Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 29
Florentina G spune:
Fetelor, va multumesc pentru sustinere insa se pare ca bebe nu vrea sa ne vada si pace!
Nu stiu ce se intampla dar in ultimul timp parca aud tot mai des de bebei care stau peste termen in burtik!
Sper sa nu fiu ultima care naste de la noi din listutza!
Va pup mult pe toate!
Tina
39+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya la un an si jumatate
Laura13 spune:
salut fetele!
al meu e spalat, hranit si in patut.
ma duc si eu sa pap si apoi nani.
alexandra al meu a gandurit inainte de a implini o luna, cam cu 3 zile inainte.
pupic si somnic usor
Laura
lui
Daniel
Poze Daniel
bamboletta spune:
Raportez si eu
baita,mancata si adormita
fug si eu in patut sa dorm un pic ![]()
LaviniaP-mi-am adus aminte ca nu ti-am zis de sala de alaptat din mall
dar nici eu nu stiu la ce etaj este dar banuiesc ca la parter,lorym mi-a zis ca este ca eu nu stiam ![]()
noapte buna 
Bamboletta si
Antonia-Gabriela (1 nov 2006) 
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
dandusa spune:
Am intrat sa ma mai destind putin ,ca simt ca ma duc cu capul....,AELITA,sa-ti spun... ,pe la 16.15 am plecat afara,mincata spalata pregatita ...,afara a dormit 30 min ,apoi a stat treaza,a mai si biziit...,am venit acasa la 19 ,a mincat ,am schimbat-o ,a adormit 30 min si de atunci ne chinuim sa o obosim,sa poata sa doarma bine si degeaba...Tind sa cred ca plinge de foame si ca laptele meu nu ar mai fi bun ,ca altfel nu-mi explic.La 19 a mincat din ambii sini si a adormit bustean...,acum seara iar a mincat bine si ea tot miriie si nu vrea sa doarma ,am zis si eu...ca iese afara si ca o sa doarma.Acum sta Claudiu cu ea,incearca sa-i dea suzeta ,poate se calmeaza ,dar nu vrea ...o scuipa .Miine am sa merg la dr ,sa vad ce-mi spune...,ca nu se mai poate.Sa stii ca mi-ar place sa pot sa o scot afara de doua ori pe zi dar nu se poate.In primul rind ca cel mai indicat iarna ,este sa o scoti la prinz si eu atunci ma trezesc...si in al doilea rind ,stii cum este iarna la C-ta?Rupere....,iti ingheata sufletelul,daca este soare si frumos,nu sint nebuna sa nu scot copilul,dar pe ger si pe vij...,n-am sa o scot.Am carut dotat cu landou ,cu copertina,cu de toate dar eu nu il pot cara 4 etaje singura...,tati nu are program normal si nu poate iesi cu noi zi de zi...asa ca iese carutul din discutie...Eu o culc in landou si ma gindesc acum...,ca ar trebui sa incerc numai patutul,poate ca asta nu-i mai place...,nu stiu!In dormitor am mereu 21-22 grade,doar la baita bag caloriferul si aerisind zi de zi...,nu prea are cum sa fie aerul uscat,oricum multumesc din suflet ca m-ai ajutat sa ma gindesc la toate posibilitatile care ar putea duce la starea bebelinei mele.Te pooop.
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
dandusa spune:
LAVINIA,
il pooopam tare pe Mihaita cel dragut si stai linistita ca va fi bine,are grija DD de ingerasii cei micuti si dragalasi

BAMBO,LAURA,
ce norocoase sinteti,mergeti la nani...,bravo...,baita ,mincat culcat..offf,poate nu sint eu o mami buna,nu stiu ce sa mai zic,dar un lucru este clar,simt ca o iau razna si mi-e teama sa nu-mi afecteze laptele ,daca nu mi l-o afectat deja,mi-e greu sa controlez situatia ,imi scapa de sub control.
Am o stare ciudata care cred ca se numeste depresie,de la teama de a sta singura in casa pina la teama ca am pus-o in patut si se va trezi peste 5 min...,ma stoarce de orice ramasita de putere.Este greu sa fii singura in perioada asta ,dar nu am incotro...,exact cum spunea Fatima...,daca n-ati fi voi...nu stiu ce as face ,sincer!!!
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
dandusa spune:
Am intrata sa vad poze noi si peste cine am dat?!?
Peste printesa Marcelei.Ia priviti cit este de scumpica,grasunica lu'mama.
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
lory32 spune:
dandusa,
nasoala situatia, ca sa mai vorbim... sa nu dormi atatea ore, nici tu, nici crinuta...cu scosul afara te inteleg...pe frigul si pe vantul asta al nostru nici nu se pune problema, eu am fost ieri la pediatra cu masina cu tataie si tot mi s-a parut frig tare... chiar daca se spune ca sa scoatem copilul in fiecare zi afara, sunt unii doctori care spun ca iarna la temperaturi scazute, sub 10 grade nu prea este indicat... si daca mai bate si vantul asta nenorocit asa cum este la noi in cta, ce sa mai vorbimm... mai bine o scot pe balcon, macar este mai adapost si adoarme si acolo destul de repede...eu sunt cam stresata sa nu raceasca ca a avut cateva zile mucisori( si astia din cauza noastra, ca am racit pe rand si umblam prin casa cu masti din alea de panza pe gura)si am reusit in sfarsit sa scapam de ei, asa ca nu stau prea mult pe afara, mai ales ca a fost ceata si destula umezeala. Si la mine in casa este foarte cald cel putin in camera ei, cu caloriferul dat la 3 ( ca avem repartitoare) sunt cam 24-25 grade, caloriferul este de cele mai multe ori caliu sau chiar rece , se opreste singur din cauza caldurii, asa ca incerc sa aerisesc cat de des pot, dar tot este cald de mori...mai stam prin sufragerie, ne mai plimbam pe hol si prin bucatarie ca pe aici este mai racoare... sunt rupta de spate ca dupa masa o tin pe umar, altfel nu eructeaza si si asa abia abia, cateodata chiar s dupa 15-20 minute de m-am cocosat toata- cocosata de la Notre-Dame- e foarte greu... iar tu daca mai stai si singura cand claudiu e la munca cred ca este nasol...eu deocamdata stau cu ai mei pana vine tati de peste mari si tari sa ne mutam si noi cu chirie si atunci sa vedem si noi cum ne-om descurca amandoi, ca teoria este una, iar practica mai vedem noi. Si Deliuta mea are zile si zile, cateodata este cuminte, iar uneori iti vine sa te dai cu capul de pereti, facem cu schimbul, cand eu, cand tataie, ca mamaie este cam bolnava si noaptea cel putin nu ne bazam pe ea, ca ia niste pastile ca sa poata sa doarma, saraca, ca are probleme cu insomniile... si sunt nopti in care asta mica nu vrea pur si simplu sa adoarma, se macane in continuu... da-i suzi, leagan-o pe picioare, ia-o in brate, nimic nu functioneaza, cred ca se mai macane si de oboseala cateodata, ca nici ziua nu prea doarme, sau daca o face - reprize scurte si alea frichingite tare. Eu sunt pasare de noaptte deja ( si de zi si de noapte, ca ziua mai fac si eu cate ceva, plus ca am avut mult de alergat lunile astea si simt cum ma ajunge oboseala), noaptea daca ma trezesc sa ii dau de mancare imi sare apoi somnul ( ca si acum, de altfel), plus ca o tin si mult pe umar cum spuneam mai devreme, ca daca nu ragaie ( noaptea daca este foarte obosita, adoarme mancand din biberon) mi-e frica sa nu vomite, ca s-a intamplat la inceput de vreo doua ori asa ca trebuie sa fiu sigura ca s-a linistit... Crinuta poate simte ca esti obosita si stresata si poate nici lapticul nu mai este asa de bun din cauza asta...vezi ce zice pediatra ta... va pup!
mayaione spune:
'neata, daca e cineva la ora asta. Eu am inceput tura de dimineata, tati a picat la datorie. Ce bine a fost sa dorm si eu cateva ore linistita.
Dandusa la fel patesc si eu, asta mica pare imposibila uneori, nu stiu ce sa-i mai fac. Depresii am inca din spital si cand mai incepe si ea cu plansul, ma apuca si mai rau. O schimb, ii dau papa, vad daca o strange ceva etc, elimin toate motivele posibile si degeaba. Acum doarme de la ora 12, e 4:42. Dar si cand s-o trezi e rupta de foame si o sa-mi urle de mama mama. Am impresia ca nici nu-i place in patutul ei, a culcat-o tati pe canapea in living si doarme super linistita. N-as vrea totusi sa se invete asa. Ce plictisitor e la ora asta sa stau singura, ma apuca iar somnul
.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
romaria spune:
Fetelor ajutati-ma si pe mineva rogggg 
. De abia am venit din spital nedormita, cu cezariana, sunt varza rau, am ajuns acasa cu fetitza si plange intr-una ce sa fac?????De ieri nu a facut kk si o tot vad ca trage partzulete cam mirositoare deci cred ca nu poate faci kk, ce sa faca :((((. Pa langa toate astea mai am si o depresie cam naspa, nu stiu ce ma fac.
Multumesc de raspunsuri,
Romaria si bebe Rihanna
mayaione spune:
Romaria
, calmeaza-te mami ca altfel o stresezi si pe bebita. Treci prin ce am trecut aproape toate, o sa te obisnuiesti cu timpul. Pe bebita o alaptezi sau ii dai lapte praf? Daca o alaptezi o sa faca sigur cacuta, cel putin la a mea asa a fost. De la laptele praf se constipa si acum. Plansul mai poate fi cauzat si de faptul ca bebe incearca sa se acomodeze cu un mediu nou, care-i solicita sistemul nervos si ea asa stie sa se descarce, prin plans. Vorbeste-i mult, alint-o si ai grija sa nu vina prea multa lume in vizita in primele zile, asta o streseaza rau, o sa planga mult. Amana vizitele pana se acomodeaza cu mami si tati. Ai grija cu depresia, nu prea stiu ce sfaturi sa dau pt ca si eu sunt depresiva uneori, dar sunt constienta de faptul ca bebe ma vrea relaxata si ma incurajez singura sa merg mai departe. Pupici din partea mea si a Anamariei
.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria