Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata cu intarziere si de la noi.Am avut o noapte mai grea ca piticul meu s-a trezit de la ora 2,30 si pana la 4,30 n-a mai adormit.Ii trebuie in brate si eu cu spatele meu nu prea mai pot, asa ca am facut ture patut, tv, brate si toto asa.....
Dana sanatate mult tatalui tau, f bine ca l-ati sarbatorit frumos si ca l-ati bucurat.
Maraki am vazut pozele, tare hapyy era Angelo, pupici de la noi.
Bianca eu aici in oras nici nu am o cosmeticiana constanta aas ca nu-mi face nici o placere sa merg.Ai impodobit bradutul?Abia astept sa vad poze cu bradututl tau , nu mai stiu in ce tara ai zis ca e...
Eu beau o cafea mare si cred ca mai am nevoie de vreo 2 ca sa imi revin....

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Dana m-am uitat si eu dupa siropul de care zicei tu, binenteles ca firma sta are preturile cam mari, eu am vazut ceva oferta de 4 doze la 65$ dar pe un site strain.Se poate sa fie bun daca asa ai auzit, eu una oricum as fi stresata sa ii dau lui Alain ca e prea micut dar la copilasii mai mari cred ca nu sunt probleme de astea. Sa vedem poate a mai auzit cineva despre el.

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bianca, am vazut la un alt topic o fata cu un nickname asemanator cu al tau. Ea isi spune "Mamica de pisoi si pisica".
Unde ai disparut?

Silvi, Bianca are brad din Danemarca. Si eu abia astept sa i-l vad impodobit.
Imi pare rau ca nu ati avut o noapte prea buna.

Acina, cand o aveam doar pe Oana si noi faceam baitza cu ea in cada mare.
Acum fac fetele amandoua. Si sunt atat de dragutze !!! Se joaca amandoua, Oana o sapuneste pe Roxanica... ah, e un deliciu cand fac baie.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Silvi, uite cum am aflat despre el:
Cumnata mea are o fetitza in grupa care inca de la grupa mica a venit continuu la gradi. Asa ca a intrebat-o pe mamica ei cum de fetitza nu s-a imbolnavit niciodata. Si a aflat ca fetitzei ii dadeau cate o linguritza zilnic din acest sirop. Apoi au aflat si alti parinti si toti au fost foarte multumiti. Mi-a mai spus de un alt copil care a avut mereu probleme cu enterocolitele si care de cand ia acest sirop nu a mai avut probleme.

Eu sunt hotarata sa-l incerc. Si daca se poate, le dau la amandoua fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare,
Dana, am vazut ca e doar pentru copii peste 2 ani. Ii dai si Roxanei?

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3" target="_blank"> 3

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Raluca, de-asta am si spus "daca se poate". In cazul asta probabil ca-i dau si Roxanei peste un an. In conditiile in care ma conving ca e bun.

Ce faceti voi?

Mergi la inceput

Raluca, salutare si pupici de la noi.
Dana, multumesc, esti draguta.Pai daca se da peste 2 ani tu ai ocazia oricum sa il testezi, eu cred ca sunt f multe chestii bune foarte multe plante au efecte miraculoase. Cred ca e minunat la voi la baita, eu stau si ma amuz de Alain cum se joaca singurel in cada dar cand se joaca doua fetite dragalase cred ca e distractie maxima.

Mergi la inceput

Hmm, noi adica eu muncesc si trag tare sa recuperez ce am pierdut ieri ca am avut niste sedinte in Bucuresti.
Strumfa e tot mai mare, are in sfarsit un dinte sus, merge de nu are taine, face ture prin casa si incepe sa imite tot mai multe cuvinte. Eu ma minunez pe zi ce trece cum intelege tot ce ii spun...ii spun sa imi aduca papucul, mi-l aduce, ii spun "arde", fasaie din gura si zice si ea un "aaaa' lung si isi trage manuta. Azi dimi m-am distrat de ea cum ii dadea mamei cate o haina sa intinda pe uscator...am si filmat-o dar probabil dupa amiaza o sa reusesc sa desscrc ce mai am.
Va pup, mai trag eu cate un ochi pe aici.

www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1
,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3" target="_blank"> 3

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Dana, bafta multa cu imunizarea, e de tinut minte, mai ales cand vor incepe spiridusii sa mearga la gradi.
Silvi, pupici si de la noi.
Janina, Bee? Stati in umbra? Va vad pe mess si nu dati raportul?

www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1
,

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Dana, si mie mi s-a parut suepr interesant produsul! La fel am auzit lucruri minunate despre un pordus de la FLP ALoe Vera (varul meu si-a vindecat baietelul de un streptococ in gatut dupa 4 ani de incercari cu diverse alte produse). Din pacate pentru noi si acesta se administreaza copiilor peste 2 ani.La multi ani pentru ieri tatalui tau!

Silvi, imii pare rau pentru noaptea vostra agitata, dar lasa ca vine tati si mai afceti cu schimbul
Ralu ochioasa mica si pe mamica ei.
Fetelor, si eu ma epilez acasa cu epilatorul, numai cand neglijez si ma las ca maimuta merg la cosmetica, dar la mine inghinal inseamna efectiv bikini-line, ca mai adanc ma fac cu crema epilatoare.

Razvan inca nu s-a trezit, a baut la 8.30 lapte prin somn si inca doarme(De aseara de la 22.30)..........mie atat somn nu mi se pare ok!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput