Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 28
T_Ioana spune:
Tocmai a venti mosu (postsul de fapt
) si mi-a adus cadoul de Craciun de la mama: doi Eminescu
..........acum sa te tii distractie!
Razvan a facut pipi+kk la olita, a papat un castorn de 250 gr de suc de morcov si mandarina cu cereale si a baut 100 ml lapte si acum 5 minute iar a tras o kkreala, in scutec, bineinteles. Ma si gandeam la Moni, ca ea cand va incepe sa o puna pe Dia pe olita va trebui sa umble toata ziua cu olita dupa ea (sau Ghita
) ca aia mica e tare kkcioasa!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
T_Ioana spune:
Am recitit mesajul meu anterior si m-am imprastiat de ras, ma refeream su umble Moni sau Ghita cu olita dupa Diana, nu sa umble Moni dupa Ghita cu olita
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
Bee spune:
Buna fetele.
Nu sunt chiar chiulangioaca, cum spunea Rali, ca-s pe mess si citesc din umbra. Citesc si eu pe apucate si daca ash avea si eu un copil somnoros ca Ioana, pe cuvant ca ash scrie mai mult!
. Dar asha.......Sunt stoarsa de energie. Asha-mi trebuie daca toata sarcina m-am sculat numai la 6 sau 7 dimineata. Asa si Ana acum se culca la 9-10 si se scoala la 7. Ziua doarme maxim 3 ceasuri (raaar): 1 dimineata si vreo 2 la pranz (dar de obicei doarme mai putin).
Ce se vorbea? Despre infrumusetat? Sau cosmetizat, sau dres busuiocul.......Io ma cosmetizez la cosmetica o data la 2 luni: epilat+ pensat + vopsit gene (ale mele is mai decolorate asha de felul lor, iar eu si rimelul nu suntem prietene, de unde se deduce ca genele mele sunt negre de la vopsea, nu de la natura). De vopsit parul, la fel. La coafor. De 2 ori pe an, suvite. Anul asta a fost mai des, ca m-am maritat, iar in octombrie mi s-a pus pata sa ma vad blonda si odata vazuta, am vrut sa ma vad la loc roscata. Asa ca acum sunt un fel de roscata: blond peste care am trantit niste suvite sangerii.
.
Gata, uit de la mana pana la gura ce voiam sa spun.
Sper ca David al lui Anasol sa fie bine.
Dana, sanatate si La MUlti Ani taticului tau. Sper sa fie bine. Doamne , eu nu stiu ce m-ash face fara tata. Recunosc public chestia asta. Am si eu bona: pe tatal meu. Numai in e am incredere sa stea cu Ana mea. Si Ana-l iubeste mult. E minunat sa-l vad cat de atasat e de fetita.
bebeii si fetele.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
anasebe spune:
Dana Si eu am termopane dar tot s-a auzit.
Silvi Mare dreptate ai cu curatenia asta de Craciun!!!!!!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by anasebe
Dana Si eu am termopane dar tot s-a auzit.
Imi imaginam eu
!Bee si tatal meu m-a ajutat foarte-foarte mult cu fetele. Le adora si mi-a fost un sprijin intotdeauna. Nici eu nu pot sa-mi imaginez cum ar fi sa nu-l am alaturi.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
bumbita spune:
bee, sunteti cumva la rasnov, in poza in care suntei toti trei? e foarte frumos in cetate, nu?
intr-adevar e blondina foc anushca ta!
de fapt, are cu cine semana...
l-am culcat si eu pe sebi...acum urmeaza partea a doua....sa-i pregatesc de mancare...dati-mi si mie idei...voi ce le dati azi piticilor de manacare...masa de pranz.
i-am dat putina tzatzica, n-am avut ce face
, deci s-ar putea sa nu manance asa curand.
bumbita si sebastian(03.01.2006)
sebi cu mos raciun
teolinda spune:
Hielau si de la noi! 
Asadar program obligatoriu de sarbatori... "bormasini, caprari printre blocuri si batut de covoare" . Pe toate le-am avut si eu astazi... si nu numai
din pacate. La mine in bloc se aud bormasinile mai ceva ca liftul(care oricum circula parca non-stop in blocul asta)... adica de pe la 9 dim si pana pe la orele 23... de parca cine stie ce activitate silentioasa este... In fine... nici nu ma mai ambalez acum ... ci ii injur in gand de-cum ii aud
.
Ziceati despre "infrumusetare"? Noroc ca eu iau lunar drumul coaforului... pentru vopsit ( deh blondul e super pretentios) dar si pt epilat/pensat. In rest... cu greu apuc sa mai folosesc vreun fond de ten, un gloss, un rimel ceva... daca plec cu Nicolas din casa. In primul rand.. ca nu apuc sa ma mai ocup si de "amenajarea fatadei" si in al doilea rand... chiar si daca reusesc vreodata... pana la masina deja mi-a sters de pe fata juma de fond de ten si tot rujul de pe buze
. In consecinta... tot ciumafaie sunt
.
Norocul meu ca m-a facut mama frumoasa ( nu si modesta
) si ca inca mai arat acceptabil si naturala.
Noi ne pregatim asiduu pt sarbatori... cu cadouri pt rubedenii si copilasi, cu dulciuri pt colindatorii copilasi pe care de-abia ii astept. Mai cateva pachete de binefacere.. eh... d-astea asa in spritul sarbatorilor.
Bradutul l-am pus in functiune duminica si de-atunci il tot ciufuleste Nicolas cum poate si el.
Abia astept sa plecam la munte pe 29, mai ales ca se pare ca ne vom bucura si de zapada.. ceea ce inseamna ca ne vom prelungi sejurul
.
S-auzim numai de bine!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

bumbita spune:
ana, ramasesem in urma cu pozele lui tibi...vreau sa -ti spun ca mi-au pacut ffffffffffffff mult...in special cea in care se joaca cu casuta, cu mingile...este foarte inteligent. mi-au placut si cele de la petrecerea lui nicolas..petrecere pe cinste, nu gluma.mi-au mai placut si cele in care ati fost in vizita la Bee...cum o urmareste ea anushca pe tibi...or sa se amuze tare mult cand vor vedea filmuletul pe la 18 ani. e un strengar, tare dragut. sa va bucurati in continuare de el.
sebi cu mos raciun
bumbita spune:
teolinda, tocmai te-am vazut in pozele de la ziua li nicolas...ti-am remarcat cizmele frumoase...tot vorbind de infrumusetare...conteaza sa fim in continuare cochete, nu? sa fie mandri strengarii nostri de noi...
teolinda si unde plecati oe 29? il luati si pe nicolas cu voi?
apropo, am o colega la serviciu..are o fetita, ana
, de trei ani...cocheta rau de tot...plange daca nu o imbraca cum vrea ea...sta o ora in magazin pana se probeaza, pana alege ce vrea ea etc...nu credeam cand ne povestea, pana intr-o zi cand a adus-o la serviciu si ne-a dat gata...venea la fiecare la birou si ne admira sau critica...oricum concluzia a fost ca secretara era cea mai "cocheta". pe simina
- maica-sa, care este genul sport, tot timpul o critica.
sebi cu mos raciun