sarcina, dulciuri si oboseala

sarcina, dulciuri si oboseala | Autor: creola132001

Link direct la acest mesaj

Buna!
Am o intrebare... cum credeti ca se impaca aceste trei lucruri??
Sunt insarcinata in 35 saptamani. Imi plac dulciurile, mananc zilnic ciocolata - cam 4-6 patratele, cereale, dulceata, prajiturele... si nu stau locului o clipa, ca sa ma odihnesc. Ba fac treaba in casa (mancare, curatenie etc), ba ies cu baietelul meu...
Credeti ca bebelusul va fi afectat de acest "regim" la care l-am supus si il supun in continuare?

Mariana, Silviu 3.4 ani si 35 saptamani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

draga creola,
sunt o proaspata mamica de deliuta, si eu am mancat dulciuri(inclusiv ciocolata)- nu asa de mult ca tine, iar de facut miscare, ce sa mai vorbim, sunt foarte activa in general si desi am avut o sarcina cu probleme(inclusiv cerclaj)m-am plimbat de colo pana colo,am fost la cumparaturi etc. Daca sarcina iti permite si nu ai dureri este ok sa faci miscare decat sa lancezesti in pat toata ziulica. Sa ai o nastere usoara si un bebel sanatos si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Draga mea,
Mie ciocolata si chestiile dulci mi s-au parut cele mai oribile lucruri pe lumea asta. Nu am inteles niciodata de ce le apreciaza lumea.

Dar de vreo trei luni incoace, deviza este; nici o zi fara ciocolata.
Daca nu manac ceva dulce, nu pot sa dorm, serios.
Eu care gustam din cand in cand o patratica de ciocolata neagra, d-aia amara, acum devorez prajituri, tort, bomboane, orice e dulce.

Eu cred ca este f. bine sa faci miscare, atata vreme cat nu te incomodeaza, si sa mananci ce iti place; probabil ca organismul simte nevoia de dulce, nu?

uite, in cinstea ta, ma duc sa mananc niste halva cu cacao.

Shine 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creola132001 spune:

Feteleor, va multumesc!
Lory, sa iti traiasca fetita! Sa fie sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii din partea ei. Faptul ca ai mancat dulce, ti se pare ca a afectat-o... e un copil agitat, nervos? Plange noaptea?
Shine, da, simt nevoia de dulce. Acum ca sarcina e mai mare...cerintele organismului sunt mai mare. Am inceput sa mananc mai mult.
Iar de miscare..ce sa mai spun... ma agit in continuare. Nu pot altfel. Iar cand obosesc... stau putin intinsa...si gata!
Acum va las... trebuie sa profit ca inca mai doarme Silviu si sa termin curatenia!
Va pup si numai bine!

Mariana, Silviu 3.4 ani si 36 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu in timpul sarcinii nu am putut manca dulciuri.
mai spre sfarsit am inceput sa atac ciocolata.
in rest am facut f. multa miscare, dar nu activitati grele cum ar fi spalatul de geamuri...
am nascut la aproape 40 sapt, un baietel de 4.200 g

Andrei
Nunta noastra

Mergi la inceput