PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by Lushk

Camelia Nicole, Alexandru Cosmin, Alexandru Andrei

Bulinel si Patricia sa va faceti bine...

Offffffff, si noi suntem rau...dintzishorul isi face de cap rau...temperatura de 3 ori/zi, kk mult si plansete...iar n-am dormit azi-noapte

Nici afara nu putem iesi cu vantul asta...macar de-ar ninge...Consi te invidiez...

Lushk

Nu mai aveti motive sa ma invidiati. Acum o lapovita.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Hai ca a trebuit sa ma uit in urma si sa imi scriu pe foaie tot ce am de zis si cui,ca nu tin minte nici sa ma bati...voi cum faceti cand raspundeti la un batalion de fete?TINETI MINTE CE AVETI DE ZIS LA FIECARE?Ca eu nu pot,asa ca mi-am notat pe foaie
Deci...
Mamaluidavid multa,multa sanatate Patriciei...pup-o pe obrajori sa ii treaca problemutele...
Larissa sa stii ca si eu am aceeasi problema cu somnul...va ziceam acum cateva zile ca m-am speriat tare..am vrut sa merg l spital de frica,pt ca plangea incontinuu si nu deschidea ochii...ofofofff...e super nasol...Muuh zicea ca poate e de la dintisori..ai verificat?ca la mine nu e inca situatia asta,dar,..nu poti stii...Si Razvan se trezeste plangand,dar nu asa des,ci doar pe la 4-5 sau 6,depinde,si la 7.30,cand are trezirea definitiva..
Lucians da,imi amintesc de faptul ca erai suparata de parul printesei..ai vazut ce bine ii sta acum?Mie si atunci imi placea..dar ia spune-mi,ea sta singura in fundulet in vanita?Ca am vazut ca in pozite sta singurica...daca e asa..oau...bravo...si in apa..super..ma duc sa mai fac antrenamente cu al meu.. Si nu, nu imi fac probleme ca l-am tuns pana in mot,ca nu sunt asa stricta in privinta unor "reguli: bisericesti..plus ca ii intra in oki si nu vroiam sa se uite chiorash...
dana_oprea sprijin ideea ta cu Limbutzele...e super..si limuta piersicutei tale e dulce..
Si in fine alina2006, larissa, tweety, mada_mxm si toate fetele interesate, va astept aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90706

P.S. Muuh, nu te superi ca am deschis in alta parte,da?Te rog!M-am gandit ca e mai bine asa,sa nu amestecam...

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_oprea spune:

quote:
Originally posted by Consi

La Timisoara NINGE!

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Si la Ploiesti isi fac aparitia primii fulgi.Vine iarna!

Dana si bb Sebastian-30iunie 2006
Sa fii mic e lucru mare!
http://b1.lilypie.com/C15Wp2.png
http://new.photos.yahoo.com/oprea_dana2005/album/576460762374375802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by Consi

Fetelor ce zice-ti ca propunerea Sarillei sa o intitulam "Confesiunile mamicilor de piersicutze" si sa o punem pe prima pagina, ca toata lumea interesata sa se "confeseze".

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

Consi fa tu treaba asta,daca te pricepi,te rog!
Vezi ca mi-a venit mail acum ca a fost mutat de acolo chiar la clubul scutecelor,asa ca fa tu vrajitorii si muta-l unde ai zis...si scrieti...se plictiseste confesiunea mea singura acolo...
Hai ca am pus pachet si cu niste apa de mare...e pe drum...

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Sarilla am rezolvat-o. E pe prima pagina.

Dar stie cineva sa deschida un capitol nou. Eu nu am reusit. Muuh, Amabella unde sunteti?

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Piersicutelor ne vedem la capitolul 18!

AICI

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madizza spune:

buna sunt si eu o mamica de iulie august (6 iulie)alexia se numeste nazdravana mea si are aproape 8 kg are deja 2 dintizori si sta in fundulez sustinutaa inceput diversificarea de 1 saptamana si ar manca si daca ii dau .

madi

Mergi la inceput