Carucior pt. bebe

Carucior pt. bebe | Autor: Salina

Link direct la acest mesaj

Dragele mele mamici mai proaspete sau mai cu experienta,

v-as ruga sa ma ajutati in luarea unei decizii in legatura cu caruciorul pentru bebe. Puiutul meu trebuie sa vina pe lume cam la jumatatea lunii iulie si nu stiu cam ce gen de carucior ar fi bun pentru perioada asta a anului dar si pentru toamna-iarna. Eu sun fan carucioare gen 3-in-1 de la Chicco sau Neonato ,nu stiu exact cum se numesc...ceva cu TRIO... Poate le stiti- acelea cu landou, car seat si carut sport. Stiu ca au roti bune, mi se par practice(se strang gen umbrela) dar ma intreb daca bebe va sta cumintel(pe spate) pana la 6 luni in landou...ma gandesc ca, la un moment dat, va vrea si el sa stea ridicat putin...

Ca sa nu ma lungesc prea tare...intrebarea mea e daca voi aveti asa ceva sau v-ati cumpara un astfel de carucior pt bebe?!? La iarna, in decembrie, puiul meu mic va avea 5 luni...oare va mai fi bun landoul sau va trebui sa trecem la cel sport? Iar in cel sport oare nu-i va fi frig?

Va rog mult sa ma sfatuiti din experienta voastra de mamici pt ca eu sunt in pom rau la capitolul acesta. Dar, cu siguranta, voi recupera

Mersi mult

Alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris spune:

ei, cind vrea sa se ridice bebica il pui in caruciorul sport; oricum cind va fi frig il vei baga frumos intr-un sac;
dupa mine e suficient un carucior sport, daca prin asta intelegi caruciorul care are spatele rabatabil de la orizontala pina la verticala si partea de la picioare de asemenea rabatabila astfel incit permite ca bebi sa stea intins; landoul mi se pare o complicatie mai ales daca bebi e nascut vara;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Draga Alina, iti raspunde o mamica mai fara experienta din punctul de vedere care te intereseaza. Fetita mea nu a implinit inca o luna, avem un carucior (cam de 3 saptamani) Chicco Trio Transformer, cumparat chiar de la magazinul Chicco de pe langa Ateneu, sunt acum si la Carefour. desi nu l-am folosit suficient de mult sa-ti spun cum se comporta in timp si mai ales cum e cu copilul mai marisor si iarna, pot sa ti-l recomand cu caldura. Eu sunt foarte multumita de el si incantata de multele reglaje si accesorii pe care le are.
Initial landoul mi s-a parut inutil dar nu l-am putul cumpara fara, asa ca l-am luat cu gandul ca va dormi copilul in el atunci cand vom merge la tara sau in alte deplasari. Acum pot sa spun ca nu stiu ce ma faceam fara landou, caruciorul sport nu e potrivit pentru un bb mic de cateva zile, car site-ul inca nu e comod pentru bb asa mic, sta bietul cam cocosat si capusorul ii cade intr-o parte, asa ca cea mai buna solutie pentru plimbare in primele 2-3 luni tot landoul a ramas. In ele bb sta foarte comod, doarme dus, poti sa-l pui in ce pozitie vrei inclusiv pe burtica. Si landoul se regleaza sa ridici capul si spatele copilului in pozitie semi-sezand, are o roata sub cap care ii ridica perna. Toata partea textila este lavabila, e prinsa in capse, se scoate si se spala la masina. Sportul este solid, lat, spatarul reglabil, are hamuri, 8 roti, doua perechi mobile, celelalte doua cu suspensii reglabile, se strange usor tip umbrela. Cand se strange nu e chiar asa mic, abia incape in portbagajul masinii. Landoul si scaunul de masina se prind foarte usor pe sport, landoul poate fi folosit si ca portbebe, are toarte de tinut in mana desi e cam greu...
Sunt foarte incantata de el dar are un singur defect, sportul cu landou, cum il folosesc eu acum e destul de greu, mai ales ca eu il car pe scari un etaj. Daca ai lift sa stii ca incape. Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere, acum ma grabesc sa facem baita.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Cand te duci sa-l cumperi tine cont ca cutia in care e ambalat e foarte mare, nu incape intr-o masina berlina obisnuita. Noi am fost foarte surprinsi cand am vazut cat e cutia, noroc ca avem brek si se rabateaza si bancheta, altfel trebuia fie sa scoatem piesele din cutie fie sa luam un papuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Va multumesc.

Dana, exact asa este si cel pe care vreau sa-l cumpar. Se numeste Trio Transformer. Si as mai avea niste intrebari:
-partea alba din interior este lavabila?
-te-ai gandit ce faci la iarna? Crezi ca sportul este potrivit pt varsta bebelusei tale? Te intreb pt ca mie mi s-a parut cam descoperit si m-am gandit ca-i va fi frig, oricat de gros l-as imbraca...

In legatura cu greutatea lui, nu cred ca este o problema intrucat stam la parter si, practic, nu sunt decat 3-4 trepte de urcat.

-a, si inca ceva f. important- cu cat l-ai cumparat de la firma Chicco? Eu l-am vazut acum vreo 2 luni in Carrefour la promotie si era 8.800.000. Bineinteles ca nu l-am luat, ca o fraiera, din cauza superstitiilor mamei si soacrei. Mare prostie! Acum, cineva mi-a zis ca l-a luat cu 13 milioane.

P.S.-sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea- e cel mai de pret dar- eu de-abia astept sa vina si puiutul meu pe lume si sa-l tin in brate.

Alina

Mergi la inceput