test de sarcina

test de sarcina | Autor: brunetica

Link direct la acest mesaj

buna dragele mele,
am sarit de la "asteptand un ingeras in viata noastra" la "odiseea sarcinii...".Peste doua zile ar trebui sa-mi vina ciclul, dar astazi, avand un simtom specific sarcinii, o ameteala puternica si scurta, am facut instantaneu un test de sarcina.si...a iesit pozitiv.
Problema mea este ca eu aveam sanse fffff.mici sa raman insarcinata, deoarece am o problema de sterilitate(am un ovar pe o parte si o trompa pe cealalta parte).se poate ,mi-au spus doctorii, dar f. greu.sunt sanse de 4-5% sa reuseasca.
Maine dimineata mai repet o data testul si daca iese tot pozitiv, marti ma voi duce la dr.sa vad ce se intampla.
Voi ce ziceti, e posibil sa fie adevarat?Credeti ca poate iesi un test de sarcina pozitiv daca nu ar fi vorba de o sarcina?
Mai am 2-3 zile pana la ciclu,credeti ca se mai poate intampla ceva?
Sunt atat de fericita si de emotionata......ca nici nu stiu ce sa zic.Eu ma gandeam ca din ianuarie sa incep procedurile pt fiv,
si acum.....mosu sa-mi aduca o asa mare bucurie?
Voi ce parere aveti, ati mai auzit pe cineva, mai cunoasteti pe cineva cu o problema ca a mea si totusi sa ramana insarcinata?
Va pup pe toate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Iti doresc din tot sufletul sa fii insarcinata! O sarcina usoara si un bebe sanatos! Mai fa un test manie!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

si eu iti doresc din toata inima sa fi isarcinata .
totusi cred ca esti sa faci si maine un test si sa ne spui.

matilda24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ITI DORESC DIN SUFLET SA FIE ADEVARAT!!
Eu cred ca e pozitiv !
Sa fie intr-un ceas bun !

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

De regula, testele de sarcina nu dau gres...adik eu mi-am facut chiar multe tot incercand sa raman insarcinata si de fiecare data mi-au iesit exact asa cum ar fi trebuit!

Eu iti doresc sa se intample minunea si Mosul sa fi fost darnic cu tine anul asta!

Sarcina usoara!!!

Oana 39+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Cunosc pe cineva care trebuia sa mearga sa faca FIV dar nu a mai apucat ca la analizele care trebuiau facute sa aflat ca este insarcinata..si a nascut un bb dragalas la termen fara probleme...deci nu iti pierde speranta...asteptam sa ne zici ce ai facut.

Nici eu nu ma indoiesc de testele de sarcina!!
Iti doresc sa fie un bb..multa sanatate!!

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

daca testul e pozitiv...esti insarcinata. sa ai sarcina usoara si un sanatos.

13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Sigur esti insarcinata, testele nu mint.
O sarcina usoara si bebe sanatos i-ti doresc.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Cel mai bine ar fi sa faci un test de sange Beta HCG, si atunci o sa ai un rezultat sigur. Sper sa fie pozitiv. Pupici.

12+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Unele teste de sarcina au un grad de siguranta de 90% deci cred ca este bb. Sa dea D-zeu si dc e pozitiv sa ne scrii si sa dai speranta si la alte viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Si eu cred ca esti insarcinata daca a iesit si a doua liniuta.Minunile exista! Felicitari!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20961/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput