Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 13
acina spune:
Ioana suuper nu somnicul asta.
Eu ce sa mai zic ca am 2 catei mari si parosi ....
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
andiaroro spune:
eu
va mai amintiti cine scria mesaje pe la 3 noaptea ca nu putea sa doarma "in sarcina" , dar m-am tinut tare si n-am luat pazstilele de somn date de dr.......ei bine
daca nu face ochi la 5 dim e cazu fericit cand se scoala la 6-
de foame. noroc ca uneori se mai culca la loc.....iar seara ...pe la 10 asa
gata- am tait-o la treaba ca nu mai tzine-acu vine seara
ana si alexandre (17.02.2006)
irinatunza spune:
Maraki,
smocurile mai merg ca-s mai usor de cules .
Eu am alergie la par de animal. Cum pun mina pe pisica sau pe catel, am toata ziua impresia ca am par in git.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Andiaroro, tu patesti ca Stan si Bran cind plecau la picnic si isi tot luau la revedere.
poze Sabina
irinatunza spune:
Ali, Bianca ???? Voi apareti numai noaptea prin zona ?
Ali plecase aseara sa manince . Oare n-o fi terminat inca ? 
Bianca banuiesc ca se lupta cu cirnatul sa-l bage in borcan. Sau s-a urcat pe bicicleta medicinala , poate-poate mai sar niste kile de pe ea.
poze Sabina
monica70 spune:
Apropo de par,imaginati-va ce era cand stateam la socru-meu si aveam 5 (cinci
) pisici.Vara mai era cumva ca le lasam afara,dar de cum dadea frigul era teroare,circulatie ca pe corso,una iesea una intra,toata ziua trebuia sa le deschizi usa madonelor
Da' si radeam cu lacrimi cateodata cu Ghitza la ce boacane trageau ! Si fiecare cu personalitatea ei
Era mama-pisica FETITZA (o adevarata doamna,frumoasaaaaa,cu ochi parca machiati si mers elegant),fiul ei TZACU (febletzea lui Ghitza,il pupa pe Ghitza nu alta!),gemenii CIORBEA (cel bleg si cu uitatura
) si TIGRIS (cea miorlaita si certreazta) si mezina zbenguita NEAGRA ![]()
Cel mai fain era cand ma trezeau din somn spre dimineatza sa le las afara (urcau pe marginea patului,sau se ridicau la pat) - credeam eu,dar raspectiva in loc sa iasa afara se intindea cat era de lunga pe frigider semnificativ 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
T_Ioana spune:
eu ma duc sa-l trezesc pe Razvan ca are aproape 3 ore jumate de cand doarme........
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
bumbita spune:
Bombo, felicitari pentru maselte...si ce micut e andreo...si dinti, cati are?
bumbita si sebastian(03.01.2006)
sebi cu mos raciun
irinatunza spune:
Mi-aduc aminte o faza simpatica din copilarie cu o pisica. Simpatica pt noi, eu si frate-miu ca pt pisica n-a fost deloc simpatica. Ne chinuiam sa bagam mitza in soba. Era vara, nu era foc, norocul mitzei. Si tipa mitza saraca. Si a aparut unchiul si ne-a intrebat : "ce faceti , mai , la mitza ? " si frate-miu i-a raspuns: "las-o, mosule, ca cinta ! "
poze Sabina