Stiti ceva?!

Stiti ceva?! | Autor: ipearina

Link direct la acest mesaj

Stiti ceva de produsele cosmetice Ardes Italia? As vrea sa cumpar tratament pentru par si crema anticelulita, dar nu stiu daca sunt bune. Ati folosit?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellietudor spune:

quote:
Initial creeata de ipearina

Stiti ceva de produsele cosmetice Ardes Italia? As vrea sa cumpar tratament pentru par si crema anticelulita, dar nu stiu daca sunt bune. Ati folosit?

Buna ! Uite stiu eu ceva de Ardes, am folosit de la ei gama anticelulitica! Se foloseste si in saloane de remodelare corporala, mai ales la impaketari la cald Fango, adika namol ! Care este f benefic, si cuajutorul cariua chiar scazi in centimetrii! Si mai stiu si de crema anticelulitika, tot de uz profi, cea care este la kilogram si costa vreo 2mil juma! Si care se foloseste la masaj! Ce sa ti zic, dac ai avea o patura electrika ar fii super tare, ca asa te ai impaketa cu fango.. si ar fii super efect de detoxifiere, de scadere in centimetrii...si in greutate, ca tu acolo transpiri! iar crema de masaj, sa ti faca cineva anticelulitik, care e un pik cam dureros, dar pe termen lung se vede! Daca ai niste banuti mai bine investeste intr un abonament la un astfel de centru, ca renteaza si se vede destul de repede! Citeste pe forum la electrostimulare si vei mai vedea ce zic si alte gagici! Sau suna direct la un salon!

www.victoriaslim.ro
www.beautyland.ro

Sper sa te fi descurcat un pik, saloanele de mai sus folosesc produse ardes, citeste pe site la produsele care le folosesc , si vezi ce mai zic si ei!

Ellie

Mergi la inceput