PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
MissJJ spune:
Buna fetele!
Intru pe fuga ca a adormit printesa.

La Multi Ani!

Tweety
Cristi
Sofia
Alexander
Razvan
Ioana Teodora
Radu Stefan
Iustin
Carmen Maria
Iana Daria
Eileen Nicole
Nicolae
Codrin Marius
Toma
Renata Maria
Alexandru Paul
Madara Aleksandra
Robert
Clara Ileana
Pupici multi tuturor si tot binele din lume!

Bun venit fetelor noi si piersicutzelor lor!

Mary si eu sunt din Iasi.
Tu in ce cartier stai?
Noi suntem bine am fost cam ocupati weekendul asta samb am umblat aiurea pe la shopping si apoi am vizitat o prietena mamica de nov-dec sa vedem mica veveritza.
Iar duminica am avut zi de lenevit si odihna. Fata mai are un pic nasul infundat si mai stranuta din cand in cand ar in rest e ok. Acum is eu bolnava.
Tusesc de numa si is tare blegita.
Fetelor va rog nu mai vb de kg ca eu ma impusc, si eu ca si Tweety am pus 23 de kg in sarcina si cand am venit de la maternitate aveam fix 83 si acum ma bucuram ca reusim cu chiu cu vai sa ajung la 66,1 kg si daca weekendul asta mi-am cam luat-o in cap si am papat numai bunataturi azi dim cantarul arata 68,2.![]()
Off cand am sa ajung si eu la o greutate mai normala. Ufff...
Noi cu diversificarea am mai amanat ca fetei la inceput i-a placut piure de fructe si de legume dar mai apoi a facut tare urat plansete si etc deci aman pt la anul cand vreau sa incep dar cu supa de zarzavat sa vad poate asa merge.
De miercuri intra si Flo in concediu si abia astept sa stea si el cu noi mai mult.
Mamaluidavid sa va traiasca crestina mica, sa creasca mare si frumoasa. Are niste falcutze de iti vine sa le papi.
Ptiu,ptiu sa nu o deochi.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
MissJJ spune:
Legat de statul in fund noi ne ridicam tinute de manutze si stam dar sprijinite si uneori vrem direct in picioare sa ne ridicam.
Mai, toate piersicutzele astea ale voastre is asa active si sportive, noi nici nu ne rostogolim, nici nu zicem mama, nimic.
Suntem noi asa curioase de obiectele din jur si ne place sa le atingem sa vedem ce is, mai tinem jucariile in mana dar nu tare mult si rontzaim orice si cu toate ca i-am cumparat diverse inele din alea de rontzait nu sunt bune, alea le lingem, orice altceva rontzaim.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
mihatocae spune:
Nici al meu nu sta singur in fundulet (decat daca il tii de maini, sau intre perne, sau cu spatele sprijinit de canapea). Dar ce, ar trebui sa stea? Ca mie mi se pare cam devreme pt. asa ceva.
Lucawww.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
dariana spune:
mamaluidavid, felicitari pt crestinarea printzesei, f frumoase pozele!
lushk, n-am mai iesit pt ca n-am vrut sa-l intoarca boala iar tusea abia ieri i-a trecut, inca mai haraie un pic; sambata am iesit 10 min sa schimb o instalatie de pom ca o luasem stricata, in parc n-am mai venit ca incepuse sa tuseasca si m-am speriat. acum cand ne-am facut noi bine vine frigul, mai iesiti daca ninge?? eu am husa de ploaie si as putea sa-l scot si daca ninge, chiar mi-ar face si mie bine. problema e cand ii mai fac papica ca si asa mi-e destul de greu.cred ca o sa iesim dupa ora 15. abia astept sa ne vedem in parc.
amabella, f bine ai facut ca ai concediat-o pe menajera.
felicitari pt giumbuslucurile puiutzului, si darius canta, poate isi fac o formatzie![]()
sabana, noi avem pat din ala pliant, stil tzarc, nu maie nevoie sa luam si tzarc, o sa-l folosim pe asta.
noi am papar azi pure de legume, vreo 3 linguri mari cu varf si tare ne-a mai placut.
Dariana si Darius (30.07.2006)
alina2006 spune:
mada multumim mult de urari!
fetelor, voi vorbiti de kg in plus si nesimtita de mine mananca ciocolata din cutie cu lingurita!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
irinuca spune:
buna gagicutzelor!
ne-am facut si noi cateva secunde de timp sa va spunem ca suntem tare bine cu totii.
Raluk ma dispera cu bagatul mainilor in gura.Scuipa suzeta ca sa-si bage manutele.Si le baga pana in gat si ajunge sa verse!
Mananca orice si pofteste la orice vede.Daca te-a prins ca mananci..ai incurcat-o...ori te opreste ori ii dai si ei.
Cu activitati motorii nu ne prea laudam.Sta in fund sprijinita dar inca nu se intoarce.E drept ca nici nu prea are ocazia ca sta mult in scaunel.In pat sta doar cand doarme.
Radu o iubeste mult si mai noou treebuie sa o ia si pe ea oriunde se duce.Adica la baie, la bucatarie...si trebuie sa o care singur in scaunelul ei (noroc ca e pe rotile!).Nebunie curata!Iar Raluca..il adora!
Acum dorm amandoi.De 3 zile am reusit sa ii sincronizez si dorm de dupa amiaza amandoi deodata cam de la 2.30 la 4-5.
Va uram un Craciun minunat si un an plin de bucurii din partea piticilor vostii.Va pupam si va iubim chiar daca trecem asa de rar pe aici...
map spune:
Buna fetelor,
La multe luni si sanatate si de la noi piersicutelor de azi si din toate zilele care au trecut si noi nu am fost pe aici.
Am venit de la medic si Robert pare sanatos tun, spune dr ca poate este vreun virus de trei zile ca aici sunt tare la moda acesti virusi, cand nu stiu ce are copilul are virus de trei zile sau ceva un virus de copilasi. Auzisem eu de virusii astia dar speram sa nu avem si noi parte de ei. Partea buna este ca Robert este ff activ, iar i-a strans dr toata hartia de pe pat si a sarit prin pat. Acasa atata a mai vb cu unchiul si matusa lui, s-a jucat, a papat si acum face nani. Nu mai papa asa de mult ca inainte dar papa la aceleasi ore. Nu stiu daca vaccinul, prezenta prea multor persone aici sau te miri ce virus l-au dat peste cap dar sper sa se faca bine cat mai repede. Partea rea este ca peste 4 saptamani ne vaccinam iar, sa vedem si atunci.
Am vraiste prin casa
a fost fain cu rude dar acum punete Monico si strange ca vin sarbatorile. Sper ca pana vineri sa apuc sa scot casa la lumina ![]()
Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
Muuh spune:
Sarilla la radio concurs de cuvinte inventate. SUna unul si zice:tsme, moderatorul il roaga sa il foloseasca intr-o propozitie. Asta zice: Hello, tsme again. Suna din nou dupa 10 minute si vrea sa zica cuvantul goan dar nu stie sa il puna intr-o propozitie si nu i se ia in calcul. Suna a treia oara si zice: Hello tsme again goan and fuck yourself.
Nu e cine stie ce bancul dar mie imi vine sa rad can aud asta cu it's me again.
Eu m-am ingrasat 25 kg in sarcina. Am slabit 10 in spital si apoi inca vreo 6. Cand am terminat cu alaptatul mai aveam 9 in plus si m-am pus pe Monti serios de tot si pe abdomene zilnice acum mai am 3 kg de dat jos dar asta doar din ambitia mea de a ajunge la greutatea dinaintea sarcinii ca altfel le-as putea pastra.
Alexei nu sta in fund, nu zice mama si nu are dintzi.
In alta ordine idei:de ce ii punetzi sa stea sprijinitzi in fund?
Miruna +
Alexei
Ioana81 spune:
Buna fetele!
Mihaela parca ziceai ceva de constipatie. Si al meu se mai constipa si atuci sar la interval cu suc de portocale. E super. La al meu cel putin imediat il scoate afara. Sau mai poti in piureul de fructe de la 10 sa pui si juma de portocala. La inceput mai putin si apoi cresti zilnic pana pe la 1/2 portocala.
Fetele azi mi-a mancat 200 ml piure fructe si 150 ml piure de legume si vitel. Nu-i place supa de pui cu legume si l-am incercat pe vitel. Succes total. E un mancacios scump.
Si noi ne rostogolim. Azi a fost prima inttoarcere la 360 grade. Stam in fund sprijiniti sau sustinuti. Si vrea domne numai in picoare. Sa simta patul sub talpi
. Si a mai zis sapt trecuta MA si de at ma innebuneste cu MA. Oricum sunt niste sunete pe cafre le scoate ca ii repet toata ziua mama ca disperata. Cam atata despre noi.
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
elyia spune:
Buna ,fetelor!Si eu tot pe fuga sunt...David a devenit un plangacios,se trezeste din jumate in jumate de ora,noaptea nu mai doarme ca inainte,or fi oare dintii?!
Si noi am inceput diversificarea<am inceput cu orez>si ii place la nebunie.In schimb tzatzica este si biberon si suzeta...nu degeaba are aproape 9 kg!
De rostogolit,se rostogoleste dar cam greu si sta in scaunel atasat la masa cand mancam.
pupici piersicutelor si mamicilor...frumoase mai sunt piersicutele astea...

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd