Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

il culcai si eu pe sebi...l-am culcat...leganat, asa s-a invatat de cand a stat soacra-mea cu el, deh!

asa este monica, cateii iau foarte mult din personalitatea stapanului...au si ai mei si caine - foxterier - si pisica, va dati seama ce combinatie.....se tine sebi numai dupa ei, si cand e langa ei nu ii atinge, decat se uita atent la ei...

e bine ca tibi si angelos s-a obisnuit cu ei....

bumbita si sebastian(03.01.2006)

sebi cu mos raciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bumbita, am vazut si eu pozele cu Sebi si Mos Craciun. Tare scumpel e Sebi.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Si mie imi plac animalele, dar nu in casa. Am oroare sa vad par peste tot.

poze Sabina

Mergi la inceput

Oachi, si tu esti o norocoasa cu bebel cuminte, ca poti face treaba in timp ce el sta la TV.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu am una bucata bb morait.Dupa ce m-am chinuit 2 ore sa-l adorm a dormit 45 min acum ar fi cazul sa doarma din nou dar nu stiu zau ca mananca patutul deocamdata. Eu una sunt atre obosita si nu mai am energia sa-l tin in brate, am bagat ieir viteza la curatenie si am o contractura musculara la spate de toata frumusetea.Ma bucur ca asa morait cum e papat azi bine, ficatele de pui cu mazare si morcov si un iaurt Milli.
Bumbita am vazut pozele, tare dulce e Sebi iar Mosul asa cum ziceau si fetele e deosebit.Prima poza in care sta cu manuta pe obrazul lui e deosebita, pupici de la noi.
Maraki, esti mortala cu freza ca si Dixi mie imi e tare simpatic catelul tau e cuminte si sta sa-l smotoceasca Angelo.Sunt f dragute ghetutele, noi tot 23 am luat acum ultima data.
Ioana, Moni, Oachi, Dana si restul pupici.Cred ca opresc PC-ul sa vad daca nuam sanse sa adoarma Alain. Il tot iau in brate sa se linisteasca ca il dor dintisorii si a prins figura si acum numai in brate vrea.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Razvan doarme de la 14.05...Silvi, ia adu-l tu pe Alain la noi ca poate ia si el "somarita"

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ioana nu zice de doua ori ca imediat ti-l livrez.Asa macar o saptamana sa te viziteze

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Silvi, , are bebe emotii ca vine tati acasa. Saracuta de tine cu 13 kile de copil in spinare. Eu cu Sabina care are abia 8 ma descurc greu. La plimbare nu mai zic, probabil imbracata tot are vreo 10. dar cum tu esti rabdarea intruchipata, o scoti la capat si cu asta.

poze Sabina

Mergi la inceput

Ioana, tu in sarcina dormeai asa mult ? Te invidiez pt bebe asa cuminte.
Oricum Sabina e cumite si ea fata de alti copilasi.
Apropo de asta. M-a rugat intr-o zi o prietena sa lase la mine jumate de ora fetita ei de 10 luni. Cit a stat la mine , o gura a tinut copilul ala, urla ca la balamuc cu lacrimi care se inodau sub barba, cu muci la nas . Si ce credeti ca facea Sabina mea ? Ridea in hohote, mai fetelor. Cit a plins Eliza, Sabina a ris intr-una.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

am mai inaintat si eu cu treburile pe aici, dar am decis sa muncesc in continuare si sa nu mai ies la cump....asta e!-gasesc eu ceva poimaine inainte de conferintza ca a ramas soacra-mea fara cadou de Craciun si cum voi fi mai mereu cu ea nu prea o sa am cum sa cumpar...
bumbitza- nu e asa bombastic precum pare subiectul, doar ca privim pb din unghiuri diferite. pt tine, brevetul x poate fi cel mai imp la mom t: sa-i scrii bine revendicarile, sa-l inregistrezi la timp, sa-l aperi de contestatari, etc.....pt mine e doar una dintre milioanele de surse de inf. posibile aflate intr-o baza de date cu brevete, care poate fi interesanta sau nu, in functie de ceea ce caut, ce indicatori vreau sa obtin, iar asta poate sa ajute la creaea unei strategii de cercetare intr-un domeniu, la studiul concurentei, etc ...si ma opresc aici......putem continua discutia pe privat.

si eu cred ca animalele seamana cu omul. eu eram convinsa ca vacutza de care aveam grija cand eram mica semana cu mine, la fel si pisica mea, etc......acu, daca sta cu mama........o semana cu ea, Sara?-asta-i pisica.

eu sunt relaxta in ceea ce priv alim lui alex-sunt atenta, dar f relaxata.....am citit in fuga ce si cum.;cand am vreo nelamurire majora caut repede inf, dar aplic doar prinsipiile de bun simt, pe acre ar tr sa le aplic si pt noi astaia marii.....normal ca nu el aplic intotdeauna cand e vb de noi. poate am si noroc ca mancarea lui preferata deocamdata e:mancarea

silvi-curaj! adoarme el pana la urma.....eventual, consulta-te cu Janina. de la tantile astea dadace cu mari exp cu copii citire (ca le-am descusut): cand nu se mai poate si nu se mai poate.......se pune copilul in patul lui cu jucariile preferate si se parasete camera(daca te vede ii e greu sa adoarma), cica maraie, se vaita nitel si in final se culca

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput