Vine barza ? (33)
Raspunsuri - Pagina 7
Gina M spune:
Letitia, Felicitari pentru burtica . Iti doresc sarcina usoara si un BB plin de sanatate.
Fetelor,va multumesc pentru toate urarile si gandurile bune.
Vestea cea noua este ca: sunt racita cobza.De aici mi se tragea temperatura - cocea acolo. Ma bucur insa,ca-i doar o raceala si nu alte complicatii.
POZE
mirella76 spune:
Iata ca am plecat si eu cu niste hartii, n-am fost un pic pe faza si trecu barza pe aici si-o prinsera-ti voi...
Felicitari sa eveti bebei sanatosi ca asta este cel mai important...
Barza asta era imbracata cumva in Mos ca parca a trecut pe langa mine? pe burticute
mirella
oanaonyx spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru sustinere! Sper sa ne mutam toate la Odisee pana la Revelion. Abia astept sa vina dimineata sa repet testul!
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Gina M
micutza noastra fetitza Rebecca Emanuella a implinit 3 anisori -
POZE
LA MULTI ANI, FETITEI TALE SI MULTA SANATATE.
Noi 2 singurei
letitia maria spune:
Multumesc fetelor pentru urarile frumoase !
LA MULTI ANI pentru Rebecca, sa aiba parte de o viata frumoasa!
Beatrice si bebe Luca( 22.07.2005)
http://community.webshots.com/user/beatricemaria100
elara spune:
Ma bag si eu in vorba desi nu ma cunosteti (cu exceptzia Nanei ) insa eu cand imi fac timp.. va spionz din umbra .
Felicitari celor 3 gravidutze.
M-ai emotzionat si pe mine, Letitzia,cand ai povestit cum ti-a gasit sotzul tau testul ascuns acolo unde stiai ca nu va cauta.. . Dar DD stie el mai bine... si l-a facut sa-l gaseasca... Mi-au dat lacrimile numai imaginandu-mi...
M-am uitat la pozele cu Luca si mi-a placut mult acolo unde era imbracat in Mos Craciun...
Sarcina usoara, fetelor, bebei sanatosi si nasteri usoare si rapide
Si mult succes tuturor aspirantelor.
quote:
Originally posted by letitia maria
Multumesc fetelor pentru urarile frumoase !
LA MULTI ANI pentru Rebecca, sa aiba parte de o viata frumoasa!
Beatrice si bebe Luca( 22.07.2005)
http://community.webshots.com/user/beatricemaria100
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
oanaonyx spune:
Buna dimineata!
Azi am repetat testul. A aparut a doua liniuta, dar tot palida (parca mai vizibila totusi decat ieri). Sotul meu a fost, cred, mai emotionat decat mine Inca mi-e frica sa ma declar oficial
Cand/daca voi avea timp, as vrea sa fac si testul de sange. Dupa stiinta voastra, cei de la Synevo sunt buni?
O zi super tuturor si poate mai auzim de noi . Pupici!
ancadragoman spune:
Oana ti-am zis eu ca e bb acolo?
In a cata zi de intarziere esti ca poate daia a 2 a este mai palida?
Pupicei
anca
poze nunta
asteptam gemenii....