LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Intru si eu un pic pe fuga, s-a scris asa mult ca nici nu stiu la ce sa raspund.

Ieri am fost in vizita la prietenii nostri cu copil de 1 an si 11 luni. Dialog:
Copilul: - Coto mare! Coto mare!
Maica-sa: - Ce vrei mami? Ce vrea puiu' lu' mamica?
Silvia: - A zis coto mare. Coto mare e camionul asta mare.

Nu stiu despre voi, dar eu

Cu mucii eu am sugerat vizita la un ORL-ist, sa nu dea in sinuzita.
Daca vreti varianta linistitoare - Silvia a avut si 2-3 saptamani muci dupa care i-au trecut.

mezelurile la copiii nostri mici (deja nu mai prea avem bblusi) -> eu sunt contra: au nitriti, conservanti, stie ce altele, daca ei mananca zilnic (sau o data la 2 zile) carne le e arhisuficient, nu au nevoie de mezeluri. Chiar dauneaza prea multa carnarie. Ce sa mai vorbim de E-urile din ele, care sunt din cele daunatoare!

Intrebare: Dintre cele care folositi Libero, a trecut cineva la MAXI PLUS? Noi suntem la maxi (cele mov) si ma gandesc sa trecem la urmatiareke dupa 10 kg, chit ca astea-s teoretic pana la 14.

Catutza sa speram ca nu va fi!

Ripley ma bucur ca Ana e bine si ca voi v-ati mai revenit. Sunt 100% pro vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

In spiritul Craciunului: www.stiri24.ro/article.php?id=277937" target="_blank"> Legenda Renului Rudolph ...
www.stiri24.ro/article.php?id=275891" target="_blank"> Superstitii de Craciun si de Anul Nou!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina si eu zic ca cel mai bine e sa o controlezi pe soacra-ta pas cu pas si sa ai rabdare pana se initiaza in toate obiceiurile casei. Daca ii delegi ei prea multe decizii de luat -> nasol. Cel putin deocamdata. Felicitari pt bb falfaitor, de abia astept sa vedem ce este, si eu sunt foarte curioasa.

Noki felicitari pentru studenta noastra eminenta si pt viitoarea achizitionare a masinii! Ce masina aveti in vizor? (daca ai chef sa spui, bineinteles)

Mai aveam ceva sa va intreb dar am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata! Ma rog e aproape de pranz, dar eu sunt defazata total, deci acceptati aceasta urare.
Vazut poze de la mot ale Mirunei si ale lui Orlando, super.
Vazut taiatul porcului, super.
Si noi am asasinat un astfel de animal in week-end, deci raportam si noi burti pline de sorici si fripturi si medicamente de stomac la greu... am facut si poze dar nu le pun ca sunt macabre. In avantul macelarilor a fost executat bietul porc, taiat capul, dupa care participantii isi aduc aminte ca nu au suit copiii pe porc, conform traditiei in locurile noastre de bastina, drept pentru care, in ciuda protestelor mele, au suit copii, adica pe Titi si pe verisoara lui, pe porcul deja fara cap. Sinistru din punctul meu de vedere, drept pentru care eu am refuzat sa fac poze, dar a facut mama, iar eu i-am spus clar ca refuz sa le vad, sau sa le pun in albumul domnului Titi.
Ina draga, cu soacra eu nu sunt cel mai nimerit om sa dau sfaturi; cred ca in locul tau o puneam la bagaje si era deja in Romania. Te admir sincer pentru rabdare.
subscriu si eu la intrebarea despre cadouri pentru copii de Craciun. Cine are idei sa le puna si pentru mine, ca sunt in ceata si lipsa de inspiratie totala.
Noki ne vedem azi? Sper ca nu imi tragi iar teapa, ca joi de exemplu!
Pupici
mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna mamici si burtici.FelicitariIna pentru sarcina si fluturasi.
Am intrat sa va povestesc cum am trecut noi peste operatia de hernie, stiu ca ati aflat ca urma sa-l operez . Ne-am internat pe data de 7 dec.La ora 11 l-au operat si la ora 17 ne-am externat.Cristi se simtea binisor .Necazurile au inceput dupa 2 zile :voma si diaree.El acum e bine dar pentru operatia lui astazi zac alti 2 copii:o fetita ,vecina cu noi si Cosmin.Ne-am imbolnavit si 4 adulti :eu ,tatal fetitei si o familie de greci care au venit sa -l vada pe Cristi dupa operatie.
Concluzia este ca ne-am internat pentru o hernie si ne-am ales cu o enterocolita pe care am facut-0 cadou tuturor celor care ne-au vizitat.(dar de mos )
Sper sa nu mai apara si alte victime .Astea sint spitalele din Romania.Eu ma ingrozisem de gindaci,nu-mi inaginam ca pe sectie de chirurgie poti sa te imbolnavesti de orice.
Nu stiu daca o sa mai am timp sa intu asa ca va urez acum sarbatori fericite ,sanatate si veselie in case,colindatori la ferestre ,cozonaci pe mese si cadouri sub brad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Declar leneveala totala: nu am iesit cu plodul afara, ceea ce e premiera pentru mine - ma rog, in afara zilei de vineri, cand am invatata. Azi pur si simplu m-a lalait!

Lavi- e vorba de Logan Breck, dar ce ma pot oftica e ca ne-am lalait si cu asta si uite ca in loc sa plecam ca oamenii civilzati cu o masina pe dimensiunea noilor domensiuni a familiei, plecam iar cu biata ganganie amarata de matiz.Si asa de tare m-am saturat s ainghesui la limita toate lucrurile in ea...
La Libero tot la alea mov suntem si noi. Numai ca am fost aseara in Auchan si nu am gasit la bax mare. Da' merg zilele astea in carrefour sa iau. Inca nu trec pe celelale ca noi suntem pe la 9.100-9.200, deci mai e timp berechet.

Mihaela- dap. Ies ca ti-am promis. ca deja ma batea gandul s-o flituiesc pe Titit la mama. Apoi mi-am amintit ca ti-am promis si ma tin de cuvant.

Mai, in asentimentul vecinei mele: declar taiatul porcului cm naspa si barbar obicei! Bine, alaturi de vanatoare, evident!
Pur si simplu nu pot pricepe cum stau oamenii de fatza la acest lucru, basca mai pun si bietii copii pe bietul animal...
Asta nu inseamna ca sunt la extrema cealalat si nu mananc carnea. Da' nu ma uit cum se face procedural ca imi este muuuult prea mila.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osteffy spune:

WOW ,ce mult scrieti voi pe aici .......o sa imi trebuiasca ceva timp sa va invat pe toate si sa tin pasul cu toate ,asa ca daca nu raspundem deocamdata la toata lumea nu va suparati pe noi .

Joy , ce rau i-mi apre! Dar lasa ca poate sa mai iveste ocazia in alt an.E tare haioasa maimutica ta ...da ce cald e la tine in casa ,de l-ai lasata asa dezbracat.

Dordia , felicitari pentru Stefan plimbaret! Stiu ca asteptai clipa asta cu nerabdare (ca noi toate dealtfel).
MADAU ,multumesc pentru raspuns ,o sa ii iau si eu si sa incep sa il spal pe dinti .......
Frumoasa foc printesa voastra ,sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

Rares este bolnavior ,am fost la doctora ...e racit mi-a dat sa ii dau Cefaclor si Marcofen ........sa dea domnul sa ne treaca repede caci are secretii in gat si nu le poate elimina si se ineaca si imi vomita ....offfffffff.scapam noi si de asta .Nu vrea sa manance decat lapte si doctora mi-a zis sa nu il fortez sa ii dau tot ce vrea el si cat vrea el.

Eu in w-e am facut curatenie generala .......asa ca am scapat ,mai am un singur dulapior de facut in el si gata cu toate .......dar cum Rares pleaca cu biscuiti prin toata casa ....sigura ca mai aspir de cateva ori .
Ieri a fost ziua doctoritei cu care am nascut ,nu am vrut sa o deranjez si i-am trimis mesaj ....iar pe la 9:50 PM...suna telefonul cine sa fie la ora asta (caci pe noi nu ne prea deranjaza lumea la asa ore doar in caz de urgenta )era doamna doctor a sunat sa ne multumeasca pentru urari..Ce sa va spun m-am bucurat enorm ,nu ma asteptam si dansei ii dadesera lacrimile la tel.de bucurie ca nu am uitat de ea.
C-am astea sunt despre noi ,pupici la toti si toate .

stefi si rares-andrei(08.12.2005)
http://i73.photobucket.com/albums/i215/osteffy/noiembrie-2006/100_2349.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor noi o sa scoatem nitel nasul la aer, ca ne-a ajuns o saptamana de stat in casa..ne reauzim cand venim

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

e fetita, e fetita, e fetita !!!!!!!!
acum am venit de la eco, toate bune, iar iese o lungana, seamana cu fra'su
in rest noi suntem bine cu totii, laptopu meu e tot in service, ca "n-a venit piesa, doamna!" asa ca va urez cu ocazia asta si
SARBATORI FOARTE FERICITE TUTUROR
pentru ca nu cred ca o sa mai intru pe net, mai ales ca acum sunt in febra bagajelor - mai am maine si poimaine, ca joi dis-de-dimineata hop la aeroport - sincer, abia astept sa merg in vacanta
gata, s-a trezit andrei - asa ca o s-o scurtez
sa va mai zic de ardeiash: e tare smecher in ultima vreme, a invatat sa deschida singur usile si vad ca-i place la bunica-sa ca fugareste pisicile pe-aici, asa ca o sa stau linistita ca e pe maini bune.
PROBLEMA: nu stiu ce nume sa-i pun piticei... la anu' o sa va rog sa m-ajutati cu ceva sugestii. deocamdata e Anais, dar mie mi se pare cam pretentios...
pupici la mamici si la bebici
si sarbatori foarte, foarte, extrem de fericite

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

asa,ca mi-am adus aminte: limbaj de ardei, apropo de "coto mare":
czczczcz = telefon
aaaaaaaaaaaa(un a lung)czczczcz = suna telefonul

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik dpn 05.05.07

Mergi la inceput