpara papusa Barbie (de parca nu ar avea)si fara sa discut in prealabil cu maica-mea. In fiecare zi aproape ma intreaba ce ii cumpara Jana:). Asa ca am pus-o in tema pe Jana, si se va conforma:).
Cu tema Dianei pentru ziua ei am rezolvat si am impacat si capra si varza:). Nu am luat Ariel, dar nu pentru ca Emma era geloasa, ci pentru ca i-am dat Dianei sa aleaga intre Ariel si Cenusareasa si ea a ales Cenusareasa si asa nu am mai vazut-o pe Emma geloasa si ii place si Dianei. Apropos, Cinderella e "Lela"
. Pentru fetitele care o sa vina la ziua Emmei am cumparat niste cadouase mici (ineluse de plastic, oglinjoare mici, bratarele) ca asa se face..deh, ma conformez si eu la obiceiurile de aici. De 2 zile cara Emma pungutele prin casa, mai uita unde le pune, mai dramatizeaza ca nu le gaseste, iar le gaseste, iar uita:). Ce m-a uimit, e ca nu le-a desfacut. Stie ca sint pentru fetite si nu le desface...ceea ce e un improvment fata de anul trecut cind a trebuit sa desfac unele din pungute. Mai tre' sa cumpar bomboane pentru pinata si sa o umplu(sper sa imi incapa in valiza...pur si simplu cred ca am innebunit...noroc de barbat-miu ca nu zice nica si nu face scandal
) si sa vorbeasca maica-mea de un clown pentru ziua Diana si sint gata.
Fetele, cine vrea sa vina la Iasi pe 7 iunie:), cu cea mai mare placere va invit pe toate, numai sa imi spuneti care veniti.
Ieri a avut Emma un field trip la o pescarie, dar, din pacate, nu erau pesti. Puneau aia niste conducte
si scosesera pestii. Alaltaieri cealalta scoala a Emmei a avut un field trip la Fairy Tale Town (un fel de oraselul copiilor) si asa s-a mai zbenguit si agitat Emma. Numai bine ca a ros si talpa de la niste pantofi de la atita dat pe topogane. Diana nu vroia sa se lase nici ea. Dom'le, copilul asta se catara peste tot cao maimuta si nu are frica deloc. S-a urcat pe un topogan inalt de vreo 5m cu niste scari f. abrupte. Am noroc de faptul ca se da la vale pe burta, deci nu cade.
Sisi, e incredibil ce se intimpla...scrii si mai dai si tu pe aici?
Insanatosire rapida....cit despre motor, ai grija, ca e periculos. Frate-miu a avut 2 accidente cu dat peste cap si de atunci s-a lasat pagubas. Seful lui Alex a avut si el un accident grav si de atunci are numai probleme cu un picior si accidentul l-a avut in tinerete cind erau la moda drogurile si Harley Davidson-urile. Dar, vezi, rezultatele se vad si acum dupa 20-30 de ani. Nu zic sa te sperii, ca stii tumai bine, dar ai grija de tine
.
Intr-o zi, amindoua mindrele vroiau sa le iau in circa jos pe scari...amindoua deodata. Pur si simplu atunci nu m-am simtit in stare (de obicei le car in brate ...pe una intr-o mina si pe cealalta intr-alta ca, na, doar asa mi-am rupt coccisul si o luna de zile nu am putut sa stau pe scaun-de fapt o aveam pe Diana intr-o mina si geanta de scoala in cealalta, ca sa fiu sincera) si i-am zis Emmei ca nu pot ca sint batrina. Ea: nuuu, nu esti batrina (f. contrariata de ce spun:)), esti tinara:). Macar bine ca ma vede ea tinara, ca eu nu:). Imi aminteam intr-o zi de ce gindeam cind eram mica: o persoana de 30 si ceva de ani mi se parea asa batrina
.
Gata, va pup si mai scrieti si voi mai des ca ajungem pe pagina 5:).
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
ankalaura spune:
Wow SISI ce aventura! Pai de de-astea te tii ???
Refacere grabnica, si sa ai mai multa grija data viitoare.
Despre strabism iti spun eu. Eu m-am nascut cu strabism, si am avut prima operatie la 5 ani, dupa care totul a fost ok. Din clasa I, ai mei nu si-au mai facut probleme, plus ca erau alte vremuri. Nici macar la Bucuresti nu se faceau, la acea vreme, exercitii ortoptice sau cum le zice.
Drept urmare, muschiul de la ochiul operat (stangul), a inceput sa amorteasca. In clasa a VI_a am reluat ochelarii, dar era prea tarziu. In cls a XI-a a urmat a doua operatie, cu un transplant de muschi, dar nu a avut nici un efect. Explicatia simpla - desi muschiul functiona, nervul se dezvatase sa mai transmita informatia, asa ca creierul meu nu mai stia sa vada cu ochiul stang. Eu nu formez imaginea la mijloc acuma, cu ambii ochi, ci in dreapta. Practic, cu ochiul stang nu vad decat daca il inchid pe dreptul.
Cam astea au fost explicatiile medicilor, si asta e ce-am inteles eu - poate am spus aberatii, dar cam asa pot reproduce ![]()
Ideea e urmatoarea: sa nu iti faci nici cea mai mica problema cu copila. Operatia e simpla, e de rutina, nici nu isi va aminti de ea, iar vederea se va reface rapid. Va trebui insa sa o urmaresti, sa o duci la exercitii (poate nici nu va avea nevoie), ceea ce oricum sunt convinsa ca veti face. Acum exista mijloacele necesare, din fericire!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
cristinamh spune:
salutare!
ne-am intors de la BE, deocamdata o singura transa de poze, a doua e la frate-miu si-o sa urmeze maine.
am fost la 10.. la 12 eram afara, si bine am facut, ca incepuse nebunia! si oricum mi-a ramas un gust amar... ceva i-a lipsit targului, dar nu stiu ce. parca n-a avut haz!
oana_noemi, nici un semn de la tine...
anka, voi ati ajuns??
sisi, no comment... io ca proaspat sofer, imi e groaza de accidente... si asa inca imi tremura chilotii dimineata cand duc copilul...
cat despre exercitii, nu stiu cum se cheama (ortoptice?!), alea de stai cu ochii intr-un fel de microscop cate 10 min, pauza, iar 10 min... dar eu sigur am facut la bucuresti cand eram mica... daca astea sunt. la spitalul e ochi.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dana_ene spune:
An deschis CAPITOLUL 75