Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Buna Seara,
Am aterizat si eu!
In primul rand trebuie sa ii urez felicitari proaspetei mamaici Romaria: sa ii dea Dumenezeu sanatate, ei si fetitei, si sa auzim numai de bine de la ea.

Tin pumnii pentru urmatoarele doua de pe lista.

Hei, bebe al meu are 1800 gr, cat am avut eu cand m-am nascut;Abia astept sa il tin in brate.

Revin peste jumate de ora, k azi este ziua aceea din luna cand m-a apucat gatitul

Shine 32

Shine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

quote:
Originally posted by oana_bucur

Messa ce e aia utza-utza?!!? ...
Vai, oana, sper ca pana in februarie (mamaaa, 5 saptamani pana la nastere plus 6 saptamani dupa!!! GROAZNIC) sa nu intreb ca tine! Sa-mi mai amintesc totusi care e treaba!

quote:
Originally posted by gabriela_s

ciudat e ca pe de alta parte mi-a pierit libidoul si e si firesc (cica) ,cand se mai incinge atmosfera si incepe sa lepede una si alta de pe mine se duce naibii tot. ma simt cam penibila cu burtoiul si suncile si toate ce s-au mai adunat pe mine ,"hai dragul meu la o partida de amor fierbinte ...
Pai inchide lumina

quote:
Originally posted by cristia

Dar totusi, de ce ti-a interzis?
Nu a interzis, a zis ca e mai sigur asa, sa nu cumva sa declansam vreun travaliu inainte de vremea lui. A zis ca e un risc pe care poate ca e bine sa nu mi-l asum. Si logic ca nu vreau sa iasa bebelina afara prematur, desi de-abia astept sa scap de burta Asa ca, pentru a nu exista niciun risc, adio utza-utza pana prin februarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Messa, intreb si eu ca Oana, ce e aia utza utza? Ca noi din aprilie ne uitam galesh unu la altu. Pana acum nu imi lipsea asa tare pt ca imi era frica sa nu fac rau la bebe dar acuma, de vreo luna, mai ales ca sunt fffff singura, imi lipseste f mult, nu actul in sine ci apropierea (mai ales ca noi de vreo 2 luni dormim separat ceea ce nu s-a intamplat de aproape 8 ani). Nu stiu, ma simt si dizgratioasa (desi el saracul imi zice ca sunt frumoasa ... ce sa zica si el), mare, greoaie, am multe ganduri despre bebe ... sper sa imi revin in curand si sa fim din nou macar un pic, in anumite momente, noi doi aia indragostitii... .

Gabriela, sa stii ca am mai citit eu cate ceva dar nu retin asa mult. Asa cum zici, pana nu aplici ... Sper sa poata sa ma ajute mama nitelush, asa cum zici macar de o mancare acolo.
Stiu insa ca voi putea conta pe sot pentru ajutor, atat cat o putea sa isi ia liber, sper ca macar 2 sapt sa stea acasa (ca dupa aia o sa fuga el singur ... garantez).

Haricleea, Mirela, Doamne ajuta!

Cata 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

messo ti-am zis azi sa fii cuminte si sa nu zici nimic pe forum, ca asa ca tine mai sant putine... cele mai multe au si uitat cum arata.... si tu acum vii cu vestea ca ai facut pana azi si azi te-au pus la colt si te-au pedepsit! fata asa e sa fii mama, mai faci si compromisuri!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

messo sa vezi ca mai bine te simti cand dupa ce nasti.... te apuci de treaba si incepe sa-ti tipe aia mic in receptor sau chiar alaturi!!! sa vezi cum sari din uta-uta, nu ai sa-l reusesti sa-l scoti ca sa ajungi la sursa de tipete...

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Eu sunt dintre fericitele fara restrictii la utza-utza, iar in ultima vreme am un chef!... N-avem timp cat chef am eu, ca avem o gramada de facut pe care abia apucam sa le terminam seara si cadem lati iar dimineata se trezeste Codrut de multe ori inaintea noastra...

Dupa nastere, la lipsa cronica de somn in care intri (plus alte alea), mai salcam de utza-utza...

La cezariana insa nu trebuie sa astepti 6 saptamani, ca vaginul e neatins, ca sa zic asa. Dupa ce se termina cu lohiile esti in regula, dar doctorii n-au timp/chef sa-si mai bata capul sa te programeze la control mai devreme de 6 sapt care e "traditional" pt nasterile naturale (care sunt majoritatea)...

Mie Dr Spock nu mi-a placut. In materie de alimentatie merge pe vegetarianism, ceea ce nu e cazul nostru. Caprarii da, mi-a fost mai utila -- dar nici pe departe ata de utila precum Despre Copii, fiindca in orice carte ai 1 sfat, pe cand pe forum daca pui o intrebare iti raspund cateva duzini de mamici care au trecut prin probleme similare si mai mult din diferente decat din asemanari iti vin idei... Plus cateva alte zeci de site-uri despre bebei si copii -- cele americane pe probleme de sanatate sunt excelent de detaliate.

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

face cineva capitol nou?

messo fa un capitol nou, poate iti trece pofta si gandul....

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Eli,eu am ambele carti si imi place Dr Spock,pentru ca Mama si Copilul e cam comunista si multe chestii din ea nu se mai practica afara.
Eu zica ca parerile sunt impartite,dar cel mai bun ramane forumul.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetele vedeti ca fac eu capitol nou. Va spun ca sa nu deschidem 2 capitole.

34+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hai ca fac eu,daa nu se inghesuie nimeni.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput