Mamici de iulie-august 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by jadi

Carla la Medlife Grivita poti face toate analizele pe care vrei sa le faci. Eu am facut si secretiile si listeria si multe multe altele.

Nikole lasa lasa ca am vazut eu ca de cand nu mai esti panicata nici ca vrei sa ne vezi la ochi .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Hahahhahhah!JADI ESTI O DULCE! ca mi-ai smuls un big smile!!!
Las ca vezi tu de acuma, cum ma tin de voi ca stampila de srisoare, de n-aoti fi bucuroase!!!
Fetelor, da spuneti-mi si mie, ca am mai intrebat dar mi-ati dat ignore, de la cate saptamani incepe sa se vada burtica?(na, am inrosit, ca sa vedeti bine intrebarea)
Eu am 8 sapt si 3 zile, dar cand imi palpez abdomenul, se simte efectiv o mare umflatura,wowwwwww ce senzatie!!!

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole8+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

cu vazutul sarcinii, nu este o regula. La fetele mai slabe, probabil ca mai repede, la mine s-a vazut dupa 16 saptamani, pana atunci am purtat lucrurile mele normale. Dar eu sunt mai dolofana!

Mergi la inceput

Aha, am priceput!
Pai eu in loc sa ma ingras, am slabit vreun kg, cantarul asa arata, desi hainele il contrazice! Nu destul eram eu slaba...la fata m-am tras,si am niste cearcane...
Om vedea...va pup, merg sa fac mancare!

Nikole8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nikole, multumesc pentru sprijinul telepatic.

Deni, multumesc de idee, o sa ma uit pe site la Medlife sa vad si niste preturi. Sper sa aiba si alt sediu, ca in Grivita e departe de mine si prefer sa nu strabat orasul pe nemancate.

Lorina, si noi suntem intr-o situatie grea cu spatiul locativ, desi mai buna decat a ta. Locuim in 2 camere mici, iar sufrageria e birou (cu calculatoare, documente etc.). De mutat noi in sufragerie si sa lasam dormitorul pentru BB chiar nu am nici o tragere de inima. De pus BB sa doarma in sufragerie e o varianta, insa noi lucram mult noaptea la calculatoare. Inca dinainte de a ramane insarcinata ziceam ca ne mai trebuie 2-3 camere, dar acum... Stiu cum e sa-ti doresti pentru copilul tau ceea ce tu n-ai avut, nici eu nu am avut camera mea si tare greu a fost.

Haideti sa va povestesc ce am patit cu o comanda de pizza: am comandat la ora 13:50 la Mike's Delivery. Au zis ca ajunge in 1h:15 min. OK... dupa 2h 20 min am sunat iar...soferul e pe drum, a fost un blocaj, ajunge in 10 min. Pizza a venit exact la 3 ore dupa ce am comandat-o, rece si saracutza, iar blatul de la cea mare parca era carton. Surpriza a venit cand, curioasa sa vad masinile cu care se aduce pizza, m-am uitat pe geam dupa nenea si el a luat-o la pas intins catre metrou!!! Azi vad la TV ca a deraiat un vagon de metrou si acum inteleg de ce a spus "soferul" ca e un "blocaj"... Nu mai spun ca ma doare stomacul dupa pizza de am crezut ca am colica renala.

Intrebare: antigen Chlamydia se face din sange sau din secretie ?

Carla, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Nikole , Jadi are dreptate .Depinde de persoana .De ex . , la mine care sunt la a treia sarcina , apropiata de precedenta , zici ca am peste 20 sapt ,sau cel putin la primul copil abia pe la 20-22 de sapt aveam o burtica asa de mare .

GABI16+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Vezi ca pe site la medlife sunt mai multe centre si parca iti si spun ce analize fac si daca recolteaza sau nu. Ia numerele de telefon si intreaba!

Fetelor cu 2 camere, eu am stat la 2 camere pana acum 8 luni si oarecum ne consolasem, bb cu noi in camera in patutul lui si sincer nu ma deranja foarte tare. Ne-am mutat la 3 camere si am stricat copilul, nu mai doarme in patut asa ca am transformat fostul nostru pat in pat pentru bb si invariabil unul din noi doarme cu el dupa 12 noaptea cand tipa dupa companie, asa ca acum la al doilea probabil ca eu cu bb mic intr-o camera si sotul cu bb mare in alta camera daca nu reusim sa il educam sa doarma singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!!!!, Claucia, bine te-am gasit!! hai sa iti dau datele:
UM - 01.11.2006, DPN - 08.08.2006, eu- 25.12.1977 - capricorn. Senzatia mea de voma este in continuare, toata ziua - si nu prea pot sa mananc. Ciudat e ca nu poftesc la nimic! In fine - m-am apucat de pregnyl si utrogestan - dar parca sint cam ametita...sau poate asa o fi normal. Va pupic!!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

scuze - DPN - 08.08.2007

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Hai ca am gasit un Medlife la Cora, unde pot ajunge mai usor si costa 5 ron. Acum nu mai ramane decat sa-i sun maine si sa intreb daca ma primesc sa duc eu serul, fiindca nu vreau sa ma intep de mai multe ori.

Nikole, si eu sunt disperata ca nu mi se vede burta deloc, abia astept sa ma dau mare cu ea. Singurul semn din care vad altii ca sunt gravida il reprezinta starile de rau si de lesin tot mai dese...

Mie mi-au iesit primele vergeturi pe solduri pe la 30 ani si am fost disperata. Le-am frecat cu sarg timp de vreo 2 saptamani de 2 ori pe zi cu unt de cacao, si dupa ce mi-a fost lene sa ma mai ocup de ele am vazut ca disparusera. Altele n-au mai aparut pana acum si nici nu m-am uns cu nimic, fiindca am o lene imensa la faza asta. Ma ingrijorez ca mi-au crescut sanii si nu mi-am gasit sutien de sport, iar sutien de obicei nu port. Acum arata super, insa ma tem sa nu se lase mai tarziu, mai ales ca n-am nici un chef sa fac acum flotari si alte d'astea.

Carla, 11+

Mergi la inceput

Gabi , multumesc!
Eu nu as vrea sa schimb apart, locuiesc intr-o zona foarte buna, am tot ce vreau la scara...doar daca tine soacra-mea mortis sa vina la noi dupa ce nasc, cumva sa ma ajute...atunci chiar nu am incotro si tre sa il schimb, dar altfel nu l-as fi dat ...
o alta problema la noi ar fi cu somnul lui al meu, ca el munceste noaptea, ajunge dimineata rupt de oboseala,si nu-s cum s-aor intelege amandoi!Desi nu e el rau de somn...uite tot ce ziceam ca nu mai am greturi, tocmai m-a apucat o criza acum, m-a luat cu niste fierbinteli in stomac, si mi se urca tot in gat!
Offf

Nikole8+

Mergi la inceput