PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 26
lucians spune:
Nati,nu fi suparata!Io ti-am vazut comoara,dar pana am ajuns la final de citit,am omis sa-ti transmit

In loc sa ma odihnesc dupa asa zi,stau momaie in fata calc.Dar nu degeaba...Ia uitati aici ce v-am pregatit.Si mai sunt si altele in albumul din a-6-a luna.
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
4-5 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
lucians spune:
Ia uitati si http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_stro/detail?.dir=/2e10scd&.dnm=af3ere2.jpg&.src=phaici cat de mult imi place la baita
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
4-5 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
mamanati spune:
Lucians, pozele Dariei sunt tare dragute, dar in filmuletul unde rade in hotete e adorabila!
Nati si lumina mea Camelia-Nicole
avmaria spune:
Lucians, iti tin si io de urat ca si io bantui, vorba ta, dupa asa o zi, de fapt dupa asa zile ca am o gramada de probleme de rezolvat si mutl stres si nimic nimic nu iese cum trebuie. Si uite ca is franta si nu-mi gasesc somnul. Noi santem cu o ora in urma da tot e tarziu.
Mamanati, nu fi supa ca e o dulcica printesa ta. Sa stii ca si io m-am uitat la film si-am admirat-o. Sa-ti zic o chestie. DE fapt doua. In una din putinele dati cand am tras cu ochiu' la cirese tocmai se suparase una din fete ca nu avusesera nici un efect pozele puse. Si drept urmare se incepuse dupa aia cu un schimb de complimente de asa ceva n-ai mai vazut. Macar jumate din ce scriau
devenisera laude si complimente la adresa celorlalte, si continut mai putin. Se trecuse in cealalta extrema ca sa se menajeze spiritele. Mie mi-a placut aici la piersicute ca totdeauna fetele au fost rezonabile. Sa stii ca io le admir sincer si mi-s tare dragi fetele ca Consi, Anasia, care se uita cand se conecteaza la lista si incep dimineata cu urarile de rigoare. Si mie mi-a picat bine cand mi-au urat si mie, dar eu personal nu am facut-o si probabil nici nu o sa o fac, din lene. Asa sant eu mai lenesa si mai putin formalista. La inceput ma formalizam. Am facut galerie la toate fetele care au nascut inaintea mea. Cand mi-a venit mie randul, pauza galerie si felicitarile de rigoare, cu cateva exceptii. Atunci pe moment mi-a picat un pic prost, dar acuma cu recul, stiu ca de fapt era normal, am nascut tarziu, fetele care nascusera aveau alte griji, una e cand esti gravida si stai si astepti si pierzi vremea la calculator si alta e cand ai un copil mic in brate. Dar eu de atunci nu m-am mai formalizat deloc. Am lasat-o moale cu laudele si felicitarile, introducerile politicoase, si sincer imi corespunde mai mult firii mele aceasta lipsa de formalism. DAr aia nu inseamna ca nu mi-s dragi toate piersicutele si ca nu ma uit la poze si la filme. Hai te pup si nu fii supa.
edit : culmea ca azi intamplator am "urat" ca era ziua lui Crissa din cate aflasem si mi-e draga Crissa, stresata mea preferata. Si mai era Lucuta al lui Consi sarbatorit, da mi-a fost tarsa sa caut lista sa-i iau pe fiecare in parte si am facut o urare generala
Diana si Vlad Gael
avmaria spune:
Mamanati, nu sant accesibile pozele, iti cere sa te logezi inainte. Trebuie sa cauti acolo o optiune "share" ceva in genul asta.
Diana si Vlad Gael
mamanati spune:
Avmaria, ai dreptate, asta de desavantajul cand nasti printre ultimele din listuta. Si cu Melissa eram chiar ultima pe lista. Am nascut-o de Pasti, pe 30 aprilie... Da lasa ca pe bebe2 il planific in asa mod ca sa nasc printre primele din lista.
Sa zicem, 1 martie 2008. ![]()
M-am uitat la poze, nu e optiune de "share" le transfer mai tarziu pe dropshots.
Nati si lumina mea Camelia-Nicole
mamaluidavid spune:
Fetelor noi nu suntem bine deloc ![]()
Raceala e bine,i-am dat ieri sirop si aproape a trecut,tuseste putin de tot dar nasul nu mai curge.
A revnit in forta problema obrajorilor
,acum ceva timp va spuneam ca e#12288;foarte iritata pe falcute,gasisem prin casa o crema primita de la medic pentru iritatii la fundulet si cu crema aceea si-a revenit si am tinut sub control.
Dar crema s-a terminat de 3 zile si e jale.Am cumparat o crema pentri piele sensibila si iritata dar mai rau am facut (crema folosita inainte era de la medic deci nus e gaseste de cumparat decat cu prescriptie)
Gatul,barbia si jumatate si obraji s-au inrosit rau de tot,zici ca e oparita si se pare ca o mananca si probabil o doare rau de tot.Nu mai doarme aproape deloc,se scarpina cu manutele pana ii da sangele,hainele si cearceaful sunt pline de sange.Manusi nu ii pot pune pentru ca nu adoarme decat daca isi suge degetelul
Maine avem programare la pediatru,astazi clinica nu are program
;trebuie sa mergem desi am incercat pe cat posibil sa nu ne apropiem de spital,acum e epidemie de enterocolita pe aici,plus ca e sezonul de influenza(gripa japoneza foarte urata cu febra maaaaaaaare)
Asta e,nu imi ramane decat sa sper ca nu o sa luam nici un virus![]()
Azi nopate abia a adormit,eu am cedat,pur si simplu nu am mai putut asa ca s-a ocupat sotul,nu stiu cum a reusit sa o adoarma pe la 1.
In rest e vesela si ca de obicei,dintr-o data o apuca si urla cat paote,probabil o doare foarte tare.
Mi se rupe sufletul cand o vad cum se chinuie![]()
Stefania,mami de David si Patricia
Medeea76 spune:
Eu citesc din urma, asa ca raspund pe parcurs:
Alina 2006, Tea a facut febra la amndoi dintisorii!!!
Larisa, de ce nu incerci sa incepi diversificarea cu legume sau cu fructe? Nici Tea nu a vrut cereale de nici un fel (cu sau fara fructe), asa ca nu am mai insistat cu cerealele (mai ales ca nu avem probleme cu greutatea), am inceput cu piureuri, sucuri si supita (pe rand) si merge destul de bine.
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Consi spune:

CAMELIA
ALEXANDRU COSMIN
ALEXANDRU ANDREI
SASHA

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet