Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 24
ruxandra_sb spune:
Apropo de constipatie, ca si Grigore nu serveste decat la 2-3 zile, ne-a zis sa nu facem nimic!
A zis ca probleme ar fi in cazul in care: nu ar avea scaun 5 zile + ar varsa + n-ar lua in greutate.
Altfel, sa-l lasam in pace. Si in pace o sa-l lasam...
...dar trage niste parzturi... de tati cand ii face masaj are musai nevoie de masca de gaze.![]()
Are mama doi flacai.. Matei (4) si
Grigore
Laura13 spune:
salut fetele!
noi raportam o noapte usoara, bebe a papat la 9 apoi tocmai la 3, la 6 jumate si la 9 jumate. acum doarme in sufragerie. l-an scos ca sa aerisesc in camera la el.
mama n-a dormit la fel de bine ca ma trezesc la fiecare sunet, scancet, fornait, etc. dar sper sa ma obisnuiesc in timp. asa ca are bebe o zi si ceva fara bunica, numai cu mama si tata si e bine. Va dati seama ce realizare?!!
cat despre caldura a rezolvat-o florin abia la 3 azi dimineata, cand s-a trezit bebe (nu a fost presiune la apa pt a umple centrala). asa ca azi noapte ne-am, bagat toti trei in dormitorul mic, cu un calorifer electric si a fost bine. a avut DD grija de noi.
Ralumat pt constipatie eu ii dau lactuloza, are efecte foarte bune (dupa 2 zile de dat a inceput sa faca, el care facuse o singura data fara supozitor), si costa vreo 100.000.
aelita asa spuneam si eu: oare azi?? oare maine?? vine cand te astepti cel mai putin. o sa vina la momentul portrivit!
ma duc si eu sa ma intind putin daca tot e bebe linistit!
Laura
lui
Daniel
Poze Daniel
panaa spune:
FELICITARI ASIZA, YAGMUR!!!
ALEXANDRA25 DA, chiar am nascut la distanta de-o zi. Sa ne traiasca bebeii!!!

pentru bebe MARK,sa creasca mare, sanatos si sa faca fetele coada la voi la usa.....
AELITA asa se pare, pt ca alta explicatie nu am....

ca doar nu mi-a crescut copilul atat de putin 1cm, iar in greutate sa ia asa bine.......
Mirela
Ana Mihaela
poze ana mihaela
kokorina spune:
eu nu mai stiu cine sant......poate mai stiti voi cine sant eu.....am timp sa urez doar felicitari tuturor mamicilor si bebeilor.....curaj si toate cele bune viitoarelor mamici care urmeaza sa-si tina pruncii in brate......sa va urez la toate de pe acum.........CRACIUN FERICIT ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE SI LANGA CEI DRAGI VOUA!
pascal ma pune pe cruce fetelor....e mai temperamental ca ma-sa de 5000 de ori si mai nou sophia se ia dupa el....plange el...plange si ea......si daca ar fi numai asta......eu sant acasa toata ziua cu ei amandoi....sotul lucreaza....ieri am rugat-o pe socrosenie sa ma ajute ca sotul e toata ziua plecat si a zis ca :"nu poate,ca face curatenie"
nu stiu sa va spun cand ne mai "vedem"....am intrat doar sa va fac urarile de craciun de pe acum....ca.....la mine nu se stie ca pamantul
va pup si va iubesc pe toate!
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
carla2005 spune:
HELPfetele spuneti-mi si mie ce scrie in mama si copilu la pag 131 despre sete la capitolul sugarul 1-2 luni, eu mi-am luat cartea si vad ca are doua pagini scrise doua albe...imi vine sa le dau in cap alora de la imprimerie cu ea! Si e aproape toata asa!Merci! Sunt disperata ca fetita bea prea mult ceai si refuza laptele!
carla2005
de
Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
dia_bi spune:
buna fetelor ma bucur pt primirea voastra,acum sa va povestim cate ceva despre noi
mi s-a rupt apa la ora 12 noaptea iar eu am nascut a doua zi la 15.20,mi s-a pus o perfuzie de dilatare pe la 11 dimineata iar cand au inceput contracctiile din 5 in 5 min nu mai rezistam pana la urma m-am dilatat destul dar fetita mea nu se lasa iesita,pana la urma am nascut normal
o cheama BIANCA-ANDREEA si a avut la nastere 3.400 si 50 de cm iar scorul apgar a fost 10
vaccinul pe care l-am facut a fost de-al scump
c-am atatea despre noi deocamdata,v-am pupat
Dia1609 spune:
donia, felicitari pt grasunel! e ca din reclame, tot numai pernite... cred ca-ti vine sa-l mananci !
kokorina, chiar m-am gandit ieri la tine ca am avit o zi de pomina cu mica terorista... sunt sfarsita si azi .... si m-am intrebat oare tu cum rezisti cu 2?
tine-te tare ca trece si perioada asta si o a fie mai usor
cum va spuneam, ieri am crezut ca innebunesc... am avut o mica terorista in casa, nu a dormit de la ora 10 din pana noaptea mai mult de 15 min legate... a fost f agitata, a mancat la 2 ore, m-a stors pur si simplu, in continuare nu a acceptat lapte din biberon, a facut un scandal monstru pe tema asta, c aseara nu mai aveam suficient lapte se pare si m-am muls inainte de masa ca de obicei... si ei nu i-a ajuns ce aveam in tzitzi, dar puteam rezolva problema simplu ca mai aveam 30 ml mulsi in pompa.... credeti ca i-a vrut din biberon? nici macar din lingura... si urla de foame.... ofofof nu stiu ce ma fac daca o tine tot asa cu biberonul... si ce e culmea, ca din exact acelasi biberon isi bea ceaiul fara probleme .... laptele nu-i bun de acolo, numai din tzitzi!
Dia
de
Oana
poze Oana
Dia1609 spune:
in completare, tin sa va spun ca si-a spalat printzesa pacate azi-noapte cand a dormit 6 ore jum legate, azi dim a supt 100 ml si inca doareme dusa... dar eu tot terminata sunt... sper ca azi doarme muuult sa recupereze ![]()
Dia
de
Oana
poze Oana
Ralumat spune:
Carla, nu scrie decat "foamea si setea sunt sursele cele mai importante de neplacere ale sugarului mic". Si pe urma, bl-abla-uri cu pusul la san; nimic despre ceai. Eu cred ca prefera ceaiul, pentru ca e mai dulce. Si al meu trage de zor la biberonul cu ceiut, dar i-l smulg din gurita.....
Raluca 
David Calin (28 nov)
Dia1609 spune:
aaaa. ... si a mai facut printzesa mea o faza la ora 12 noaptea inainte sa se culce de ne-a bagat in boala: a inceput sa-i tremure barbia parca clantanea de frig... si in camera erau 25 grade si era deja bagata si in sacul de dormit....eu la faza aia am clacat nervos si am zis ca cine stie ce are copilul de face asa, mai ales dupa ce a fost asa de agitata toata ziua si a dat intruna din maini si din picioare.... ne-am linistit dupa ce am citit in mama si copilul si in larousse ca pana la 2-3 luni sunt maniefstari normale ....ofofof... io de ce nu stiam asta?
Dia
de
Oana
poze Oana