Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

ROMARIA, HARICLEEA si MIRELA - va tin pumnii, sa fiti curajoase, sa aveti bebei dolofani si mancacioshi si lapte din belsug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Incercati sa nu exagerati cu temperatura...
Avem niste prieteni cu baietel, acum de 2 ani, care de la inceput l-au tinut la 24 grade si vesnic infofolit pe afara...si ptr mers pana la masina din fata blocului la 17 grade afara ii puneau caciula...inutil sa va spun ca este un copil care raceste si o data pe luna si mai si baga antibiotic la greu in el inca de la inceput. Mie imi pare asta o sufocare totala a sistemului imunitar al copilului...
Incercati sa puneti temperatura un pic si in functie de temperatura in care ati stat si voi...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Oana,

Am si eu o prietena in Paris, care va veni in ianuarie in tara. Asa ca as putea sa-i dau ceva de treaba...

Poti sa o intrebi pe prietena ta de unde a luat cele doua saculetze de dormit???? Plsss

Alinuk 34 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

O sa o intreb si pe doamna pediatru astazi la curs despre temperatura pe care o recomanda...eu sper sa pot pastra temp de acum de 19,5 si la baitza poate de 22. Intrebam si vedem...
Oricum bebele va sta mai tot timpul intr-un body si direct in sacul de dormit care este destul de grosut...
Depinde la inceput si daca se naste in jurul sapt 35 sau dupa sapt 37 cand sistemul lui termoreglator functioneaza perfect.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

sunt franta si mai am de smotruit bucataria , holul si baia
totul e sa nu nasc pana maine cand merg la control
ma misc ca o balena esuata

roxanici ylilimic multumesc mult

Mergi la inceput

Alinuk ti-am trimis PM cu raspunsul.

Ufaa...m-am "gatit" degeaba...nu se mai tine cursul azi...ma mai si gandeam ca trec intamplator pe langa copfetaria minune si ma scap la vreo bucatica de prajitura...
Eh...ne descurcam si cu ce avem in casa...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

quote:
Originally posted by cristiana70
Iar schimbatul unui scutec sper ca nu dureaza mai mult de 15 minute!

Cristiana, cum sa dureze 15 minute??? dureaza 1-2 minute, hai 5 la inceput, ca n-ai experienta, dar nu e mare scofala. Gandeste-te ca bb e mic de tot, adica suprafata de curatat (respectiv fundul si putza) e si ea foarte mica.

Nici baita in primele saptamani nu trebuie sa dureze mai mult de 2-3 minute, nu se mureaza copilul, se baga in baita si, sustinut pe brat, se uda pe fata, se spala cu miscari rapide cu sapun lichid sau clabuc de la cel solid, se clateste, se intoarce cu burtica in jos si se reia operatia. Scurt si la obiect, dupa care se baga in scutec de finet sau prosop sa se usuce, se unge cu ulei de bebe si se maseaza (chestie care ii place tare), apoi se pune scutec si se imbraca. Nu va temeti ca bebe nu e chiar asa fragil.

Atentie la spalatul urechilor -- NU in urechi, nu se spala bebeii mici in urechi, ba chiar trebuie avuta grija sa nu le intre apa -- dar in spatele urechilor, care tind sa se lipeasca de cap si trebuie umezite si dezlipite usor...

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

si bb e inca mic si nu stie sa se rasuceasca pe o parte pe alta ca sa nu stea la pus scutec.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

BELLE VUE, esti o dulce, la mai putine minute m-am gandit si eu, dar mi-a fost frica sa nu primesc roshii in cap, pacat de ele ca sunt scumpe!

Revin cu o problema prin care voi, majoritatea, ati trecut, de CATALINA imi aduc aminte in mod special. Intrebarea me este: cum stati cu scurgerile vaginale? Eu le tot am de vreo trei saptamani, am fost si la dr si mi-a dat un tratament pentru colpita, dar parca nu mai imi trece, ma trezesc dintr-o data cu scutecul ud pe mine,! Parca nu m-as duce tot la doua saptamani la doctor, voi cum stati? Mi-a fost frica initial de o fisura de membrane, dar dr a zis ca e ok, totusi mi se pare cam apoasa scurgerea.

cristiana 32+ David Cristian

Mergi la inceput

belle_vue, monu in afara de curatarea la baitza in spatele urechiuselor...in rest folosim comprese sterile si ser fiziologic...dar punem si altceva dupa gen crema de galbenele, sau ptr iritatii?...inteleg ca pudra nu e tocmai recomandata caci mai apuca sa o si inhaleze...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput