PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

am gasit rezolvarea pt facut supica fara sa maraie bb, ca la noi nu mergea nici cu pusul in carut la pranz, asa ca o fac jumate dimineata, cand sta si el linistit vreo 30 min, curat, tai legumele si le pun in apa rece, pe la 12 o pun doar la fiert si probabil ca o sa mai urle un pic cand va trebui sa mixez, dar asta e, ne facem noi mari!
ionelalit, de ce ai renuntat la fier? si eu tre sa-i dau dar tot aman. ma gandesc, noi o sa incepem sa papam carnitza, nu o fi de ajuns?
mai papa cineva carnitza? de care si cum cumparati? proaspata si congelati bucatzele?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Fetelor vroiam sa va intreb daca voi ati reusit sa slabiti in timp ce alaptati sau doar dupa aceea...eu alaptez inca, Andrei mananca exclusiv laptic de la san. M-am intors acasa cu 20 de kg in plus din care 5 s-au dus intr-o saptamana, probabil era retentie de apa din timpul sarcinii si de atunci acul cantarului nu se mai clinteste... Sper ca voi slabi dupa ce termin cu alaptatul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

DARIANA noi am renuntat la fier pentru ca era tare agitat. Am incercat doua saptamani gandindu-ma ca se adapteaza organismul, dar nimic. Era foarte constipat si seara avea cate o repriza de plans mai rau ca la colici. Am inteles ca mai este o varianta de fier mult mai bine tolerat de bb-i dar eu nu-i mai dau. Copilul mananca bine si nu are probleme. Am prietene care nu au dat deloc si au copilasi de 2, chiar 3 ani care nu au nici un fel de probleme. O sa incerc sa-i dau mai multe legume care contin fier si cel mai probabil o sa incep sa iau eu fier si api primeste si el prin laptic. Cam atat.
tie si piersicutului tau
Ionela mamica de Vladut scumpic rau

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=6b3ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Salutare, mamici si bebici.

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!!!

Despre kg, eu nu mai am ce vorbi, tac ca melcul.Dupa cum am mai spus, am sperat ca atunci cand nu voi mai alapta o sa slabesc (vezi sa nu), apoi am tinut si regim drastic (3-3-3) si degeaba .Acul e intepenit la 63 kg. Si eu care voiam sa ajung la 57...Singura mea speranta mai e miscarea (ori din ianuarie cand incep jobul, ori asa, ca merg la ceva sala, lucru pe care acum NU AM TIMP sa-l fac).

Printr-o situatie (pe care nu o mai explic) am ajuns in posesia unui bax de scutece Libero (pe care nu le-am incercat inainte, noi foloseam in ultimul timp Huggies) si vreau sa va zic ca am fost placut impresionata de ele. Au un design care sa potriveste mai bine puiului meu, nu a iesit pana acum nimik din el(nici kk , nici pipi) si nici nu s-a iritat in vreun fel (de asta mi-era cel mai frica). Nu stiu exact daca sunt mai convenabile ca si pret...dar voiam sa va intreb daca mai folositi marca asta sau daca sunteti impotriva ei.

Pupici.

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Rares, David, Luca, Marius
Crissa

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Dupa o noapte in care a dormit vreo 2 ore adunate, puiul meu mi-a facut temperatura de dimineatza ...inexplicabil, nu tuseste, nu stranuta, nu are mucisori...nu inteleg...i-am dat putin nurofen si-astept sa vad ce se mai intampla...

Lushk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

La multi ani Rares, ,David, [/blue]Luca, [blue]Marius
Crissa

Lushk sanatate puiului tau, sper sa nu aiba nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Ionelalit, de care fier i-ai dat? deja m-ai speriat, cred ca ni-i mai daunici eu ca si asa e marait toata ziua. am mancat intr-o zi ciocolata, cam multa ce e drept si a fost teroare, ru credeam ca il agita dar ca o sa fie mai activ, nu mai nervos! si a fost tare marait.

lushk, ai sunat medicu? ce a zis? o fi de la dinti?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor...sa fie sanatosi si sa creasca mari.
LA MULTI ANI si Crissa !
Muuh misto bancul, nu il stiam...
Apropo de raport, nici Razvan nu zice mama, cu toate ca astept clipa aia ca pe altceva,insa zice Heeeiii..si azi a zis NI-NI..whatever that means.....si bine,celelalte consoane corespunzatoare varstei...nu sta nici singur in fund mai mult de cateva zeci de secunde,dar se rostogoleste intr-o secunda,asa ca sunt cu ochii in 4 mereu.Ii place la nebunie sa stea pe burta,toata ziua se pune in pozitia asta si isi ridica si roteste capul ca un girofar,si ce imi place cel mai mult la el e ca de cateva zile a inceput sa se joace..adica sa faca bau,stiti voi(nu sa zica,sa se joace de-a bau). Rade cu gura pana la urechi si se amuza copios.
Si mai face ceva,de ma asurzeste:chiuie..da' tare,.de o sa zica bietii vecini ca il bat cu furtunu' de la masina de spalat,...urla de bucurie literalmente...nu te mai intelegi om cu om cand il loveste bucuria...
In rest,astept sa zica si el acolo...o mama,ceva..o mamica, ceva......cevaaa....
Pup piersicutele...

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

fetelor va multumesc mult de tot de sustinere si ptr sfaturi si pentru urari
urez si eu puiutilor sarbatoriti azi:LA MULTI ANI!!! si va pup pe toate
simonaU multumesc mult incerc sa iau legatura cu coraly...pupici

eu ieri am ramas fara net si fara tel multumita companiei astral care mi-a mancat zilele si am incercat sa pun pozele la public...mie asa imi arata ca sunt publice...sa-mi ziceti daca rtot nu se vad
acum plec iar sa duc proba ca prima nu a fost buna ca o pusesem la frigider dupa cum mi-au zis ieri
va pup si va multumesc inca o data

bulinuta mamica de bulinel dragutel

http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url

http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2

Mergi la inceput