Bucurii de sept - oct 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
Vauva spune:
'Neata si de la noi!
Aici a nins azi noapte si sunt -4 grade! Dar se topeste ca se incalzeste iar in zilele urmatoare, asa ca o sa avem Craciun fara zapada in sud spre disperarea finlandezilor
Putzuruca ce draguta ii Dea cu costumasul acela galben!
Elenia eu prajituri nu fac ca o sa cumpar. Nu ma mai tin puterile si pentrú ele. Ieri am terminat si eu curatenia dar mai am de spalat baia. Mi-am impodobit si bradutul (artificial, micut ca nu mai am loc in casa de unul natural mare, oricum in 2-3 zile se scutura cel natural)
Nicol cred ca bancul este scris cu caractere romanesti si de-aia nu se poate descifra..
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
gripo spune:
INNI, pey eu stiu ce sa zic...90 ar trebui sa ajunga, dar ai sa vezi ca tot parca ar trebui, ca e des rau si nu se vad gloabele din el. Voi mai puneti vata care sa imite zapada, in braduti?
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by gripo
INNI Voi mai puneti vata care sa imite zapada, in braduti?
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU
poze
Vezi k xista shprei de zapada!
GETY spune:
Putzuruca, m-am uita la poza cu jucarii si ma intrebam cand o sa stea si Maria mea asa. Cand ma uit la data nasterii fetitei tale si la calendar, am vazut ca Maria o sa ste asa la 3 luni.
LA MULTI ANI! ANDREEA IULIANA SI VICTOR. SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Ieri am patit-o si eu cu Maria. A dormit iepureste de 2 ori cate o 1/2 de ora toata ziua. Seara la baie a inceput OK apoi s-a sfarsit prost, cu urlete la imbracat. Apoi i-am dat sa pape, mama a adormit-o si la 22,oo era in patut, unde a dormit pana la 8,40.
Cred ca am mancat prea multa ciocolata si am baut si Coca cola.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
Neata!
Ca tot vorbeati despre globuri, sa va povestesc ceva: in 1981 cand m-am nascut au cumparat ai mei un set de globuri care sa marcheze momentul si care sa ne aminteasca la fiecare Craciun ca-s din anul in care am venit eu pe lume. Cand am crescut le-am zi botezat, le cheama Micshuta. An de an, cand fac bradul, abia astept sa pun in pom Micshutele mele.
Anul asta am cumparat un set de globuri deosebite care au menirea de a continua aceasta traditie cu Mathias. Abia astept sa treaca anii si sa-si puna singurel in bradut globurile din anul in care s-a nascut. Oare ce nume le va da?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias
nicolstoy spune:
Ce tampenie.....nu stiu de ce iesit asa....
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
cata14 spune:
Nici noi n-avem noutati dar ... sa nu ne uitati.
Azi am luat bradut dar inca nu l-am decorat. Parca nici nu vine Craciunul cu caldurile astea!
Cafea placuta!
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
cata14 spune:
MamiLili, ce frumoasa traditie. Cred ca o sa o imprumut si eu!
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
MamiLili spune:
Cata, ti-o imprumut cu placere!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias