Mamici de iulie-august 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

mihaela utrogestanul se poate lua si oral si vaginal.
Aici pe forum unele fete il iau oral alte vaginal.
Cand il iei oral astea sunt efectele secundare : ameteala, la mine mi-a scazut foarte tare tensiunea.
Vaginal trebuie sa stai intinsa 1 ora.
Eu am inceput sa-l iau oral dar m-am simtit foarte rau( parca si ficatul ma durea), apoi l-am luat vaginal si ok.
Mioara

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carina10 spune:

Salut!

Nma, se razuiesc cartofi, se stropesc cu otet (nu spirt) si se intind pe o basma care se lega strans in jurul gatului. Se face frectie cu otet pe spate si pe maini. Otetul scoate febra si calmeaza durerile gripale.
Crede-ma ca am avut odata o treaba de asta (nu eram insarcinata); am luat niste antibiotice f. tari si tot nu mi-a trecut. Ma ustura gatul ingrozitor. Soacra mea a insistat sa fac treaba cu cartofii, pana la urma am facut-o, si bine a fost. A doua zi dimineata nu ma mai durea nimic.

Pentru prima pagina, iata informatiile despre mine: DPN e pe 14 August 2007. Ultimul CM a fost pe 7 noiembrie.

Pupici la toate burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Sunt in urma rau cu cititul, asa ca mai revin dupa ce recuperez.
Dar pana atunci, sa va spun ca am terminat cam 95 % sa decorez casa si bradul de Craciun si constat cu fericire, ca dupa 2 zile de treburi si trebusoare nici-o pata! cred ca deja pot sa ma calmez cu asta.

Ca tot vorbiti de soacre, a mea ma mai calca pe sistem cateodata, ca are un fel alintat si lingusitor de a vorbi si ma enerveaza dulcegariile la anumite varste,noroc ca nu ne vedem prea des;
dar altfel, Nikole, ne luam de manuta ca si eu as impusca-o pe cumnata-mea! e o fiinta imposibila, egoista si inconstienta si ma ia groaza cand ma gandesc ca va avea tentative dese de a pune mana pe copilul meu! de fapt, nici in soacra-mea nu prea am incredere, ca si ea e cam brutala : ne povestea odata cum avea sotul meu semne in obraji cand era mic, ca era asa dulce si pufos ca nu se abtinea sa nu-l muste!! poveste dupa care am tras concluzia ca nu e sanatoasa la cap si ca daca-si inchipuie ca o s-o las singura prea curand cu bebele meu, se inseala! de fapt, asta i-am zis-o si sotului meu, ca sa stie din timp.

Andreea 10+
Vine barza!

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Andicu si sotul meu era ingrozit de o matusa care il musca de obraji

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Nu stiu, poate exagerez eu , ca mi-am dorit atat sa ajung aici, dar cred ca o sa stau ca un vultur cu ochii pe copil! eu sunt si mai bataioasa din fire, si nu prea le merge cu mine, nici alor mei, nici soacra-mii. Nu sunt obraznica, dar stiu sa le-o retez frumos, din zambete si cuvinte .

Alina, imi pare rau pt avertisment, vin cam tarziu cu asta, dar nu te supara pt atat! o sa treaca si nici nu merita sa te enervezi pt unul si altul!
Jadi, am citit ca e recomandat sa dormim pe stanga, dar e ok si pe dreapta. Iar cu dormitul pe spate, eu inca il prefer, pt ca amortesc repede si n-am incotro. Asa am inteles si eu , ca atunci cand o sa creasca burtica n-o sa mai putem noi sa dormim pe spate.
Mihaela ( Mychy) , eu iau 6 utrogestan/zi si le iau vaginal. Pt ca sunt multe, mi-e mult mai usor asa. Si n-am nici-o problema cu ele.

Acum parca incepe sa nu-mi mai para rau c-am fost consemnata la pat, acasa, asa n-am racit deloc! vad ca sunteti o gramada racite! sanatate multa si refacere rapida! cred ca e bine sa evitati aglomeratia, pe cat posibil!

Andreea 10+
Vine barza!

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Anculici, eu m-am uitat pe site la CDT Babes si nu apare Listeria. Mie mi-ar conveni sa sa faca acolo, ca e destul de aproape de mine. Cat te-a costat ?

Jeni, festinul meu de aseara a fost fiindca prima data in 2 luni nu m-a omorat greata, si atunci am scapat la mancare. Rezultatul cred ca l-ai citit dupa aceea...

Eu dorm in toate pozitiile, dar mi-e mai greu decat de obicei sa stau mult pe burta si asta din cauza sanilor. Am citit si eu ca daca dormim pe stanga ajunge mai mult oxigen la BB, insa eu am impresia ca imi comprim inima intr-un fel sau altul si incep sa gafai.

Nma, daca iti doresti copilul eu zic sa nu te gandesti la avort. Sunt antibiotice petmise in timpul sarcinii care s-au dovedit fara risc pentru bebe, si avem aici ampicilina si chiar si augmentin-ul care e foarte puternic (si scump).

Aoleuuuuu, declaratii fiscale... Eu lucrez intr-o firma mica de soft, am terminat Cbernetica, dar mie imi revine partea cu declaratiile si mi-e o sila... Partea super buna e ca am programul flexibil si pot sa-l fac cam cum imi convine mie

Azi-noapte sotul meu a avut pofta de gogosi din aluat de cozonac. Eu eram moarta de somn si mi-era si rau, asa incat am adormit cu ideea ca o sa cumparam azi de pe undeva. Ce s-a apucat el sa faca dupa miezul noptii? Gogosi !!! Azi-dimineata am gasit urmele dezastrului in bucatarie, aragazul plin de grasime, vasele murdare, masa cu faina si zahar pudra... In schimb am gasit in balcon si 2 farfurii pline cu gogosi rotunde si frumoase si pudrate cu vanilie, ca n-am mai rezistat mirosului si am "furat" cateva. Culmea e ca, desi e prima data cand incearca sa faca gogosi, au iesit delicioase. Daca tot are experienta asta, poate il conving sa ma ajute si la cozonac

Carla, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vrednicutelor! Ati scris de mi=a luat o ra sa citesc. Sa rspund si eu acum la ce imi mai amintesc.

Lorina copiii nu sunt interesati de material, de spatiu, sau mai stiu eu ce. Daca au dragoste au tot. Asa ca fruntea sus, sunt sigura ca in viitor vei fi motivata de bebe pentru a realiza cat mai mult.

Despre soacre, ma abtin insa vine cineva pana aici sa o impuste si pe a mea? Adevarul e ca de cate ori isi baga nasul parintii iese rau. Soacra-mea e o femeie buna insa are anumite chestii de ma scoate din sarite.

Bun venit noilor gravidutze.

Fetelor stiti ca eu ma plangeam de depresie? Mi-a mai trecut desi inca iau totul personal, am senzatia ca toata lumea are ceva cu mine, insa am invatat sa ma controlez. In schimb ta ta...a aparut greatza. Nu vomit (inca) insa mi-e asa de rau. Nu pot manca nimic si imi vine sa vomit nonstop. Ce ma fac? Am senzatia ca lesin continuu.

Cu dormitul eu dorm cum imi vine. Mai tarziu stiu de la prima sarcina ca vom dormi cum vrea bebe, cand nu-i va conveni ceva ba va baga un cap in ficat, ba te ia la suturi asa ca fiti linistite ca va spune el cum vrea sa doarma, profitati sa dormiti cum vreti acum cat mai puteti.

La mine se vede burta un pic, insa o vad eu si sotul pentru ca inainte era plata iar acum e putin bombata insa restul lumii nu o vede inca.

Va pupicesc pe burtici

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

multumesc de sfaturi. nu mai iau utrogestanu' oral ca prea mi da ameteli. le bag pe la parter! merci inka odata. o sa ma lamuresc pe 27 cand ma duc la control iar. pupici si aveti grija cu vremea . e super naaaaspa

+4, dupa parerea ecografului
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua dragelor,

Am intrat numai sa va salut ca nu am timp acum sa citesc din urma.

Jadi, te rog frumos daca poti schimba tu DPN-ul la mine, e 10 iulie 2007.

Mersic, pupici la fete si o zi buna,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mychy mie dr mi-a zis sa le iau oral ca sa nu-mi bazai colul fiind cu risc sa pierd sarcina.cunosc f bine senzatia de ameteala de dupa ,pe mine ma omoara....
andicu bine ai revenit printre noi,ne bucuram de vesti bune!pe mine m-a mancat undeva sa merg la petrecerea lui sotul,nu am stat mult dar am intrat in contact cu o groaza de lume si acum uite cu ce m-am pricopsit....stau cu cartofi in jurul gatului....

alina 8+

Mergi la inceput