Doar tiparul 90/60/90 defineste frumusetea
Tot o intrebare interesanta de la Dove:
Doar tiparul 90/60/90 defineste frumusetea adevărată?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro
Raspunsuri
Cristina_C spune:
Frumusetea unui chip - in mod sigur nu!
Si nici frumusetea interioara.
ps. Sunt curioasa care va fi urmatoarea intrebare de la Dove ![]()
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Frumusetea unui chip - in mod sigur nu!
Si nici frumusetea interioara.
ps. Sunt curioasa care va fi urmatoarea intrebare de la Dove
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Aia ma intreb si eu

Proababil chestii de genul:
Numai castigarea unui titlu de Miss World defineste frumusetea?
Numai frumusetea adevarata oglindeste frumusetea?

Laura cu LARA si
Surpriza

simali spune:
90-60-90 este un tipar de mult "out". Astazi o femeie cu aceste masuri este considerata grasa.
"Must Have-ul" sezonului a devenit masura "0", inventata de gasca dementa de homosexuali si babete ciupite de molii care conduc lumea modei la Paris, Milano si New York. Cred ca de fapt tipii astia urasc femeile frumoase. De aceea, ca un fel de razbunare, incearca sa impuna standarde de greutate care in final sa ucida "concurenta". Cu o greutate de 50 de kilograme si 178cm (adica cu un pachet de oase) poti fii considerata "bine".
Este iarasi la moda sa nu ai nici un rid la 60 de ani. Imi vine in minte ultima aparitie a lui Cathreine Deneuve la decernarea Golden Globe - parea ca are pe fata o masca de ceara, imobila si lipsita de orice expresie. Te treceau fiorii.
Deci anorexica si vesnic tanara. Acesta pare a fi standardul sezonului 2006-2007. Cine se inscrie in cursa pentru castigarea unui loc pe podium ? A, am uitat, si imbracata in haina de blana naturala. Anul acesta daca nu se omoara din pricina ta 50-60 de sinsile nu ai nici o sansa.
alice simon
anky spune:
De la anul se va schimba cu siguranta aceasta masura zero,prea e periculoasa anorexia asta.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Sarbatori Fericite!
Tzuni spune:
Sa inteleg ca daca eu am acum 90-60-90 nu mai sunt frumoasa? 
Ce ma fac? ![]()
![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mamy_taty spune:
Stau mult pe ganduri astia de la DOVE cand pun astfel de intrebari?
Trebuie doar sa aiba sotul pe ce pune mana..
diadaniela spune:
![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas
Un fulg pentru seara de Craciun 

dienutagraviduta spune:
mai fetelor, eu am auzit ca astia din spania au interzis categoric tiparul slabanogelii la manechine; ia uite dom'le, cred ca incep si femeile normale sa fie recunoscute drept frumoase.
tiparul 90/60/90 n-are cum sub nici o forma sa defineasca frumusetea adevarata, fiindca degeaba ai dimensiunile astea si fatza lui zoe petre, tot nu esti frumoasa.
dar eu cred ca incep sa fie perimate tiparele astea. cel putin sper. iar frumusetea nu-i deloc ceva fix, sau matematic.
hai sa inventam si noi pentru barbati dimensiunea de 20 de cm ca virilitate adevarata, ca precis asta cu 90/60/90 un barbat a scornit-o ...
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by dienutagraviduta
hai sa inventam si noi pentru barbati dimensiunea de 20 de cm ca virilitate adevarata
diametru?

_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos