LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 17

anda77 spune:
mdt, am ajuns de la spital acasa, nu-mi prea vine sa scriu ca ma tot gandesc la ina. nici nu stii cat isi dorea copilul...si s-a intamplat acu', inainte de sarbatori...nu stiu ce sa mai zic...asa, de afara, de la noi, pare nasol, nici nu stiu cum e sa fi chiar in pielea ei..
nichita inca mai are suflu sistolic (a stat cuminte si a putut fi consultat bine, stii ca la inima trebuie sa fie liniste totala si sa nu miste si sa nu guitze copilul deloc. el in general se misca, acum era belaliu ca l-am luat adormit din masina) ce inseamna asta oare, dk nu trece suflu asta nici in urmatorul an? nu, mai bine nu-mi spuneti, poate trece si nu vreau sa ma gandesc altfel decat pozitiv.
a 2-a veste de kkt e ca are polipi si trebuie operat la anu'. de-aia respira pe gura. si polipii se maresc, nu se poate da nimic pt stopare, zice orl-istul
cu mucii iar incepem 15 mii de picaturi pe zi, trebuie sa scapam de ei cumva ca sa putem sa facem si noi vaccinul in cincinalul asta.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Noki_Lara spune:
Ando, chiar ma intrebam pe und emisuni. vad ca nu chiar cu cele mai bune vesti...Of...Da' io zic ca nu e alarmant chiar. Cu polipii e faza cu asteptatul sa vezi ce se mai intampla. Io per ansamblu sunt constra scos lucruri lasate d enatura acolo - amigdale, polipi - cu exceptia cazului cand e musai-musai.Poate totusi nu. tin pumnii sa treaca nasucul buclucas cu picaturile noi!
Cu suflul sistolic, cica nu ar fi chiar asa de naspa..io m-am stresat la maxim cu Sarah cand i l-au depistat in a doua zi la spital. De atuncea nimeni care a consultat-o nu mi-a zis ca l-ar mai auzi. Am inteles ca enormi de multi oameni au si nu-l detecteaza decat dupa ani de zile sua niciodata.
Sarah s-a trezit la 12, dupa 14 ore de nani!Fresh s cu oaresicare chef de scandal!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

camelia_daniela spune:
Inuta, draga ... ce veste trista ! Cuvintele sunt de prisos; am inlemnit cand am citit mesajul tau!! Fii tare ! Eu o sa ma rog pentru tine si pentru toti cei dragi tie!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

roxisialexia spune:
anda, cum sa il operezi la anul???Nu se face operatia decat dupa 4 ani.Si am aflat ca exista si un tratament homeopat(daca te intereseaza iti dau detalii, insa el este prea mic acum)
iti spun si parerea orl-istului la care am fost eu, este ca toti avem polipi.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

miha2006 spune:
OFFFFF... intru sa vad de voi, sa va spun de noi si ce vad... offff Doamne Ina draga, muuuulta putere sa-ti dea Dzeu, Rachelina are nevoie de tine...crunt ce ti se intampla...stiu ce am simtit eu la 4 luni cand era s-o pierd pe bubu.... offff... suntem alaturi de tine.
... vream sa felicit si sa pup, dar...in alt mesaj ca in asta nu mai pot
MIHA SI IULIA BUBULINA

camelia_daniela spune:
Madau, am vizionat pozele de la petreceri ... ABSOLUT SUPERBE!!! Ai o fata minunata si o familie foarte frumoasa! Tu arati foarte bine! Apropos' de unde ai procurat toate cele pentru "leit motivul" pary-lui? (farfurii, stegulete, fata de masa)
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

anda77 spune:
deci bilantul arata cam nasol, pana acum poetul are: 3 rinichi, suflu sistolic, platfus si polipi. si are 1 an....
de polipi scapam la anu'. astia nu se mai refac dupa ce-i scoatem, nu?
cu platfusul, e cam mostenit (eu si taica-meu avem platfus flexibil, adik semiplatfus, nu rau, ca tata facut si cariera militara cu semiplatfusul asta, dar de la noi i se trage..) si io insist cu masajul, zic ca-i face bine, cred ca se amelioreaza.
cu cei 3 rinichi n-avem ce face decat sa ma rog ca se va situa in cei 90% dintre posesorii de 3 rinichi fara probleme si nu in cei 10% care nu mai vreau sa zic ce patesc..
acuma nu stiu cum sa-l ajut cu suflu sistolic, e prea mic pt medicamentatie. cred. sau sa consult un cardiolog de bebei, chiar dk nu s-a exprimat pediatrul in acest sens?
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

anda77 spune:
roxi, pai asa a zis orl-istul de la spital, ca la anu'...
acum mi-am adus aminte ca si ecografista de la spital unde ii fac ecografiile a zis sa mai asteptam cu suflu ca poate trece. si saptamana trecuta ma uitam la echipa de medici de la medicover (s-a pricopsit nichita cu card la medicover, d ela serviciul lu' ta-su) si am gasit-o pe ecografista de la spital (Anca Ioana- nu stiu care e prenumele si care e numele:) si acolo e trecuta ca fiind cardiolog de bebei, cu studii cu tot. si ca ecografia ar fi asa, a 2-a specialitate, d pot sa spun asa.
mami de poet(09.12.2005)

roxisialexia spune:
pai la anu' o sa aiba pana in doi ani !!!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

pisi-si-boscu spune:
Mai Anda, zic si eu ca nu ma pot abtine: ce ai mai cu bietul copil?!
Eu am polipi de mica-mica, respir frumusel pe gura ( mai rau e ca cica si sforai, iti dai seama cum e cand plec cu vreo colega in deplasare ) si nu i-am scos deloc si nici nu ma bate gandul. Daca nu au crescut ca tembelii si nu ma deranjeaza flagrant, ce am eu cu ei?! Ce, aderentii de pe intestine ii scoatem ?
Ma rog, zic si eu, pentru ca de pe la cateva luni Sebi tot dezvolta otitzeala lui minunata ( mi se parea ca ii crescusera si urechile de atat otita ) si gasisem niste minunati de ORL-isti care dupa control se manifestau cam asa: ce e taticu? director. buuunnnnn. si mamica? buuuunnn. atunci operam copilul de urgenta, de preferat inainte de Paste. Dar de ce nu acum? Pai cam atunci ar fi interesant. pai mai sunt 2 luni. si ce daca, veniti atunci. Dar dupa sarbatori? nuuuuu, inainte. Imi venea sa le zic: atunci inaint de Craciun.
Noroc cu un doctor mai cu bun simt care mi-a zis de ce inainte de sarbatori - pai atunci suntem mai darnici din fire... Si m-a recomandat cu caldura sa il operez inainte de Calendele grecesti, ca si atunci e sarbatoare...
Mai in gluma mai in serios, au trecut mai mult de 3 ani de atunci, multumesc lui Dumnezeu ca nu au fost probleme. Si nici nu mai trebuie operat. Ca lui i-a crescut cavitatea in care stau, dar polipi nu.
Cu suflul sistolic cred ca ti-am mai zis: barbatul meu are ( sau a avut ) suflul sistolic; la 7 ani inca avea, pronuntat, si dupa aceea nu l-a mai bagat in seama - a facut 12 ani de arte martiale si nici un semn de la suflul lui... Cine stie cati dintre noi 'om avea si habar n-avem de el; pe principiul de ce nu stii nu te poate deranja...
Te pup, ca de trei rinichi nu am auzit deocamdata, deci tot ceea ce pot sa zic e: bine ca sunt 3 si nu 1. Ca eu am doi si unul e cazut ( chiar ma gandesc cum naiba sa fi cazut, ce e asa, atarnat in imponderabilitate?! ) si am senzatia ca nici nu e prea grozava treab acare o face...
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!