Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 27
oana_bucur spune:
Belle_vue...creme am luat si de galbenele, si Bephanten si Klorane...vreau sa vad care ii pica mai bine si apoi sa ma stabilesc pe ea.
Ca tot veni vorba de igiena aparatului genital...la baietel ...ceva special??? Stiu doar din problemele cuiva ca e bine sa-i pozitionezi penisul in sus...altceva...trebuie dat in zona genitala cu crema?
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
belle_vue spune:
Anglia nu e una din tarile in care sa te bucuri de preturi avantajoase -- chiar daca gama de produse accesibile e larga. Dar din pacate paritatea la preturi e $1 la £1, desi cursul real e £1 = $2... Adica ce costa in SUA 10 costa si in UK 10 (sau mai mult, daca vorbim de electronice, de pilda!!!), doar moneda e alta (si ar trebui sa coste 5)... Carucioarele alea faine care in SUA sunt in jur de $200, aici sunt peste £200... Nici comparatia cu euro nu e deloc avantajoasa pt UK, dar asta e...
Singurele obiecte cu preturi mai bune decat pe continent sunt masinile second-hand care nu doar ca sunt mai ieftine, dar sunt si mult mai bine intretinute fiindca MOT (revizia tehnica) e frecventa si apriga.
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
oana_bucur spune:
Adela mi-ai pus capac cu fasole ta cu coaste afumate...cine ma duce pe mine acu la restaurant?
Ah...fetelor...tot voiam sa va spun si voua...ptr stersul sanului la maternitate ca si dupa, precum si a zonei genitale dupa nastere ni s-a sugerat sa inlocuim prosopelul cu hartie rulou de bucatarie....caci ni s-a explicat ca o data sters sanul pe prosop, imbibandu-se si o picatura de lapte devine mediu propice ptr diverse bacterii...si nu e o idee buna sa revii ptr un al doilea sters ca mai apoi sa alaptezi copilul.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
belle_vue spune:
Oana, ii pozitionezi penisul in sus daca vrei sa faca pipi afara din scutec
... Dimpotriva, in jos! Crema se aplica uniform peste fundulet si organe genitale, ca daca e sa se irite in general nu se opreste iritatia numai intr-o zona. Crema e insa mai mult pe post de bariera, nu se maseaza sa intre in piele ci se aplica usor la suprafata, ca sa protejeze de pipi/caca.
Si sa nu te miri ca penisul la bebe poate sa fie erect destul de frecvent (mai ales la trezitul din somn). De aia trebuie sa-l asezi in jos atunci cand nu se aseaza singur...
Va pup si ma duc ca mi s-a trezit copilul si cred ca o sa mergem la plimbare, desi e vremea cam nasoala.
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
oana_bucur spune:
Belle_vue...ce sa zic!?! Am cunoscut pe cineva care avea o problema a penisului si caruia doctorul ii spusese ca provine din faptul ca in toata perioada copilariei penisul ii fusese directionat in jos...
Clar e un subiect nou ptr mine si tre sa ma mai informez...o pun si pe asta pe lista intrebarilor ptr pediatru.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
cristia spune:
Oana: putza in jos nu in sus! O sa vezi dealtfel si singura ca nu se poa altfel!
Si eu am scurgeri mai abundente (de vreo sapt parca); vad ca ma inscriu in trend.
Pe mine ma doare in continuare ficatul cand stau pe scaun.O apasa uterul...
Pup,
Cristiana 33+
Daconst spune:
Hai sa ma inscriu si eu in clubul cu scurgeri...in cazul ca erati prea putine.![]()
Cu putza lui bb stiam si eu ca in jos...dar mai cercetam.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 37+ 
wannajo spune:
Burticutze,
eu am o alta problema... pt fetele care fac cezariana: mie imi este teama de taietura. Ma gandesc daca nu exista nici un risc ca dr. sa raneasca din greseala bebeul. Voi ce stiti de asta? Pe fetita prietenei mele au taiat-o langa ochisor la cezariana si de atunci ma tot gandesc la asta. Hai ca v-am pus si pe voi pe jar..
wanna &
bebe din burtika_ 32 weeks & 2 days
oana_bucur spune:
Putza in jos!...am inteles....mai intrebam si pediatrul ca sa fim siguri...
Uite asa mai aflu una alta din cele necesare...
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
cristia spune:
Oana: eu chiar i-am pus de cateva ori putza in sus ca sa linistesc obsesiile sotului
si s-a iritat intrucat pozitia era nefireasca pentru putza de bebe mic.Nu vad de ce sa apara pb mai tarziu din cauza pozitionarii in pampers ca doar nu-l poarta pana merg in armata
.Oricum confirma cu pediatrul ca sa te linistesti.
Wanna: cred ca e un risc ff mic si tre sa fie un dok ageamiu sa ranseasca bebeul.Doamne fereste!Ma gandesc ca la nasterea prin cezariana mai mult ca la cea naturala se face echo chiar inainte de nastere ca sa se evite surprizele neplacute...
Cu mult discutatele temperaturi: eu am 24 in casa si nu am alta varianta (daca inchid caloriferu') e prea frig.Solutia mea a fost sa-mi tin baietul mai dezbracat (de ex: intotdeauna a dormit dezvelit).Asa voi proceda si acum ca nu vad cum altfel.Cred ca cel putin in RO sunt multe fete in situatia mea.
Cristiana 33+